Diverse ... cumparaturi

25.9.15

Mi se pare ca in ultima vreme au fost cam multe postari de genul asta pentru ca am tot cumparat chestii ... postarea de azi e o adunatura fara o tema clara, sunt chestii luate (sau ajunse) in ultimele zile, care am crezut eu ca pot sa prezinte interes si pentru voi. N-o sa va arat ca mi-am luat dizolvant de unghii de la Lidl sau detergent de vase, dar ... pricepeti voi ce spun (sper) daca cititi mai departe.

O sa incep cu ultimul colet venit un pic mai devreme si care m-a socat cu dimensiunea lui. Mi-am comandat o cana de la H&M (v-am zis zilele trecute de codul pentru transport gratuit) si cand a venit curierul la usa avea in brate o cutie 50x30 cm, daca nu mai mare. Nu exagerez, l-am intrebat de doua ori daca e coletul meu, suma ramburs corespundea, numele pe cutie era bun. In imensitatea de cutie era o cutie mica cu cana mea. 


Si daca tot v-am aratat cana (mai e una pe site cu buline mai mari - care imi placeau mai mult, de buline zic - si cu mesajul Freak Out! pe care nu-l simt deloc) sa va arat si melcii. Cum adica care melci? Voi n-aveti melci? Lasand gluma la o parte ... sunt niste melci din cauciuc (cred) care se pun pe marginea canii si tin ata de la plicul de ceai. Nu puteam sa nu ii iau dupa ce i-am vazut pe ebay, am dat 2 lei (sau mai putin) pe 5 bucati, parca. Mai gasiti si alte specii daca aveti idei d-astea traznite ca mine, sunt amuzanti si te binedispun, deci functioneaza. Gasiti si pe Instagram o poza cu cana si melcu' roz daca vreti sa vedeti melcu' in actiune.


Si daca tot am inceput cu chestiile astea sa continui la fel si sa va arat comanda de pe Vivre (v-am mai povestit de Vivre, am cateva - multe - comenzi date la ei, detest profund ca lucreaza cu Urgent Curier pentru livrare pentru ca am avut numai probleme, dar ma tenteaza chestii si nu rezist). Daca n-ati mai comandat la ei gasiti aici o invitatie care va ofera un discount de 25 lei la prima comanda (nu se impune valoare minima, nu nimic). Produsul pe care l-am vrut neaparat este infuzorul de ceai sub forma de catel, mi se pare genial (am vazut ca inca este pe site daca va tenteaza si pe voi, varianta cu pisica n-am mai vazut-o insa azi).

Cei de la Joie au niste chestii tare haioase pentru bucatarie si ma uitam de ceva vreme la colectia Egg (a mai fost pe site, cred ca e periodic) si de data asta am luat o paleta pentru clatite americane, oua si alte chestii micute care trebuie intoarse in tigaie. Si daca tot am zis de tigaie am luat si o tigaie grill de la DeKassa, am luat-o pentru legume si la cat am dat pe ea ma asteptam sa fie o bomba si nu pare deloc bomba, n-am folosit-o inca, dar e destul de solida si grea, manerul e teapan, ramane de vazut daca e si buna. Asta ca sa-mi scot parleala cu tigaia de la Emag pe care n-am mai gasit-o.


Si sa continui cu chestiile pentru casa - am tot vazut pe Facebook discutii despre aparatul pentru scame de la Lidl, asa ca l-am vazut in magazin si l-am luat ca tot incepe vremea pulovarelor. Nici pe asta nu l-am incercat, dar o sa vad daca am dat 15 lei degeaba sau nu. Restul nu vi le arat ca nu-s interesante.


Va spuneam acum ceva vreme ca am comandat aceeasi geanta de pe 3 siteuri si ca-s curioasa daca sunt acelasi model, material, etc. Geanta cu pricina este asta gri de aici, probabil vi-o amintiti, am purtat-o pana si-a schimbat culoarea, asa mult mi-a placut, desi initial m-am strambat cand am vazut-o. A doua geanta e neagra si am comandat-o de aici, v-am si aratat-o intr-o postare la inceputul lunii si e diferita de prima - e mai batoasa, are alta curea, e mult mai compacta si rigida (are si ea avantajele ei). A treia si cea pe care vreau s-o vad astazi nu e pentru mine (desi ma bate gandul sa-mi iau si eu una) am luat-o de aici, cea mai ieftina dintre toate. A ajuns in 3 saptamani si e la fel de moale ca si cea gri, e aceeasi geanta, diferenta de pret este de peste 10 dolari.


Va mai arat doar comanda de pe Choies ca altfel nu mai termin si trebuie sa plec sa rezolv ceva cu un abonament de telefonie. Mi-am comandat o bluza a carei nuanta ma pune in dificultate - as zice ca e albastra (si chiar e), dar are niste tendinte spre gri si spre verde care se vad in lumina, e interesanta si materialul e foarte misto. E moale, e putin mai lunga in spate, imi place mult si am si purtat-o zilele trecute - e luata de aici, insa am vazut-o pe alte siteuri si mai ieftina. Cea de-a doua chestie comandata este o rochie lunga si simpla, care cade pe umar si are o culoare super misto (o puteti vedea aici), care imi place atat de mult incat am dat comanda si pentru cealalta culoare care mai e pe site (si am dat o comanda si pe alt site pentru una albastra, desi am o banuiala ca nu e chiar la fel - vad eu cand vine). Materialul nu e cel mai minunat, are ceva sintetic (cred), insa imi place mult si cred ca poate fi purtata in multe feluri.


Tocmai am primit doua colete noi (azi a fost ziua curierilor, clar), dar nu mai am timp sa le desfac - am o banuiala ca intr-unul din ele e rochia albastra de ziceam mai sus de ea, vad eu cand ma intorc acasa. Va tenteaza ceva din cumparaturile mele? Sa va mai arat din cand in cand ce chestii iau pentru casa, care n-au neaparat legatura cu ce scriu eu in general pe blog? Puteti sa-mi spuneti in comentarii ce v-ati luat si voi in ultimele zile, poate ma inspir si eu.

14 comentarii

  1. Da, sigur că vrem să vedem orice fel de cumpărătură că de-aia ne numim femei :) Dar melcii ăia sunt ceva de groază, îmi vine să râd când mă gândesc la ei dar mi se par cam scârboși :))))
    Evident însă că gusturile nu se discută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam ca vor fi si pareri de genul "sunt scarbosi", mie nu mi se par, ba chiar ma amuza sa ii vad pe cana. :))

      Ștergere
  2. Da da da !! Mai vrem postari de acest gen, cine sa ne ispiteasca daca nu tu ? :) Dar ai facut cumparaturi nu gluma :P
    Cel mai mult imi place infuzorul de ceai , e funny :)
    Cat despre melci mie mi se par super simpatici, nu inteleg de ce ar fi scarbosi ? Sunt colorati sunt veseli ...in fine gusturile nu se discuta .
    Geanta in schimb nu-mi place deloc, arata foarte ieftin .
    Mi-a venit si mie coletul de la Shein si am avut o mare surpriza sa-l primesc direct acasa prin curieriul GLS . De geanta stii ca ti-am aratat-o, dar in realitate e mult mai frumoasa, ti-o recomnd cu mare drag . Marti trebuie sa merg la vamala dupa 2 colete, cel de la Strawberry si rochia cu inghetate :) sunt tare curioasa de ambele.Te pup sa ai un weekend frumos.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti opresc si tie un melc galben? Am mai multi. :)

      Geanta, ca si aia gri, arata groaznic in poze (a venit si sifonata), in realitate si purtata nu e deloc asa. Stii ca si eu am zis de aia gri ca nu-mi place si am ajuns s-o port des de tot. Eu am primit azi un colet Romwe cu UPS acasa, m-am bucurat ca am scapat de vama, dupa care am primit si un aviz pentru vama. :)

      Weekend frumos

      Ștergere
    2. Da Camelia, multumesc :) poate asa ma pun sa beau mai des ceai :))
      (Anamaria)

      Ștergere
  3. Am uitat ceva ...cand ne arati ce ai primit de la Glamulet ?? Pentru ca eu sunt sigura ca e o bratara gen Soufeel si sunt foarte curioasa :PP
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand reusesc sa fac poze, sper saptamana viitoare, am nevoie de lumina buna si nu prea am avut noroc. Bratara e, asta ca sa iti dau asa un indiciu. :)

      Ștergere
  4. Si eu subscriu la cat mai multe postari, din orice domeniu :). Chiar sunt curioasa cum e acel aparat de scame (mi-ar fi util la paltoane; desi la mine troneaza parul de pisica). Saptamana asta am fost invadata de oferte de la diferite magazine online, asa ca am reusit in sfarsit sa imi satisfac (pe moment) obsesia pentru colectiile santoro-gorjuss si kimmidoll de la diverta. Ioana V.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca are vreo treaba cu parul de animale, ca luam mai multe ... dar daca face si asa ceva iti zic. :)))

      Ștergere
  5. Ce tari sunt melcii ăia! :)) Nu știu dacă aș vrea să-i văd pe cana mea cu ceai, dar mi se pare o idee foarte mișto!
    Îmi place rău și cana, mesajul din interior face totul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt chiar haiosi, eu cred ca te-ar amuza sa vezi unu' pe cana. :))

      Ștergere
  6. Cana este dragalasa foc dar melcii sunt si mai si. Nici nu stiam ca exista asa ceva pentru pliculetele de ceai, sunt adorabili. La cat de mult iti place ceaiul, era nevoie de ei. :) Abia astept opinia despre aparatul de scame. Cu bine, Camelia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am dat de ei intamplator si daca tot i-am vazut era pacat sa nu profit. Sa ai un weekend frumos :)

      Ștergere
  7. Nu, cum sa stea in ceai? Da click pe poza de pe Instagram si vezi acolo exact cum sta pe cana si tine ata de la plic, nu atinge nimic. :)

    RăspundețiȘtergere