Bratari, elefanti si zig-zag

15.9.15

Va amintiti cand va ziceam ca as vrea ca mama sa inceapa iar sa poarte culori, sa isi doreasca chestii si sa fie atenta cum se imbraca si sa-si cumpere lucruri? Ei bine, s-a intamplat. Nu neaparat sub forma la care m-am gandit eu la momentul ala, dar viata cu ale ei incurcaturi si metode pe care uneori nu le intelegem a schimbat putin lucrurile. N-o sa intru in detalii, dar mama are preocupari noi, apare acasa cu o fusta noua, cu o bratara, cu te miri ce nebunie. Iar eu ma bucur sincer, nu neaparat ca sunt lucruri de care are nevoie, insa micile bucurii ii dau si o alta stare de spirit. Si faptul ca iese din casa atarna mult. 

Asa ca atunci cand imi cumpar mie ceva o intreb daca nu vrea si ea si am inceput sa primesc tot mai des raspunsuri pozitive, ba chiar sa-mi ceara ceva anume. Asa s-a intamplat si cu bratarile astea, intr-o seara am facut cateva (multe) cumparaturi pe aliexpress si am exagerat la capitolul bratari (o sa vi le arat pe masura ce ajung coletele) si cand mi-am luat mie varianta pe negru/ maro am intrebat-o daca nu vrea si ea si le-a ales pe cele turcoaz pe care le-a si purtat de cand au venit. Am dat in jur de 4 lei pe fiecare set de bratari si cred ca o sa mai comand cateva variante ca-s usor de purtat si te scot din incurcatura cand n-ai chef de ceva sofisticat (in cazul meu si cand stiu ca am probleme cu pielea si ma irit de la orice fel de metal, plasticul ma salveaza).


Cred ca v-am mai zis ca mamei ii plac mult elefantii, neaparat cu trompa in sus ca sa aduca noroc. De-a lungul timpului i-am tot luat diverse accesorii cu elefanti, insa n-am gasit o pereche de cercei finuti din argint sau aur, desi caut de multa vreme. Cand i-am vazut pe astia pe ebay am stiut ca o sa-i placa. Sunt micuti de tot (au sub un centimetru), sunt din argint si i-am castigat la o licitatie la un pret destul de bun, n-aveam cum sa ii ratez.


Urmatoarea achizitie - tricoul cu elefanti, bineinteles cu trompa in sus, cumparat de AICI - m-am gandit ca va fi o surpriza frumoasa pentru ea, mai ales ca ii plac lucrurile de genul asta. Modelul e destul de larg (si nu cred ca avantajeaza pe toata lumea) si am vazut diverse variante de imprimeuri, e din bumbac si pretul mi se pare rezonabil. I-a placut si l-a purtat in diverse combinatii de cateva ori pana acum.


Rochia, in schimb, n-a fost luata pentru ea, dar stiti voi vorba aia ... am luat-o de AICI si am fost sigura ca o s-o port eu si as putea s-o port daca nu m-ar manca pielea de la material. Nu stiu ce material e, dar are ceva sintetic si pielea mea sensibila a reactionat imediat. Modelul e dragut (desi cam lung, noi am indoit cumva partea de sus pe bust pentru sustinere si ca sa nu fie nevoie s-o taiem si a mers foarte bine asa), imi place mult combinatia de culori si imi plac si zig-zag-urile si, sa fiu sincera, m-am ofticat putin ca n-o pot purta, dar macar s-o poarte mama decat sa stea degeaba in sifonier. Cu o jacheta, mocasini si bratarile de mai sus s-a simtit chiar bine in ea.


Cam atat am avut de povestit pentru astazi, modelul ala de tricou (cu diverse imprimeuri) l-am vazut pe o gramada de siteuri si m-am gandit ca e bine sa va arat cum e si sa va spun si cum mi s-a parut in caz ca va tenteaza, iar restul au venit de la sine. Franturi de viata si nimic mai mult ...

14 comentarii

  1. Vai ce adorabili sunt cerceii aia :)) Caut si eu selleri de pe ebay care sa vanda argint adevarat nu tinichele si n-am nici o bafta. Am umblat lelea pe ebay vreo ora aseara, azi cred ca repet figura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, am cautat si eu o gramada si pana la urma a fost doar o intamplare ca am gasit ceva care sa-mi placa. Poate ai si tu noroc. :)

      Ștergere
  2. Ma gandesc ca mama ta cunoaste semnificatia elefantului :)
    Nu prea port bratari - imi plac cele mari si eventual zdranganitoare, dar daca ar fi sa port, mi-ar place una cu lotusi. Sau cu maimute - tare imi plac :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am, nici nu conteaza. Daca ceva o face sa zambeasca e de bine, eu aseara ma gandeam sa incep o postare asa - sunt Camelia si sunt brataro-colica si nu vreau sa ma tratez. :)

      Ștergere
  3. Imi plac bratarile
    Super ieftine au fost. Spune mi te rog cum e cu coletele la aliexpress...am facut si eu o comanda cu mullllllte coliere. A fost prima la ei si vad ca imi tot trimit mail uri ca au fost expediate colierele. Le am luat de la vanzatori diferiti. O sa vina mai multe colete? De unde le iau? In cat timp.ajung? Irina Antoce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare vanzatorul expediaza propria marfa, la fel ca si pe ebay, de unde le iei, cat dureaza si alte detalii d-astea tin strict de cum a fost expediat coletul, nu am eu cum sa-ti spun. Mie imi vin in general la posta de cartier, insa nu am avut valori foarte mari la comenzi.

      Ștergere
  4. Tricoul cu elefanti este foarte dragut! Mama ta arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte dragut ca ii cumperi lucruri mamei tale si incerci sa o mobilizezi. Cerceii imi plac cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am facut de cand ma stiu si-mi amintesc sa fi avut bani, si cu tata faceam la fel, desi cu el era mai dificil. :)

      Ștergere
  6. Mama=totul pentru mine. Ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a dat-o ca mama!
    La fel si cu mami ta!😍
    Sa purtati.cu drag toate minunatiile.. inclusiv bratarile minunateee

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur mult de tot pt mama ta si pt tine. :) E un pas mare inainte.
    Imi plac la nebunie tricoul si cercelusii

    RăspundețiȘtergere