Bine ai venit, toamna!

1.9.15

 
Acum cativa ani eram 99,99% sigura (nu zic niciodata 100% ca nu ai de unde sa banuiesti cum te va surprinde viata) ca n-o sa vina ziua cand o sa ma bucur ca s-a terminat vara si a venit toamna. Am asteptat cu nerabdare sa se termine vara asta (cea mai urata din viata mea de pana acum) si vreau sa ma entuziasmez pentru toamna. 
 
Ma gandesc deja la arome vanilate (creme de corp, parfumuri - am adulmecat Vanille Noire de la Yves Rocher cand am facut poza si am realizat cat de dor mi-a fost de el)) si delicioase (de-abia astept sa incep sa beau iar cateva cani de ceai cald pe zi, care de care mai aromat si mai gustos), la ojele care imi plac mult toamna, la blushul Brume d'Or de la Chanel (care numai in perioada asta "iese" din sertar), la cerceii mei (multi) sub forma de frunze si la multe multe altele.

Mi-e dor de pulovere largi si esarfe/ fulare calduroase, de serile ghemuita in pat (desi o sa-mi lipseasca caldura Bellei lipita de mine) cu laptopul in brate si cu castile in urechi, de baile lungi, de lumanarile cu arome dulci care parfumeaza toata casa, de ciocolata calda si as putea sa mai gasesc o suta de lucruri de care mi-e dor.

Ma bucur ca a trecut vara si vreau sa plece si caldura asta mai repede (pielea mea nu o mai suporta si am zone extrem de iritate care imi dau o stare de nervozitate accentuata), vreau sa ma bucur de serile de toamna si de mirosurile calde. Sa avem o toamna frumoasa si plina de culoare!

27 de comentarii

  1. Ador toamna! Nici eu numai suport caldura asta sufocanta, parca a fost mult prea multa anul acesta!
    Sa ai o toamna minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu astept cu nerabdare zilele racoroase de toamna, sa savurez o cana de ceai cu aroma de vanilie si sa ma rasfat cu bai lungi si parfumate :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja visam si vremea se incapataneaza sa ne arate ca vara n-a plecat.

      Ștergere
  3. Te cred..Astept toamna pentru ca niciodata nu mi-au placut anotimpurile indecise..si vara asta a fost, si inca mai este, indecisa..Cald, foarte cald, cel mai cald de la Burebista pana in prezent, frig, foarte frig, "oare a pornit centrala de frig?" frig.. Asa ca astept si eu si imi e dor de acea racoare, de acel frig in care sa ma gandesc daca sunt sau nu nebuna sa imi incalt cizmele doar pentru ca se asorteaza cu frunzele din parc.. Pupici si iti doresc o toamna frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place toamna si daca as putea da o comanda, mi-as dori o toamna blanda, cu frunze galbene si ruginii, cu soare molcom, cu doar un strop de ploaie - :) Hai sa sa avem o toamna faina, cu oameni asiderea si intamplari la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc ca alte veri au fost mai frumoase, dar, totusi, ramane anotimpul meu preferat :) si incerc sa ma bucur de tot ce este bun, chiar daca uneori caldura ne invinge. Dar o adun pentru semi-depresie anuala care mi se intampla in ianuarie-februarie-martie :)))

    Anyway skip the blabla, pe wishlistul meu de toamna se afla:
    - Nina Ricci Les Delices de Nina
    - esssence all about Roses quad (nu stiu ce calitate au, dar sincer la cate kilograme de machiaje si cati bani am dat... Nu ma mai indur sa dau atata pe Guerlan - Bois de Roses :))) )
    - ruj Rimmel - sloane's plum, pt ca culoarea noului sezon este Claret :D
    - Yankee Candle, una din noile arome: Kilimanjaro Stars, Madagascan Orchid sau (my fav name) Serengeti Sunset

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu iubesc toamna pentru toate motivele enumerate de tine, dar mai ales pentru esarfe, frunze ruginii, ceaiuri, arome lemnoase si vanilate, pentru vremea mai placuta... Iti doresc o toamna frumoasa cu multe zambete! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa vinaaaaa!! Am astepta-o din iunie :)) Doar ca la mine e inca vara! Abia astept sa ma simt si eu in elementul meu

    RăspundețiȘtergere
  8. Am comandat si eu de la Emag Cartea de colorat cu mandale si inca doua carti de colorat pentru adulti.
    Iti multumesc pentru postarea de acum 2 zile! Daca nu erai tu , nu imi aduceam aminte cate sute de carti de colorat dadeam gata in adolescenta. Chiar acum cateva zile mergeam prin supermarket si vedeam creioane de colorat si mi-ar fi palcut sa imi cumpar dar ma gandeam ca nu au la ce sa imi foloseasca.
    Habar nu aveam ca exista si carti de colorat pentru adulti!
    Mia-m comandat si creioane daaaa!!
    Deci sa vina toamna, zic!!!
    Multumesc mult ,Camelia!

    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, asa ne mai amintim de mici placeri de care uitam adeseori. :)

      Ștergere
  9. Oooopssss ce de greseli de orotgrafie..oh, Doamne!
    Da,acum am vazut :( rusine mie :(

    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e capat de lume, mai ales ca n-au fost facute din alte motive care ar fi fost triste. :)

      Ștergere
  10. La mine inca este vara , mult prea cald pentru septembrie.
    Astept si eu cu drag toamna, este unul din anotimpurile mele preferate . Iubesc si vara dar parca anul asta a fost exagerat de cald .Mie imi este dor de La vie est belle :) abia astept sa-l pot purta din nou.
    Sa ai o toamna frumoasa si linistita .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti te topesti efectiv, dar eu nu-mi pierd speranta. :)

      Ștergere
  11. Unde ai gasit lotiunea de corp Warm Vanilla? Din fericire de saptamana urmatoare se mai raceste putin, putin! Asa simtim si noi ca a venit toamna :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am primit-o, cea dinainte (sunt la a doua sticla) a fost de pe o pagina de Facebook care vinde produse BBW, daca cauti in arhiva blogului reviewul la produse cred ca am pus si link catre ei.

      Ștergere
  12. 40 de grade la amiaza, de 3 zile! sper sa se racoreasca vremea, si eu vreau sa vina toamna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa m-am topit eu ultimele zile, mai sunt si racita, e ... un vis. :)

      Ștergere
  13. Sa nu vina! Anotimpul meu preferat este vara si am mai zis-o aici, imi place si ma simt bine.
    Voi vorbiti de o toamna calda, frumoasa, idilica... (sau o vara mai putin calduroasa) cum rare sunt dar trebuie sa ne gandim ca odata cu toamna vin si episoade ploiase cu temperaturi scazute noaptea iar diminetile extrem de reci care te fac sa te intrebi ce sa mai pui pe tine sa nu ingheti dimineata si sa nu mori de cald la pranz; ca sa nu mai vorbim de zilele mohorate cu ploi interminabile si vant care mie imi schimba starea de spirit de ajunge sora cu depresia...
    Deci nuuu, sa nu vina. Sa fie cald zic.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amen, sista'! :))))) sunt total de acord!!! Da, e cald vara, uneori insuportabil. Dar, sa fim seriosi, nu mai bine poti purta haine lejere, subtiri, mai o terasa, o mare, o piscina, o gradina, decat 3 straturi de haine si luni ca ianuarie-februarie care sunt total moarte? Eu de pe acum
      Astept deja next summer.

      Dar sper sa fie si toamna frumoasa.

      Ștergere
    2. Vara a fost anotimpul meu preferat, acum nu fac decat sa ma bucur ca s-a dus, nu mai conteaza ca vin ploile, pot sa ma bucur si de alea. :))

      Ștergere