Portofel, geanta, franjuri si esarfe

5.9.15


Ieri am ridicat de la vama a doua comanda data la Dressgal (despre prima puteti citi aici), a ajuns in doua saptamani si nu am platit nici un fel de taxe si-mi plac toate produsele pe care mi le-am luat. Desi aveam experienta primei comenzi care m-a surprins placut si de data asta am ramas impresionata de calitatea produselor raportat la pretul de pe site (preturile sunt extrem de mici, de cele mai multe transportul este cel care dubleaza valoarea comenzii, dar si asa merita sa cumperi). Mi-am luat o geanta, un portofel si doua esarfe.


O sa incep cu portofelul (il gasiti AICI), l-am vazut pe site si am stiut ca trebuie sa fie al meu. Mai greu a fost sa ma decid la culoare, dar sunt extrem de incantata de alegerea pe care am facut-o. Arata foarte bine, este finisat cu mare atentie, nu miroase (de asta ma temeam putin), are o gramada de spatii pentru carduri, bani si alte lucruri si imi incape si telefonul in el (daca vreau sa plec undeva doar cu portofelul). Va aratam zilele trecute o varianta asemanatoare cu bufnita, mi-a placut si ala, dar asta ma reprezinta mai bine. Eu am avut numai portofele "serioase" pana acum, asa ca asta este o schimbare foarte buna, mai ales ca nu este deloc exagerat. Cred ca este preferatul meu dintre produsele din comanda, desi imi plac mult si restul.



Geanta cu franjuri s-ar putea sa va aduca aminte de o alta geanta pe care am cumparat-o anul asta, am varianta gri luata acum ceva vreme si am purtat-o atat de des ca incepe sa dea urme de oboseala. AICI puteti sa vedeti si celelalte culori, m-a tentat mult si cea maro - varianta coffee, iar pe cea mov am comandat-o pentru cineva de pe un alt site ca aici nu mai era disponibila. 

Nu este la fel ca cea gri, doar seamana (semn ca desi siteuri diferite folosesc aceleasi poze, produsele difera - sunt curioasa daca cea mov seamana ca vreuna dintre astea doua). Cea neagra este putin mai mica, este mai compacta decat cea gri (cea gri are un material mult mai moale si mai flexibil), are aceeasi curea impletita si doua randuri de franjuri, insa aceasta neagra este mai bine compartimentata. Imi place si sigur o s-o port des, insa cred ca materialul este de o calitate mai proasta decat la cea gri si va trebui sa fiu atenta cand o port pentru ca pare a atrage praful si scamele. Imi place si la cat a costat arata bine (materialul e destul de greu de prins in poze, o sa incerc sa fac o poza afara s-o vedeti mai bine in caz ca va intereseaza).


Mi-am luat si doua esarfe, care arata bine, materialul este ok, sunt lungi, pretul e mic, imi plac si stiu sigur ca o sa le port toamna asta. Cea neagra cu pisici o gasiti AICI si e super haioasa (mi-am mai comandat niste esarfe zilele trecute, nu cu pisici, de-abia astept sa ajunga si sa le port), iar cea roz (AICI puteti sa vedeti si celelalte culori) o luasem s-o port cu altceva comandat de pe alt site, doar ca acel altceva n-a mai fost in stoc, asa ca am esarfa roz si trebuie sa vad cum o port.

Asa cum v-am zis la inceput imi plac toate patru, as zice ca portofelul este preferatul meu pentru ca e altceva decat ce-mi iau eu de obicei si ma face sa zambesc cand ma uit la el, dar si restul le voi purta cu placere si cred ca o sa mai vedeti pe viitor cumparaturi de pe acest site pentru ca pana acum m-au surprins numai placut.

12 comentarii

  1. Portofelul si esarfa cu pisici imi plac foarte mult , sa porti totul cu mare drag . Si eu astept perioada urmatoare cateva comenzi, una de pe shein iar alta tot de pe un site chinezesc (l-am descoperit recent) si sunt curioasa cum e rochita care mi-am comandat-o .
    ps : sa stii ca eu am prins setul Benefit de pe Strawberry , desi am zis ca nu mai comand de acolo ,azi nu m-am putut abtine , mai ales ca am primit si pe mail o oferta personalizata de 10 % reducere + o trusa machiaj , + 10 % reducere pentru toate produsele de machiaj....afacere buna, nu?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt putin invidioasa pe tine cu setul ala, ai facut o super afacere. Sa-l folosesti cu placere, lasa-mi link la rochii sa vad si eu. :))

      Ștergere
    2. Asta e rochia de pe noul site descoperit : http://www.newdress.com/stylish-ladies-women-casual-printed-three-quarter-sleeve-above-knee-mini-oneck-dress-sundress-p-26016.html atat de mult imi place sper sa imi vina .
      Iar de pe Shein mi-am luat asa : http://www.shein.com/Black-Metal-Buckle-Floral-PU-Bag-p-211898-cat-1764.html si http://www.shein.com/White-Hip-length-Ponte-Blazer-with-Rolled-Sleeves-Suit-p-91308-cat-1739.html
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Sa le porti cu placere, e tare de tot aia cu inghetata (geanta aia vad ca face furori). :)

      Ștergere
  2. Ce dragut e portofelul <3,sa le porti sanatoasa pe toate <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Portofelul este minunat, imi trebuie si mie! :) Sa te bucuri de noutati si sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e chiar haios, mereu se uita cineva la el cand il scot din geanta.

      Ștergere
  4. Buna, ai facut comanda pe cndirect?:)

    RăspundețiȘtergere