7 intr-o saptamana #36

13.9.15


Saptamana asta am mancat des fructe, am gasit in piata mure si capsuni (si nici n-am dat o avere pe ele) si m-am bucurat de farfurii colorate si gustoase. Am dat o comanda la Melkior si mi-am luat cateva chestii interesante, o sa vi le arat mai bine in curand (nu uitati ca puteti folosi codul melkior10coltul pentru o reducere de 10% si transport gratuit). Am facut un experiment cu solutia de curatat pensule de la Ebelin si o sa va povestesc zilele urmatoare la ce concluzie am ajuns. M-am intors la salate, chiar mi-era dor sa mananc asa ceva. Am intrat intamplator intr-un magazin si am iesit cu 3 bluze misto (desi poza mea e de tot rasul, credeti-ma pe cuvant) si m-am rasfatat cu tarte care de care cu miros mai delicios. 

Voi ce ati facut saptamana asta?

12 comentarii

  1. eu in fiecare an am congelat capsuni. anul asta nu . :( si acum chiar imi pare rau,ca as fi facut un tort de fructe cu capsuni. ...mie pofta,daca ma uit la poza ce ai pus aici,cu capsunile astea frumoase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai luat aseara o tura de capsuni, as fi vrut si mure, dar n-am mai gasit. Mie nu-mi plac fructele congelate, deci nu prea pun.

      Ștergere
  2. Am umblat mult fără rost. :)) N-a fost cea mai bună săptămână, dar au mai salvat micile momente frumoase.
    Sunt curioasă care a fost rezultatul experimentului cu soluția Ebelin, aștept cu interes să ne povestești mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos! Ador sa-ti vad pozele, si povestirile minunate!
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca aduc zambete postarile. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  4. Salata aia m-a facut sa salivez! La fel si platoul cu fructe! Mniaaam! Si uite asa avem dovada ca si ce e sanatos poate fi savuros si poate provoca reflexe pavloviene!:))Fardurile alea Melkior arata tare bine. Niste culori ideale pentru toamna as spune! Poate intr-o buna zi o sa ajung si eu sa le testez produsele...tare mi-ar placea! Cat despre tarte si lumanarele, e cazul sa incep sa refac si eu stocurile ca nu mai am mare lucru prin dulapior!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa arate bine ce-am in farfurie si fac eforturi pentru asta. :))

      Ștergere
  5. Mi-ai facut pofta de salata si capsune! O saptamana usoara! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost delicioase, mult mai gustoase decat tot ce-am incercat vara asta. Sa ai si tu o saptamana usoara si frumoasa!

      Ștergere