Sa ... swap!

8.9.15

Despre editia din primavara a Beauty Swap organizata de Beauty Barometer v-am povestit aici. Aseara am fost la a treia editie (a doua pentru mine) si am venit acasa incarcata si m-am gandit ca sigur vreti sa vedeti si voi ce capturi am facut pentru ca m-am descurcat mult mai bine decat data trecuta. De data asta evenimentul a fost unul mult mai casual (e cel mai bun cuvant, n-am de ce sa incerc sa folosesc altul) si a avut loc la Beauty Studio 190. Multumim fetelor pentru gazduire si rabdare.

S-au adunat multe femei pasionate de frumos, fiecare cu plasa/ cosu'/ cutia si ce mai avea prin dotare cu produse de dat la schimb si ... ne-am comportat exact ca niste copii cand vad jucarii noi. Ce conta ca mai aveam acasa cine stie cate alte rujuri/ oje/ farduri si alte minunatii? Culoarea aia imi trebuie, p-aia o vreau de mult ... si aia ce bine arata ... si tot asa. Motive multe sa mai faci un schimb sau sa iei pe datorie. 

M-am intors acasa (de la schimb) cu o gramada de produse interesante si pe care sunt curioasa sa le incerc, dar si cu un set Crystal Noir de la Versace care s-ar putea sa fie o surpriza si pentru mine. Mi s-a parut ok cand l-am incercat, insa pe masura ce a trecut timpul parfumul a devenit tot mai interesant (eu inca sunt racita si ieri m-am dus cu behaiala dupa mine, asa ca o sa mai treaca ceva timp pana imi va reveni complet si mirosul) si chiar sunt curioasa pe vremea rece cum o sa mi se para.


Am primit si de la sponsori o gramada de produse (am pus la final si afisul ca sa vedeti firmele care au sponsorizat de data asta evenimentul), le vedeti mai jos, n-o sa va insir tot, unele o sa le incerc eu pentru ca-s curioasa, altele vor ajunge la voi pentru ca pregatesc un giveaway mai mare de toamna. Ce va face cu ochiul? Ce ati vrea sa incercati?



 

Bineinteles ca am uitat anumite produse, mi-am dat seama de-abia acum, insa trebuie sa va arat bratara de la Ioana (daca nu o stiti mergeti pe pagina ei Traistuta cu zale sa vedeti ce face). Cateodata viata are propriul ei mod de a-ti transmite anumite lucruri si dintr-o mare de posibilitati o alege pe aia care trebuie sa-ti aminteasca anumite lucruri.


Cam asta a fost editia a treia vazuta prin ochii mei, eu m-am simtit bine, am ras mult si am vorbit si mai mult (daca are cineva de facut vreo plangere o astept in comentarii) si ... si-o las asa. O sa mai revin cu ceva concluzii ... intr-o zi cu soare, candva.

23 de comentarii

  1. woa, ce multe bunatati! sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfff <3 terapia hidratanta de la Biosilk cu maracuja.. Am avut mai demult un ser de la Biosilk, care intr-adevar lasa parul foarte catifelat si moale si mi s-a parut mai bun decat orice produs de genul lui.

    As mai dori sa incerc un produs Techir :) so bineinteles, apa micelara de la Bioderma = love forever. Recumparata de 5 milioane de ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic de la Biosilk (sau cel putin nu-mi amintesc), asa ca sunt si eu extrem de curioasa. :)

      Ștergere
  3. Cate bunătăţii...
    Imi plac parfumurile😍😍😍 si gloss ul.. si toate sunt minunate. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, m-am tot uitat in poze, cred ca e oja ce vezi tu ca gloss. :)

      Ștergere
  4. Crema de mâini de la Techir am testat-o încă de anul trecut și este foarte eficientă! Chiar dacă este ceva mai grasă și se absoarbe în câteva minute, hidratează și reface epiderma! A fost un eveniment reușit și m-am bucurat că te-am văzut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am reusit sa stam de vorba, dar poate cu alta ocazie. Nu stiu produsele de la Techir, chiar o sa incerc crema sa vad cum mi se pare. :)

      Ștergere
    2. Mi-ar face mare plăcere! Ai fost tot timpul în centrul atenției și nu prea sunt genul care ”să mă bag în seamă”! :D Data viitoare vin cu mai mult curaj!

      Ștergere
  5. Bun negociator esti! Ma bucur ca ai ajuns :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici n-am negociat mult, asa a fost sa fie. Si eu ma bucur, a fost un eveniment frumos. :)

      Ștergere
  6. Ce te-a nimerit Ioana cu bratara! :)
    Ma bucur ca ne-am revazut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie mi-a dat prima bratara si am inceput sa rad cand am vazut mesajul. Nimic nu e intamplator, ma bucur si eu ca am apucat sa schimbam cateva cuvinte si merci pentru oja. :)

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag :*

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce chestii misto ti-ai luat!! SaliveZ :)) Cred ca si tu ai avut "artilerie" grea. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar, nu renunt asa usor la produse. :))

      Am dat niste pensule, recunosc, dar era pacat sa adune praf la mine cand altcineva poate sa le puna la treaba. :)

      Ștergere
  9. Mi-ar placea sa incerc produsele Biosilk, niciodata nu am fost in stare sa nimeresc un sampon de Doamne ajuta...ba matreata, ba par ca matura, ba ingrasat rapid scalpul. Poate Biosilk aduce o schimbare in bine. Multa sanatate, Camelia :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa in privinta produselor Biosilk pentru ca nu le stiu. :)

      Ștergere
  10. Mă bucur că te-am revăzut și că ai fost așa de vorbăreață! Și regret că n-am reușit să ajung mai devreme pe la tine, că te-am găsit așa... cu toate date. :))
    Să te bucuri de toate produsele și să fie o surpriză plăcută setul Versace, așa cum intuiești!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asa sunt eu, doar ca uneori ma cenzurez singura. :)) Ma bucur si eu ca ne-am vazut. :)

      Ștergere
  11. cred ca a fost o intalnire minunata...si ce de bunuturi ai aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost, cand se intalnesc femeii pasionate de ceva n-are cum sa fie altfel. :)

      Ștergere