NOTD: Zoya Vega

2.9.15


A trecut aproape un an de cand v-am aratat o oja pe blog si, intamplator sau nu, era vorba tot de o oja PixieDust de la Zoya. Atunci va aratam Stevie, prima oja care mi-a starnit pofta de oje texturate de la Zoya, astazi e Vega, pe care o vreau de ceva vreme si pe care am luat-o recent de la Beauty In The Bottle. Este a patra oja PixieDust pe care o am si nu cred ca ma opresc aici. Imi plac si n-am ce sa spun mai mult.

Imi imaginam ca e o idee mai verde oja asta, nu stiu de unde pana unde, insa in functie de lumina ba e bleu, ba e gri, oricum imi place si rezista zile intregi pe unghii fara probleme (asta e unul din aspectele care imi place mult la ojele astea, nu se ciobesc, nu se strica, nu sunt probleme). Am observat ca daca las cateva minute bune intre aplicarea celor doua straturi (doua aplic de fiecare data, fara top coat, deci sunt sigura ca ar arata interesant si cu top coat) se usuca mult mai repede si rezista mai mult.

Cred ca o s-o incerc si in alte combinatii cu alte oje pentru ca mi se pare extrem de versatila si sunt sigura ca o s-o port des in perioada urmatoare si nu numai. Care e oja voastra preferata in momentul asta?

P.S.: inele sunt de AICI in caz ca va intrebati, dar gasiti variante asemanatoare si mai ieftine putin si pe alte siteuri (nu ca astea ar fi costat vreo avere).

13 comentarii

  1. Sunr geniale ojele aste. Cred ca doar una am deocamdata

    RăspundețiȘtergere
  2. Este superbă nuanța ojei și mi-o doresc!
    Pentru moment iubesc o ojă baby pink de la OPI (Mod about you). Din păcate nu prea rezistă, dar culoarea e faină, e singura ojă mai scumpă pe care am cumpărat-o de două ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte frumoasa, pe mine nici una din cele incercate pana acum nu m-a dezamagit. :)

      Ștergere
  3. Este foarte deosebita, nu cred ca au lansat vreo nuanta de PixieDust care sa ma lase indiferenta :) Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Au ceva special care te atrage ca un magnet si vrei si mai vrei ... si tot asa.

      Ștergere
  4. am si eu una de la Golden Rose, si seamana fix la fix cu asta! imi place sa o port iarna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-ne numar/ nuanta ceva, poate mai intereseaza si pe altcineva. Am si eu una de la Claire's care in sticla e aproape copie, dar pe unghii nu se compara.

      Ștergere
    2. Golden Rose, gama Holiday, nr. 55. Ma uit acum pe site si vad ca bate in albastru, a ta parca bate in verde :D

      Ștergere
  5. Super...am adăugat o la listă de dorințe...eu momentan folosesc una de culoare roșu sânge... :-p e aproape pe terminate de la Avondi aceea cu efect de gel căci dură un pic mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce finuță și frumoasă e! De mult îmi doresc o ojă din gama asta de la Zoya, mi se par bestiale toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate reusesti sa-ti iei una, sunt altceva decat ce-am incercat de la alte firme.

      Ștergere