Yves Rocher made me do it!

16.9.15


Ma gandesc de cateva zile la parfumul So Elixir Bois Sensuel de la Yves Rocher si stiam ca mai devreme sau mai tarziu o sa dau o comanda. Ieri ma gandeam ca ar fi momentul ideal ca cei de la Yves Rocher sa vina cu o oferta cu o reducere buna, iar azi dimineata cand am vazut mailul cu codul HAPPY100 care ofera o reducere de 100 lei la cumparaturi de 199 lei am inceput sa rad singura in fata monitorului (pe site am vazut o fereastra pop-up cu alte coduri care ofera reduceri mai mici ca valoare).

Stiam ca pe site se ofera si vaporizatorul pentru geanta Bois Sensuel (15 ml) la cumpararea unui parfum de 50 ml (oricare parfum, nu neaparat varianta asta noua), dar cand am intrat pe site am avut surpriza sa vad ca intre timp a aparut si o reducere de 30% - AICI puteti sa vedeti oferta de care zic, asa ca am inceput sa ma joc cu produsele in cos. Comanda am dat-o deja si de-abia astept sa vina.

Totalul de plata este 102,60 si am luat asa: parfumul So Elixir Bois Sensuel la 50 ml (+ cadou varianta de 15 ml), doua oje si un top coat, un ruj-creion pentru buze si un gel de dus. Cadourile pe care o sa le primesc pentru comanda asta sunt apa de toaleta cu trandafiri, crema regeneratoare cu 30 uleiuri, agenda repertoar si un cadou surpriza. O sa va arat ce mi-am luat si ce-am primit cand ajunge coletul.

De-abia astept sa vina comanda si sa vad cum e parfumul! Super afacere e concluzia mea! Asa ca daca sunteti curioase ca mine si vreti parfumul (sau alt parfum, majoritatea sunt la pret bun) oferta de azi e de neratat! Voi ati dat comanda?

12 comentarii

  1. Si eu am vazut oferta cu happy100... sincera sa fiu, am uitat pe parfumelul de poseta oferit, dar daca ma gandesc e o ocazie buna pt a afla cum este noul parfumel (am insa un feeling ca nu imi va placea...).
    Ma gandesc daca dau comanda, deja am acumulat multe parfumuri de la ei la care se adauga cele comandate de pe Strawberry. Cred ca am o problema cu parfumurile, parca niciodata nu am destule dar cred ca nu va e strain sentimentul...
    Si ca o paranteza, antepenultima comanda (07. 09) de la ei mi-a venit la OP si continea un parfum DKNYla 50 ml si o cremuta de maini iar ultimele 2 la vama si continea fiecare cate un parfum si aceeasi cremuta...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca numar parfumurile pe care le am nu imi mai cumpar niciunul cat traiesc, de ce sa ma gandesc la asta? Nu, mai bine visez la altele noi. :)

      Ștergere
  2. Ahhh, eu nu am avut răbdare și am comandat deja parfumul Voile d'Ambre + mini parfumul So Elixir Bois Sensuel. Dacă mai așteptam puțin, profitam și eu de oferta Happy100... dar abia m-am abonat pe e-mail și nu știu încă toate ”ascunzișurile”. De pe bloguri ca al tău, Camelia, mai aflu și eu informații prețioase. :)
    Sunt drăguțe cam toate parfumurile de la Yves Rocher (cred că Moment de Bonheur e singurul care nu-mi place), dar mi se pare că rezistă prea puțin. Voile d'Ambre e preferatul meu la capitolul rezistență până acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voile d'Ambre nu l-am incercat, nu m-a atras niciodata, nu stiu de ce, acum parca mi-ai starnit curiozitatea. :)

      Ștergere
  3. Si eu am dat comanda , era prea buna oferta si vroiam neaparat sa testez parfumul . Eu mi-am luat parfumul nou+varianta 15 ml, un ruj creion (mai am unul si imi place mult) , un creion pt ochi (cele noi aparute) un top coat pentru pleoape si un gel de dus. Am ales aceleasi cadouri ca si ale tale , doar ca primesc in plus si un demachiant pentru ochii sensibili (se ofera cadou la orice creion sau baza de pleoape .Demachiantul e foarte bun eu il detin deja .Total 104 si ceva .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era de ratat. Parfumul ala imi sta pe creier de zile intregi, de-abia astept sa vina sa vad cum e. :)

      Ștergere
  4. Mă omoară Yves Rocher cu ofertele astea, așa m-au făcut să dau o grămadă de comenzi la ei anul ăsta. Și eu abia aștept să văd cum e noul parfum, am eu un feeling că o să-mi placă, nu știu de ce... că So Elixir nu mi s-a potrivit.
    Sunt curioasă cum o să ți se pară rujul creion, pe mine m-au cucerit cele pe care le am, le-am lăudat în toate părțile - hidratante, suficient de puternic pigmentate, lejere, glossy și totuși foarte rezistente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am dat de ceva vreme comanda ca am tot avut produse, dar eram curioasa rau, la voi am tot citit de rujurile creion si am zis ca e cazul sa incerc neaparat unul. :)

      Ștergere
  5. Luna asta am primit si oferta pentru ziua mea, acum nu stiu pe care sa o aleg. Si asta este foarte tentanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare oricine poate beneficia de promotie, sau doar cele care au primit pe email codul?
    Nu de alta dar in momentul de fata ma tenteaza asa de multe produse :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa poti folosi codul trebuie sa intri de pe mail, dar sunt pe site si alte coduri in caz ca nu esti abonata la newsletter si n-ai primit.

      Ștergere