7 intr-o saptamana #35

6.9.15


Saptamana asta a fost ... asa cum a fost. Stranut pe banda rulanta si ma doare capu' de cat am tusit asa ca nu va asteptati la un text inteligent, ca nu-s capabila si nu mi-e rusine s-o spun. Azi noapte am reusit in sfarsit sa dorm si am dormit sa recuperez pentru toate noptile trecute cand n-am putut din cauza racelii, asa ca lucrurile par mai roz la ora asta. 

Am mancat multe fructe si simt o placere nebuna cand fac bilute din pepene galben (in caz ca va intrebati ce-s alea din prima poza) si le asez frumos in farfurie. Mi-am luat o gramada de accesorii noi, in special bratari, iar astea din poza imi plac la nebunie. Mi-a luat aproape 10 luni sa ii vindec traumele, dar in sfarsit pot sa spun ca tristetea nu mai are ce cauta in ochii ei si ca e un catel vesel si fericit si de cate ori o vad cum se joaca si intinde labutele spre mine imi dau seama de multe lucruri. Somonul cu morcovi e una din placerile mele din ultima vreme si de cate ori am ocazia ma tratez cu o portie. Tot saptamana asta (mai spre inceput cand inca aveam gust) am facut o salata de paste in care am pus si seminte, care s-a dovedit absolut delicioasa. In rest m-am invartit intre Olynth si vaselina si ma bucur ca n-am nasul rosu, iar dupa ce public postarea asta am de gand sa mananc niste Milka Chocsplash cu menta (nu mai stiu cand am mancat ultima data ciocolata, dar la cum ma simt am nevoie de ceva sa-mi ridice ... ce mi-o ridica in afara de glicemie) si dupa aia sa savurez un pahar de cidru.

Cam asta a fost saptamana mea, a voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Ce bine.. ma simt cand citesc astfel de postari! <3 pentru ca ma linistesc si imi si plac mult!
    Te puuuuuuuuuuupic!!!
    God bless u!!!!
    Si fata aia frumoasa ma topeste cu ochisorii ei..
    Draga mea, sanatate, si Dumnezeu sa-ti fie mereu aproape!

    Ps. m-ai omorat cu bratara respectiva... pur si simplu.......

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce am râs la vederea feței Almei, e foarte haioasă! :))
    Să te faci bine repede, mă bucur că ești pe drumul cel bun!
    Nu mai zic nimic de mâncare, iar mi-e foame. Și bine că ai lămurit cu biluțele alea, m-am uitat vreo două minute la ele și nu am reușit să deslușesc ce sunt. :)) Ai oricum talent și imaginație pentru aranjat frumos mâncarea în farfurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e Alma. :)) Asta e Foxy (sau Lulu cum o strig eu), cea abandonata toamna trecuta in fata ochilor mei, dar seamana intre ele. Mereu ma intreaba lumea daca-s surori. :))

      Ștergere
  3. "Ce mi-o ridica in afara de glicemie" :))))) Funniest thing of the week hahahaha! Mancarea este delicios aranjata in farfurie mereu la tine! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai facut si mie pofta cu somonul ala , poti sa ne spui cum sunt pregatiti morcovii? Sunt sotati in tigaie sau cum , ca asa din poza par un pic uscati :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt uscati, sunt dati pe razatoare, "aruncati" intr-o tigaie de teflon si condimentati. Atat! :)

      Ștergere