Putin mov si e ok!

4.9.15


Astazi nu e cea mai buna zi a mea, din mai multe motive, dar cel pe care o sa-l fac si public este raceala care m-a incoltit. Ma doare in gat de vreo 3 zile (da' am dat vina pe bauturile alea cu gheata pe care le-am tot servit si cand zic bauturi ma gandesc la apa si ceai, nu stiu unde v-a plecat voua mintea), iar azi e si mai rau, nu prea pot sa vorbesc, de inghitit nici atat si mai sunt si infundata (mi s-a spus de cateva ori astazi ca parca vorbesc din butoi). Si mai am si niste drumuri de facut si afara mori de cald. Cam asa ... dar eu cand promit ceva, fac, chiar daca ma tarasc pana acolo ... nu sunt chiar de tarat, dar era mai bine sa raman pe canapea cu castile in urechi si cu prosopul pe cap (da', atat de rau transpir de la raceala).

M-am gandit ca macar sa fac ceva sa ma simt un pic mai bine inainte sa plec, asa ca mi-am pus niste muzica, mi-am pus o tona de spray Sea Salt Beach Look de la Schwarzkopf in par (dupa care a trebuit sa aplic si un spray cu keratina ca ziceai ca am sarma in cap, da' sarma cu volum si bucle), am folosit parfumul meu de suflet - Very Irresistible de la Givenchy (miros am, asa ca ma pot bucura de el), mi-am facut unghiile, am folosit pe gene They're Real de la Benefit, de care uitasem, niste pudra iluminatoare de la M.A.C. - Crew, care e ceva intre blush si iluminator si pe buze am un ruj de la Yves Saint Laurent din gama Rouge Volupte Pearl (nu stiu nuanta si nici nu mai caut acum). Geanta mov care ma forteaza sa nu car mai nimic dupa mine si psoibil sa-mi pun vreo bratara pe mana (desi ma mai gandesc ca am niste iritatii de toata "frumusetea" de zilele trecute). 

Cam astea-s alegerile mele de astazi, alegeri influentate de modul in care ma simt, voi pe ce ati pus mana astazi?

6 comentarii

  1. Insanatosire grabnica !! Vai e atat de nasol sa fii racit vara , eu am scapat pana acum .Ai noroc ca nu ai nasul infundat ca era si mai aiurea .
    Ce bine arata iluminatorul ala de la MAC, l-am tot vazut la tine .
    Eu azi port verde menta + alb, iar parfumul dupa care am intins mana in ultimele zile este La tentation de Nina, il ador.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am comandat o geanta verde, care sper eu sa fie menta, ar fi trebuit sa ajunga la mine pana acum, dar s-a gandit sa se duca putin prin Brazilia. :)) Asa ca-mi place menta ta. :)

      Ștergere
  2. Si eu tocmai am scapat de raceala.
    Urasc sa racesc vara. Iarna nu ma deranjeaza...Chiar deloc! Unii se vaita cand racesc iarna, eu nu :))))
    Dar vara..imi da o stare psihica proasta.
    Una peste alta, mereu raman uimita de cate bunatati cosmetice ai tu!!!
    Jur ca mereu ma apuca! Cum vad cate o postare cu ceva nou, notez pe wishlist si realizez ca wishlist-ul meu e nesfarsit :))) Iar cand ajung in magazin sa imi cumpar si eu, ca tot omul, nu stiu ce sa iau mai intai!!
    Offfff ! Mai Camelia!!! Esti Asasina-Portofelelor-Aflate-in-Proprietatea-Femelilor-Pofticioase!


    Te pup! Georgi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-am ras cand am citit finalul comentariului, nu vrei sa stii ce ii fac portofelului, respectiv cardului meu. :)))

      Ștergere
  3. Insanatosire grabnica! Parfumul Very Irresistible de la Givenchy il am si eu, il ador <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu am consumat multe sticle pana acum ... si o sa mai consum. :)

      Ștergere