NOTD: Nicole by OPI A-Nise Treat

23.9.15


Imi plac ojele texturate, imi place culoarea acesteia, dar textura si pensula sunt un cosmar. Este prima oja Nicole by OPI pe care o incerc (desi m-am tot invartit pe langa ele in diverse ocazii) si nu stiu daca ma mai tenteaza sa incerc alta. Chiar as vrea sa-mi spuneti daca aveti oje de la ei si cum sunt si, de ce nu, sa-mi faceti niste recomandari.

Sa revin la A-Nise Treat ... pensula este foarte mare si mi s-a parut dificil s-o folosesc si nu prea mi s-a intamplat asta pana acum, textura ojei este foarte lipicioasa (am aplicat doua staturi, cu baza si fara top coat) si am senzatia ca nu se usuca perfect niciodata. Nu este doar o senzatie, daca va uitati cu atentie in a doua poza se si vad niste denivelari si cum s-a tocit la varfuri, desi pozele sunt facute in prima zi cand am purtat-o, adica ieri, ca azi trebuie sa-mi refac unghiile, atat de prost arata.

Imi place in schimb culoarea si cum se simte oja pe unghii (daca nu iau in calcul gaurile, deja sunt cratere si nu exagerez), insa nu vad cum as putea s-o port in conditiile astea. O sa ii mai dau o sansa folosita intr-un singur strat peste o oja inchisa la culoare, sa vad cum se comporta.

O aveti? Cum vi se pare? Voi ce culoare aveti astazi pe unghii?

21 de comentarii

  1. La mine se aplica bine :( imi pare rau ca te-a dezamagit. Eu chiar nu am avut probleme, dar stau si mult sa mi se usuce unghiile mereu pentru sunt predispusa la prostii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a uscat nici dupa 2 zile, nu stiu ce formula are, dar e cosmar. Ieri aveam niste cratere, dupa care a inceput chinul cu stersu' de pe unghii. Macar mi-am facut damblaua. :))

      Ștergere
  2. Eu am una roz cu textura normala de la nicole by opi si imi place mult,pensula mi s-a parut ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca si formula a contat la aplicare, ca asa daca ma uit la pensule nu mi se pare exagerata. :)

      Ștergere
  3. Bună Camelia.
    Eu am trei oje Nicole și sunt chiar ok.Se tocesc după vreo 5 zile.
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu una in nuanta Cinnamon of my dreams si imi place la nebunie. A mea a fost ok ca si consistenta, dar dupa aprox 5-6 utilizari s-a ingrosat si e exact cum spui: lipicioasa si greu de intins. Partea cu tocitul ma deranjeaza si pe mine, este evidenta dupa 1-2 zile, mai ales ca obisnuiesc sa ma spal des pe maini. Probabil nu voi recumpara oje Nicole by OPI cu aceasta tectura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa este oja! pacat ca te-a dezamagit...
    Desi a venit toamna, eu am pofta de pasteluri... saptamana trecuta am purtat o oja nude, saptamana asta una roz pal, perfect opaca... saptamana viitoare cred ca voi apela la un mov pal...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am pofte de toate felurile, dar parca tot spre nuante de mov inclin. :)

      Ștergere
  6. O, ce păcat. Arată foarte bine oja, și eu am ochit o nuanță Nicole by OPI și tot visez la ea, dar mie nu îmi place să dau mulți bani pe oje... Poate dacă o prind la vreo ofertă..:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte frumoasa, pacat ca se comporta asa. Pana sa maresc pozele (si sa vad denivelarile) mi-am spus " ce oja faina!". Sper sa gasesti una la fel care sa-ti fure inima la toate capitolele, caci arata bine de tot. Cu bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pus eu ochii pe una de la Zoya, dar nu mai vreau sa dau banii pe oje, deja am prea multe. :))

      Ștergere
  8. Am Lava :D Ini place oja ta. Culoarea si textura compenseaza minusurile

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am primit Backstage Pass de la sora'mea si-mi place mult. Nu e texturata, poate de aici diferenta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai asteptat ca primul strat sa se usuce complet? Daca nu, asta e problema. Din cauza texturii oja se strange si apar "craterele"...

    RăspundețiȘtergere