S-ar putea sa ... Aoro!

24.9.15



Postarea asta reprezinta o surpriza pentru mine, in primul rand, nu sunt client Aoro pentru ca mereu m-a tinut ceva sa comand de pe siteul lor. Am prietene care comanda des si n-au avut probleme, dar stiu si persoane care au comandat parfumuri si n-au primit ce asteptau (si ma refer ca parfumurile nu au fost originale). Parerile sunt impartite, iar eu am preferat sa ... nu. 

Motivul pentru care am ajuns pe site este Oil-Infused Nourishing Scrub de la Garnier, din gama Oil Beauty (il gasiti aici), pe care eu l-am luat din Viena si care imi place la nebunie si care e pe sfarsite. La noi nu se gaseste in magazine, singura varianta ramane Aoro si ma bate gandul sa dau o comanda sa-l iau. Am vazut ca au si produse TheBalm (aici le gasiti) si o oferta interesanta - la cumparaturi de 165 lei se ofera cadou blushul Desert. Si de aici a inceput nebunia ... am intrat direct la pagina cu brandurile pe care le comercializeaza si am vazut o gramada de produse de care habar nu aveam ca sunt pe site.

Ce as cumpara eu de pe site? O sa incep cu Makeup Revolution - aici puteti sa vedeti produsele. Cred ca am vazut niste reviewuri pe bloguri, insa nu le-am dat atentie, dar acum m-am uitat la produse si paletele arata chiar bine. Am cautat niste swatchuri si par extrem de pigmentate si cateva dintre ele sunt catalogate drept copii are paletelor Naked de la Urban Decay. As cumpara Victoria's Secret (aici) si Philosophy (aici - nu au foarte multe produse acum), dar si Embryolisse (aici) ca prea am auzit multe despre cremele lor. Produsele Ziaja (le gasiti aici) sunt iar de luat in seama, mai ales daca nu le gasiti usor in zona voastra. Am vazut produse Bobbi Brown, Bare Minerals, Mary Kay, Missha, Revlon Professional si nu numai - trebuie sa-mi fac timp sa ma uit cu atentie intr-o zi si sa vad cum sunt preturile.

Ce n-as cumpara? MAC si NARS pentru ca am dubii mari ca sunt originale, in cazul celor de la NARS pretul ma face sa am mari dubii, iar la MAC stiu cate fakeuri sunt pe piata. Produsele Palmer's, Vaseline, Argan Oil sau Macadamia Oil Extract au preturi mari si le gasiti la Hello Free Z One Discount mult mai ieftin. Si nici la parfumuri nu m-as risca, desi v-am zis ca am prietene care cumpara si sunt multumite, eu tot am dubii - o singura exceptie as face pentru parfumul asta (daca l-ati incercat sa-mi spuneti cum e, pentru mine ar fi un blind buy, dar ma obsedeaza de ceva timp).

Vreau sa stiu si parerea voastra daca ati cumparat de pe Aoro pana acum, cum vi s-au parut produsele, daca aveti dubii in ceea ce priveste autenticitatea lor.

33 de comentarii

  1. Parfumul http://www.aoro.ro/hugo-boss/hugo-xx-eau-de-parfum-pentru-femei/ nu se mai fabrica de vreo 2 ani, insa pe aoro sau pe emag inca e de vanzare. Deci copia inca se mai produce in Turcia :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e asta neaparat cauza. Siteurile de genurile astea, ca si Strawberry si multi alti cumpara lichidari de stoc, marfa cand se inchid fabricile, etc. si d-asta sunt de multe ori produse care la producator apar ca discountinued. Nu e neaparat cazul aici (am eu dubiile mele si asa), dar e si asta o posibilitate. :))

      Ștergere
    2. Hmmm...2 ani inseamna foarte mult. In duty free nu am gasit decat un tester acum mai bine de un an (atat). L-am cautat in Germania,Austria, Polonia si Serbia. Nimic, nicaieri...doar pe auro

      Ștergere
  2. Cred ca ti-am mai spus, dar este magazinul meu preferat cand vine vorba de parfumuri si cosmetice . Sunt clienta lor de ani de zile..am luat o gramada de parfumuri de la ei printre care si Lancome la vie est belle . Le-am verificat tot timpul si sunt suta la suta originale .Chiar ieri am primit o comanda de la ei, cu un ulei pt par de la Kerastase , o lotiune de corp VS si un spray pentru corp VS .Nu stiu care este faza cu parfumurile fake, dar nu ti se pare dubios ca eu in atatia ani nu am primit nici macar un parfum fake ?
    Apropo de produsele de la Makeup Revolution, am un blush si o paleta de farduri pe care le folosesc zilnic de cand le-am primit , sunt acestea : http://www.aoro.ro/makeup-revolution/i-love-makeup-blushing-hearts-blush/ si http://www.aoro.ro/makeup-revolution/i-love-makeup-i-heart-chocolate-paleta-farduri-de-ochi/ , le recomand cu mare drag .
    Cat despre parfumul care te intereseaza , il am pe lista de mai mult timp dar inca n-am avut ocazia sa-l testez .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca tu esti clienta lor si ca ai fost mereu multumita. Nu stiu ce sa-ti spun despre fakeuri, am vazut vreo 2 sau 3 cu ochii mei si stiu mai multe cazuri cu aceeasi problema, asa cum stiu si alte persoane multumite, cum esti tu. Eu stiu de fakeuri si in parfumeriile cunoscute, deci nu ma mai mira nimic.

      Foarte misto arata alea doua produse de la Makeup Revolution pe care le ai. Daca incerci Stella inainte mea sa-mi zici cum e ca imi sta pe creieri de prea multa vreme. :)

      Ștergere
    2. Sigur ca da .
      Eu am vazut o paleta superba de la NARS pe aoro, nu stiu daca e fake sau nu .Ma tenteaza si perlele de la Guerlain , stiu persoane care au cumparat produse Guerlain de la ei si au fost originale .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Poza e a unei palete care exista si e extrem de misto (m-am uitat si eu), posibil sa fie originale, au fost si pe Strawberry la un moment dat la oferta.

      Ștergere
  3. Eu mi-am luat teapa cu un parfum barbatesc...era un mare fake!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe mesaje cu produse originale, multe altele cu produse fake ... nici nu stiu ce sa zic.

      Ștergere
  4. zilele trecute am gasit produsele Ziaja la bebe tei din sun plaza. si culmea, avea si cateva testere la niste creme. erau puse acolo pur si simplu. Oricum, de abi astept sa ajng acolo sa imi cumpar ceva de la ei. Am vazut ca sunt super ieftine si mi le-a recomandat si Jules.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine asteapta targul de saptamana viitoare, sunt si ei acolo cu oferte. :)

      Ștergere
  5. Eu mi-am comandat un parfum acum ceva timp si sunt sigura ca era un fake! Bineinteles ca am renuntat sa mai cumpar de la ei, nu stiu daca toate produsele sunt fake-uri dar nu mai am incredere! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate vad eu din mesaje parfumurile sunt problema, celelalte produse sunt ok.

      Ștergere
  6. N-am cumparat nimic de la ei, dar m-as risca cu fardurile. :) Desi prefer 1001cosmetice.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 1001 nu gasesti firme ca pe Aoro, dar au si ei partea lor de marfa si preturi bune. :)

      Ștergere
  7. Am luat de pe Aoro doua parfumuri. Primul a fost ok, am verificat codul. Cu al doilea, desi am verificat codul, e ceva ciudat. In momentul in care pulverizez, primul miros ce-l simt e de petrol/ benzina sau ceva de genul si abia apoi mirosul pe care-l stiu ( am mai avut parfumul, deci am reprezentarea lui olfactiva). Nu pot trage inca o concluzie definitiva, dar citesc cu interes comentariile lasate de cititoare ale tale :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi am primit comanda, mi-am luat un fond de ten.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Intr-adevar, au o gama foarte variata si foarte bogata de produse si datorita preturilor, ofertelor, totul e tentant.
    Eu am comandat de cateva ori produse profesionale pt par: produsele nu erau sigilate (cum le-am primit de pe alte site-uri de pe care am comandat, toate sigilate in fel de fel de tiple si scociuri) si apoi scria intr-o alta limba, poloneza sau ungara, nu mai tin minte (cine a cumparat produse Joico, Wella, L'oreal din magazine specializate online si fizice stie despre ce vorbesc, nu stiu daca m-am facut inteleasa- pe toate scria la fel doar astea de la aoro sunt diferite, iar eu sunt o consumatoare de produse profesionale pt par de 15 ani). Si din aceasta cauza am abandonat sa mai iau.

    Am doi colegi (sunt un cuplu) care cumpara aproape lunar parfumuri de la ei, diverse marci si de dama si barbati: niciun parfum de-al lor nu miroase intens si nu persista, dimineata se simte iar peste 2 ore nimic (si nu fac economie la parfum, se dau si pe haine). Si vorbim printre altele de Bvlgari, Lancome (pt ea) si nimic. Singurul care a persistat si pe care l-am simtit a fost One Milion pt el.

    Apoi, daca dai un search pe google pt pareri despre Aoro se gasesc foarte multe negative (de fapt predomina cele negative).

    Deasemenea, cand dai un search pt pareri pe un parfum si intri si pe aoro cele mai multe pareri sunt... ca nu persista (la diverse parfumuri care de fapt persista f bine, nu mai retin ce am cautat si am avut si eu si era un parfum rezistent).

    Am citit pe net (parca la Koko) despre bureteii de machiaj ca nu sunt originali.

    Concluzia: NU! Si imi pare rau de isteria asta creeata la noi, dar e un site care ne prosteste pe fata (scuze pt cumparatoare, dar asta e adevarul).

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe pareri negative, insa sunt la fel de multe pozitive. Eu tot am primit mesaje (si private multe) si de la persoane care au cumparat de multe ori din magazine si de la reprezentate de afara si-mi spun ca produsele sunt aceleasi. Eu cred ca au si stocuri orginale, dar si produse fake, in ce proportie, ce si cum nu stiu. Probabil ca pana la urma cand m-or da banii afara din casa o sa dau o comanda sa va conving eu cu ochii mei.

      N-am citit postarea aia cu buretii, chiar nu stiu. N-au cum sa aiba numai fakeuri ca nu-s fakeuri la toate produsele alea, insa clar sunt multe aspecte dubioase. :)

      Ștergere
    2. Nici eu nu cred ca au doar fake-uri dar clar au prea multe fake-uri. Colegii mei sunt dovada clara ca la parfumuri... de ce sa te dai de 3 ori in timpul programului de lucru de 8 ore cu un Bvlgari si totusi sa nu se simta decat f putin? Am avut Bvlgari, am o alta colega care o adt Bvlagari (luat de pe Srawberry dar a vut si din parfumeriile de afara) si se da dimineata si se simte pana peste 8 ore...

      Si cei doi colegi ai mei care sunt cumparatori de parfumuri de pe Aoro nu au mai avut parfum luat dintr-un alt magazin (nu ca nu si-ar permite) si pt ei acestea de pe Aoro sunt originale.

      Mihaela I.

      Ștergere
  10. am pus ochii pe ceva aseara dar ma mai gandesc, am luat o caseta Nuxe si parca nu-i la fel cu ce am avut candva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atatea mesaje cu pareri diferite am primit ca nu mai stiu ce sa cred. :))

      Ștergere
  11. Eu am deja 3 comenzi plasate pe Aoro. De obicei imi iau sampon si masca de par de acolo, chestii ce nu le gasesc la noi prin magazine. Eu sunt multumita de ce am comandat pana acuma, dar... cand vine vorba de parfumuri nu cred ca as avea curaj, probabil tocmai fiindca sunt atata de impartite parerile :-S

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ma numar printre norocoase, am comandat atat parfumuri cat si cosmetice. Imi place ca la ei gasesc o gama larga de produse interesante si noi. POti face retur daca parfumul ajunge deteriorat sau ai dubii(la mine nu a fost cazul). Eu una recomand sa iti faci parerea personala despre asta si apoi sa ne spui si noua parerea ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am rabdare sa ma complic cu retururi, am citit atatea pareri negative ca mi-a pierit orice chef sa incerc ceva de la ei. Daca o sa cumpar intr-o zi de la ei ceva o sa va spun si voua pe blog, dar in momentul asta nu prea cred ca o s-o fac, nu vad sensul sa risc sa primesc un fake doar ca sa incerc un site. Ma bucur ca tu n-ai avut experiente negative cu ei.

      Ștergere
  13. Citisem undeva, demult, ca, cel mai sigur, e sa cumperi parfumuri la 30 ml, pr ca nimeni nu isi bate capul sa le falsifice. Pe principiul asta, am luat de pe Aoro in ultimul an, 5 parfumuri. Toate sunt ok. De la Ultraviolet chiar ( Paco Rabbane) -blind buy de altfel, efectiv mi se face rau, atat de intens este! Cat despre Stella... Stella e parfumul care m-a urmarit ani intregi! Am primit acum muuulti ani, un tester si l-am adorat de la primul puf. Mereu mi-am zis ca intr-o zi o sa-l cumpar! Si chiar am vrut sa fac asta, pana am aflat ca a fost reformulat si nu ar mai avea mare legatura cu ce a fost candva. Nu am mai riscat, pt ca nu as fi vrut sa mai am o dezamagire dupa J'Adore si Diorissimo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citisisem si eu candva cu 30 ml, insa la cate falsuri (inclusiv la produse care nu costa cine stie ce) am vazut in ultima vreme orice e posibil.

      Ștergere
  14. Uite aşa mi-ai amintit că nu am scris o recenzie pentru ultimele cumpărături făcute de la Aoro. :)
    La fel de în ceaţă eram şi eu în urmă cu câţiva ani, înainte să dau prima comandă la ei: online, unii îi hulesc, alţii îi vorbesc de bine. Efectiv nu ştiam ce să cred.

    Până la urmă, mi-am luat inima în dinţi şi am făcut o comandă mai modestă, la câteva produse pe care le consideram mai sigure: o perie Tangle Teezer şi nişte cosmetice care aveau preţuri mult mai bune decât ce găsisem eu prin magazinele de specialitate de la noi (gen Douglas, Sephora etc.). De fapt, observ că preţurile bune sunt o constantă pe aoro.ro. Asta, împreună cu faptul că la ei se găsesc multe branduri de care efectiv nu ai cum să dai pe la noi, mă face să mai arunc câte un ochi pe site-ul lor din când în când.

    Până în prezent, am dat trei (cred? dacă nu or fi chiar patru - oricum, la primele știu sigur că am postat deja impresiile pe blogul meu) comenzi la ei, valoarea comenzilor mele fiind din ce în ce mai mare, pe măsură ce am căpătat încredere în ei, fiindcă mi-au dovedit că sunt serioşi.

    Am luat de la ei diverse cosmetice Estee Lauder, am comandat în mod repetat creme Victoria's Secret (care sunt absolut demenţiale!) si, da, după ce am tatonat si mă rezumam la fiecare comandă la a cumpăra doar testere de la diverse parfumuri (testerele costă doar câţiva lei, m-au convins că parfumurile miros exact aşa cum ştiu eu că trebuie să miroasă, plus că, fiind mici, erau uşor de luat cu mine când plecam în concediu în alte ţări - limite la bagaje, fără volum mare sau sticle cărate inutil etc.), la ultima comandă mi-am făcut curaj şi am investit câteva milioane în parfumurile care îmi rămăseseră în minte de prin duty free-uri.

    Am comparat preţurile cu magazinele de pe la noi, dar şi cu cele din afară (în general, am un concediu anual în câte o altă ţară, aşa că pot vedea cum stă treaba şi pe afară sau prin aeroporturi) şi, trebuie să recunosc că am avut parte şi de noroc, pentru că am intrat pe site într-o zi când aveau reducere fix la unul dintre parfumurile pe care mi le doream. :)
    Aşa am ajuns să îmi cumpăr Hugo Boss - Ma Vie şi Viktor & Rolf - Flowerbomb cu prețuri foarte bune. Parfumurile primite sunt originale; nu am niciun dubiu în această privință: ambalajul în care au venit este intact, nu prezintă niciun semn sau scris suspect, mirosul este cel pe care l-am simțit prima dată în magazin, persistă cu brio întreaga zi, ba chiar încă se mai simte vag și după duș uneori. Mai ieftin, original și bun? Din punctul meu de vedere, nu vă de ce aș spune nu. Pe mine, una, m-au câștigat de clientă.

    Acum nu vreau să acuz autorii recenziilor negative de ceva (mai ales dacă tu cunoști chiar personal câțiva clienți nemulțumiți), însă, cam ăsta-i clenciul la tot în viață: până nu încerci chiar tu, nu vei ști niciodată. :)

    Părerea mea este să dai o comandă, însă cu o valoare mai mică: să găsești un produs pe care l-ai mai folosit și îl cunoști bine, pentru a avea un grad de comparație. În funcție de rezultat, te vei convinge dacă merită să mai cumperi de la ei sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Majoritatea celor care susțin că produsele de pe aoro sunt fakeuri n-au văzut originalul. Sorry, just an opinion

    RăspundețiȘtergere
  16. Am comandat niste testere de parfum si erau absolut oribile. Atat de fake pe cat m-i se parea caraghios ca cei de la firma au avut curajul sa le trimita. Erau apa amestecata cu un miros absolut revoltator care dupa aplicatie pe piele din fericire nu au rezistat nici 30 de minute. Nu trebuia sa fiu cunoscatoare sa imi dau seama. Am ramas socata. Restul produselor pareau ok> Bath&body works body spray uri...desi persistena lor este extrem de redusa, parca au fost diluate cu alcool sau apa.Mentionez ca produsele comandate erau produse f. bine cunoscute de mine si folosite in trecut pe cand traiam in strainatate unde erau usor de gasit. Am sa mai incerc cateva lotiuni de corp si produse pentru ingrijirea parului, fiind foarte curioasa de calitatea acestora ...Dar cu parfumurile nu as mai risca, personal.

    RăspundețiȘtergere