Cateva tentatii de astazi

22.9.15


M-am trezit cu gandul ca azi cumpar o tigaie noua - poate vi se pare ciudat, dar am primit eu un mail ieri de la Emag si ma anuntau ca urmeaza 3 zile de Revolutia Preturilor (22-24.09) si ca se anunta niste oferte bune. Si am pus ochii pe o tigaie rosie de la Tefal, care bineinteles ca nu e de gasit pe site astazi, logic, nu? Asa ca am facut ce stiu eu mai bine - m-am indreptat spre sectiunea de Ingrijire personala & parfumuri sa-mi clatesc ochii. AICI puteti sa vedeti toate ofertele, m-au tentat niste seturi de produse; am vazut preturi bune la Sally Hanseb (2 oje + tratament in jur de 40 lei), OPI (3 oje la 72 lei), Rimmel (2 rujuri si un gloss la 35 lei), ojele Colorama de la Maybelline la mai putin de 5 lei, cateva nuante Color Tattoo la 14 lei.

Produsele de par de la Wella au reduceri mari (pana la 40% din ce-am vazut eu), o oferta buna am vazut si la epilatoare (eu inca trebuie sa-mi fac curaj sa-l incerc pe cel de la Braun pe care l-am castigat in primavara) si la multe alte electronice si electrocasnice. Ma tenta mini blenderul Breville (aici il gasiti) dar parca nu-s decisa, ma mai gandesc. 

Un alt site care imi da batai de cap este Elefant si nu atat campania Fashion Week cu reduceri de pana la 80%, ci alte cateva oferte pe care le-am vazut la ei: ceaiurile Mount Himalaya - am vazut niste combinatii care ma tenteaza mult (le gasiti aici), lumanarea Mulled Cidei de la Village (e la lichidare aici) si nu numai - am cosul plin de aseara si ma tot gandesc daca sa dau sau nu comanda. 

Alte doua siteuri care mi-au mancat banii sunt H&M (pana pe 4.10 codul 0132 va ofera transport gratuit - eu am dat ieri o comanda mica) si Vivre - desi am zis ca nu mai dau comanda la ei dupa patania cu Urgent Curier, n-am rezistat infuzorului Woof Dog pe care vi l-am aratat pe Facebook, sa vedem cand ajunge. Daca n-ati dat pana acum comanda la ei va las AICI invitatia care va ofera 25 lei reducere la prima comanda. Mereu au chestii interesante pentru casa sau pentru cadouri, daca sunteti in pana de idei.

Sa continui? Am dat o comanda pe Choies si as fi fost in stare sa mai dau una daca ghetele de aici erau cu un numar mai mare, de fapt am vazut mai multe perechi care mi-au placut, dar se termina la 39 si eu mai am incaltaminte de la ei si stiu ca-mi trebuie 40. De pe Romwe mi-am luat o rochie albastra (pe care o am deja intr-o alta nuanta si mai am pe drum inca o nuanta, nu am nimic de comentat, s-a intamplat) si nu numai, vi le arat eu cand vin pe toate, iar de pe Shein cateva chestii pentru toamna si perechea asta de cercei, sper sa ajunga repede comenzile. As putea sa va spun si de comenzile de pe ebay si de pe aliexpress si de pe inca vreo doua siteuri descoperite recent ... repet, s-a intamplat! Cert e ca toamna asta va fi una bogata in colete si, sper eu, nu numai in colete.

Ma opresc ca deja m-am intins prea mult ... astept sa-mi spuneti daca voi ati profitat de oferte si v-ati cumparat ceva.

25 de comentarii

  1. Sa te mai tentez si eu ?? :)
    Sabon ofera astazi reducere de 40% la absolut toate produsele de pe site (daca ai cardul royal sau il achizitionezi acum , pret 20 lei) pe mine ma tenteaza sa dau o comanda .Sunt multe promotii perioada asta si nu e bine :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu de Sabon, dar sa stii ca pe mine produsele lor ma lasa rece. Am incercat acum cativa ani mai multe si nu m-a impresionat nimic, recent am incercat o crema de corp si am aceleasi sentimente. Imi place ca idee, imi plac ambalajele, dar produsele in sine nu prea. Poate le mai dau o sansa candva, nu stiu ...

      Ștergere
    2. Camelia, eu nu le-am incercat deloc , tocmai de aia sunt foarte curioasa in privinta lor . Am dat o comanda si astept sa vad cum sunt :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Astept sa-mi zici cum ti se par, sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  2. Camelia, noroc cu pagina ta de FB - acolo am vazut de reduceri :)
    Sora mea a prins tigaia, dar cum e o sora buna mi-o va da mie :)
    Iar eu mi-am luat o micelara si setul Sally Hanseb.
    As mai avea nevoie de o gramada de chestii, dar momentan stop joc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-as zice ca nu-mi place de voi, mi-ati furat tigaia. :)))

      Ștergere
    2. Nu mai rade, furacioaso! Omu' te anunta ete ce oferta buna si tu, repede, ii iei tigaia de sub nas. Ce inseamna asta? :))

      Ștergere
  3. Eu am cumparat in dimineata asta de pe Emag un prajitor de paine(Phillips, 83.99 lei); il vroiam si il urmaream de multa vreme dar am asteptat sa il prind la o reducere ceva mai mare.
    Ma mai tenta pila Sholl cu cristale de diamant dar nu e o urgenta si am zis pas de data asta si tigai Tefal (setul Just) ar reducerea e cam mica.

    Acasa am o oferta buna de la Yves Rocher primita prin posta si voi da comanda zilele astea si cam atat pt moment si... saptamana viitoare vin in Bucu la Cosmetics Beauty Hair pe care abia il astept (daca ai o lista a firmelor participante te roooog sa ne-o spui, eu una nu am gasit ceva pe tot netul asta).

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cine participa, n-am vazut nici eu nici o lista, vreau si eu sa ajung, sa vedem cand si cum.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Pana acum am rezistat vitejeste :))) Strang bani pt citibreak la Londra. Am vrut aseara sa-mi iau si eu tigaia aia de la Tefal, dar era stoc epuizat. Astrele tin cu mine :))

      Ștergere
  5. Nu intru nicaieri :)) Strang banuti pt Black Friday, altfel as fi dat iama in H&M si Elefant, cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu strang nimic, anul asta ma lasa rece Black Friday. :))

      Ștergere
  6. Sunt tentante multe, dar nu mai vreau să văd nimic. :)) Și la Cosmetics Beauty Hair mi-am propus că mă duc doar să casc ochii și să fac poze pentru blog, iar de cumpărat... poate doar dacă e vreo super ofertă la ceva super interesant (pensule, eventual.. poate vin cei de la MS, dar să vină cu reduceri mișto).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o sa-ti iasa sigur, desi acelasi gand il am si eu, vom vedea ... :))

      Ștergere
  7. Am citit si eu pe niste blog-uri ca comenzil de pe site ul H&M nu au fost primite :))) si o prietena a dat comanda de o geanta acum 2 luni si tot nu a primit-o :)) sa spui pe blog daca primesti comanda :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit deja mesaj ca s-a expediat comanda, deci nu-s probleme. Nici la comenzile anterioare nu au fost.

      Ștergere
  8. Si uite asa devin si tentatiile mele de azi...:)). Mai ales H&M si elefant. Cunosc perfect experienta cu tigaia, exact asa mi s-au scurs ochii dupa o cratita grill Tefal care a devenit pana la urma a mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceaiurile Mount Himalaya m-au tentat mult si desi am o gramada de sortimente, nu m-am putut abtine si am dat o comanda. Cu vreo.... 14 sortimente. Asta e, s-a intamplat :D Ca doar vine perioada de ceaiuri calde si lumanari parfumate. Sunt tare curioasa cum sunt. Pana acum, Demmer sunt preferatele mele, sper sa fie la fel de bune si astea.

    RăspundețiȘtergere