Preferatele inceputului de toamna

30.9.15


Postarile de genul preferarele lunii nu se mai regasesc pe blogul meu de ceva vreme, insa din cand in cand o postare de genul asta e bine venita, mai ales ca nu apuc mereu sa va povestesc despre produsele misto pe care le descopar si e pacat. Am cateva iubiri vechi, dar si cateva produse descoperite recent.

Solutia micelara de la Garnier este printre preferatele mele (alaturi de Eucerin si Ziaja) si chiar mi se facuse dor de ea, asa ca la inceputul lunii am scos-o din sertar si am inceput s-o folosesc iar. Fondul de ten Ginger&Vitamins de la Korres l-ati mai vazut pe blog si inca este preferatul meu - fac ce fac si tot la el ma intorc, e usor, nu se simte pe ten, arata foarte natural, e hidratant, exact ce am nevoie. Pudra minerala de la TheHotShop o am de pe Born Pretty Store si mi se pare extrem de buna, luna asta am tot folosit-o. Despre balsamul de buze Nude din gama Care&Colour de la Nivea v-am mai zis si zilele trecute, imi place mult si l-am folosit aproape zilnic de cand il am.

Am si cateva produse noi si unele de care uitasem. Crema de maini Dream Cream de la Oriflame (in varianta mini, de fapt nici nu stiu daca exista si alta varianta, eu am primit-o) imi place mult si am tot folosit-o in ultimele saptamani. Deodorantul B.U. Soft Skin (luat din curiozitate cand l-am vazut in oferta la DM) mi se pare eficient si bland, insa nu-mi prea place cum pulverizeaza, asa ca nu cred ca o sa-l mai recumpar, dar mi-a placut. Gelul pentru picioare cu extract de castan salbatic de la Ziaja il folosesc seara si mi se pare ca ajuta mult la o circulatie mai buna si nu numai. Iar ultimul produs este o crema de corp de la Bath & Body Works cu zmeura si vanilie, pe care am folosit-o in primavara si de care cam uitasem.

Din seria random - imi place in continuare jocul Covet Fashion (de care v-am mai spus pe blog), imi place sa mananc somon la gratar si combinatia de morcovi si zucchini pe care v-am aratat-o duminica, am inceput sa ma mai uit seara pe Digi Life la diverse emisiuni cu case de prin diverse colturi ale lumii (dupa luni bune cand doar am sters de praf televizorul), tartele, lumanarile parfumate si canile cu ceai nu lipsesc din programul meu de zi cu zi si ... ar mai fi multe, dar ma opresc.

Voi ce produse ati folosit cu placere in ultimele saptamani?

4 comentarii

  1. Hmmm sunt curioasa cum este pudra aceea, dar si acel fond de ten de la Korres (nu am folosit niciodata produse sub aceasta marca).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat cateva produse de la Korres, imi plac mult si blushurile lor.

      Ștergere
  2. In ultimul timp am folosit cu placere fondul de ten Zero Defaut de la Yves Rocher, mi se potriveste tare bine! Apa micelara Garnier e printre preferatele mele, chiar o folosesc in perioada asta. Aceeasi parere o am si eu despre deodorantul B.U pulverizeaza prea mult, in rest e ok, mirosul nu imi prea place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu in sertar un fond de ten de la YR, tot zic sa-l mai folosesc si mereu uit.

      Ștergere