Parfumuri Infinite Love

16.9.15


Va aratam acum cateva saptamani (nu m-am grabit sa scriu pentru ca am vrut sa testez in voie si sa scriu cand am simtit ca am toate informatile necesare) ca am primit pentru testare cateva parfumuri de la Infinite Love - aici este siteul, iar aici pagina de Facebook. Nu stiam ce e cu ele, asa ca inainte de a accepta propunerea am cautat informatii si am aflat ca este vorba de o franciza, care este prezenta in Germania, Turcia, SUA si inca cateva tari.

Magazinul ofera peste 300 de parfumuri pentru femei si barbati, similare cu parfumuri celebre lansate pe piata in ultimii ani. Eu as spune ca unele sunt doar inspirate, dar o sa revin la gandul asta putin mai tarziu. Produsele sunt disponibile in 3 gramaje diferite si preturile sunt medii, as zice - 8 ml/ 15 lei, 50 ml/ 59 lei si 100 ml/ 84 lei. Ambalajul este identic pentru toate parfumurile, sticlele au numele firmei si au un sticker aplicat cu codul parfumului (pe fundul sticlei, dar si pe una din partile laterale, din cate am observat eu). Varianta de 50 ml pe care am incercat-o eu (si banuiesc ca cea de 100 ml, la fel) vine in cutie de carton, sigiliata in folie de plastic, ceea ce mi-a placut.

Eu am ales 3 parfumuri, total diferite, tocmai pentru a putea testa in voie. Am ales Lyon (K-70) similar cu Very Irresistible de la Givenchy, un parfum pe care il cunosc atat de bine si care este parfumul meu de suflet, Bogota (K-104) similar cu Opium de la Yves Saint Laurent, un parfum puternic, pe care i l-am dat mamei si un parfum nou pe care nu-l mai incercasem, insa a fost o incurcatura si am primit altceva decat am ales, dar tot un parfum necunoscut mie, Bonn (K-87) similar cu Boss Intense de la Hugo Boss. Am avut material de lucru, ca sa zic asa.

3 parfumuri am ales, 3 pareri diferite am - Lyon aduce cu Very Irresistible, insa nu pot sa zic ca e similar. Ii lipseste finetea Givenchy (da, daca nu stiati am o slabiciune pentru parfumurile de la Givenchy) si nici la capitolul rezistenta nu sta extraordinar, eu mai mult de 3 ore nu l-am simtit pe piele. Pentru mine nu este o varianta cu care sa inlocuiesc Very Irresistible, e un parfum dragutel si atat.

Bogota, in schimb, e identic cu Opium si persista (si cand zic persista, desi intr-un fel era de asteptat fiind un parfum puternic, nu glumesc) de nu mi-a venit sa cred, ramane pe piele si a doua zi dimineata, se simte pe haine, pe geanta, pe orice intra in contact cu pielea, primeste nota maxima de la mama care a trecut prin nu stiu cate sticle de Opium de-a lungul vietii. Este o varianta de luat in calcul pentru cineva care nu vrea sa dea atatia bani pe un parfum YSL.

Bonn, cel care ar trebui sa semene cu Boss Intense (care, din cate stiu eu nu se mai fabrica, daca ma insel sa-mi spuneti), mi se pare extrem de interesant si rezista cateva ore bune, insa ce-am citit eu ca descriere oficiala (vanilat, pudrat, usor lemnos, usor condimentat)  nu prea seamana cu parfumul pe care l-am folosit eu, care pare mai degraba fresh cu o nota senzuala, dar extrem de fina. Mi-e greu sa ma pronunt pentru ca nu stiu varianta originala, insa este un parfum interesant, care rezista binisor.

Asa cum va spuneam, 3 parfumuri - 3 pareri, ceea ce pot sa spun este ca eu as lua in calcul parfumurile Infinite Love pentru acele arome pe care nu le folosesc extrem de des (si ma gandesc acum la Hypnose de la Lancome - cred ca o sa iau varianta de 8 ml sa vad cum e) sau pentru cele care se gasesc greu (gen Flowerbomb de la Viktor&Rolf sau Narciso Rodriguez for Her) si mai costa si-o gramada de bani. 

Sunt diferente clare intre ele, d-asta am si vrut sa incerc variante diferite si din categorii diferite (sa vad cat se asemana, cat persista si alte detalii care fac diferenta), daca le-ati incercat as vrea sa stiu cum vi s-au parut, cum se compara cu originalul, ce varianta ati incercat. Si de ce nu parerea voastra despre tipul asta de parfumuri (inspirate de altele, as zice eu) spre care eu nu ma indrept de obicei, dar care pot fi o varianta atunci cand bugetul este o problema.

16 comentarii

  1. Am incercat si eu de vreo doua saptamani trei parfumuri de la ei, pe cele care seamana cu Chanel 5. Coco si Coco Mademoiselle si per total sunt o treaba buna, adica cel putin formatul acela mic de poseta, de 8 ml, e tare bun, ca il poti lua dupa tine oriunde. Normal ca sunt diferente versus original, se vede ca sunt replici, pana la urma asta e o replica, totusi daca raman in pana de buget si vreau musai un parfum, stiu ca am unde sa ma duc :D. Si eu mai vreau sa incerc si altele, dintre cele 3 incercat, cel replica dupa Coco mi se pare cel mai reusit, tot asa mi-a intrat si in haine, tot, foarte persistent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce bombe de parfumuri originale am vazut in ultima vreme cateodata cred ca as prefera o replica bine facuta - si cand zic bomba nu ma refer la fakeuri, ci la parfumuri scumpe care nu persista si nu merita deloc.

      Ștergere
  2. Si eu am o slabiciune la Givenchy si mai ales Verry Irresistible in toate variantele (mai putin cea de de croaziera pt ca nu stiu cum e) asa ca vreau sa imi colectionez toate variantele acestui parfumel... deci inteleg cand zici ca nu se compara sa nu e similar.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie varianta Rose (cred ca zic bine) nu mi-a placut deloc. Sensual ramane preferata mea.

      Ștergere
  3. Eu nu am găsit pe site varianta de 8 ml, doar cele de 50 și 100 ml. M-ar tenta să încerc ceva arome asemănătoare unor parfumuri care îmi plac foarte mult, dar nu mi-am putut permite să le cumpăr și nu am decât niște mostre...
    Cum pot comanda in formatul mic, de 8 ml? Nu aș vrea să cumpăr direct format mare... am mai cumpărat online replici după parfumuri celebre și am fost dezamăgită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista pe site varianta de 8 ml, doar unde vad ei direct se pot lua in format mic.

      Ștergere
  4. Poate o sa ma incumet si eu si o sa incerc ;) E bine de stiut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca depinde mult de ce varianta incerci, dar e bine de avut informatia. :)

      Ștergere
  5. Oricate copii ar incerca sa se faca, nu vor putea bate vreodata originalul, asa cum spuneai si tu le lipseste finetea accea caracteristica. Astept cu nerabdare parerile despre Hypnose, il ador si mi-l doresc foarte mult. As fi curioasa daca macar seamana. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ador Cinema de la Yves Saint Laurent și Poeme de la Lancome. Din păcate, ambele sunt scumpe așa că încerc să trag cât pot de ele. M-aș bucura să gasesc un parfum mai ieftin similar cu Cinema sau Poeme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca pentru Cinema citisem acum ceva vreme de o copie buna, insa nu-mi amintesc despre ce era vorba.

      Ștergere
    2. Eu cumpar vrac esenta identica cu poeme lancome, cautati in magazinele gen unirea sau in malluri/ centre comerciale sau la acele parfumerii care vand la butoiase, calitatea este extraordinara, pana nu incerci nu crezi!Parfumul vrac cumparat de mine este absolut identic si dureaza mai mult decat originalul, ceea ce m-a suprins ff tare

      Ștergere
  7. Daca iubiti hypnose de lancome, o copie fidela este parfumul de la Rasasi Daarej. L-am cumparat de pe aoro, e un parfum arabesc.

    RăspundețiȘtergere