5 produse Nivea pentru toamna asta

24.9.15


Sunt zile cand n-am chef nici de mirosuri si nici de produse sofisticate, vreau doar sa ma rasfat si sa am grija de mine, vreau doar sa ma simt bine si sa-mi fie bine si atunci ma intorc la ... Nivea. Daca ar fi sa descriu Nivea in 3 cuvinte ar alege simplitate, eficienta si nu in ultimul rand confort (astea mi-au venit acum in minte, desi sunt convinsa ca pot si mai bine). Astazi vreau sa va arat si sa va povestesc putin despre cinci produse de la Nivea care imi plac, le folosesc des si cred ca-s potrivite pentru toamna.

Gelul de dus Creme Smooth e bland cu pielea, contine unt de shea, are un miros delicat, este foarte cremos si lasa pielea foarte hidratata. Imi plac si gelurile de dus cu diverse arome de la ei (am acum in baie unul cu lapte si flori de portocal care miroase super misto), dar imi place mult simplitatea lui Creme Smooth si intind destul de des mana dupa el.

Crema de ochi Q-10 Anti-Rides (in varianta roll-on) am inceput s-o folosesc de vreo 3-4 saptamani (am primit-o cadou de ziua mea de la Nivea, cred ca este in jur de 40 lei) si-mi place mult. Noua formula contine coenzima Q10 si creatina si nu are parfum, iar bila aia metalica (poate n-o fi cea mai igienica, dar nici ca-mi pasa) face toata treaba. Cand sunt obosita sau n-am dormit bine chiar simt ca ma revigoreaza si-mi da un pic de energie. N-o folosesc in fiecare zi, dar cand imi simt ochii obositi dupa ea intind mana.

Balsamul de buze Care&Colour (varianta Nude am incercat-o prima, o sa le incerc si pe celelalte doua: Rose si Red) este recent aparut pe piata si chiar eram curioasa sa vad daca imi place sau nu. Stratul interior contine Panthenol pentru hranirea in profunzime a buzelor, iar stratul exterior ofera culoare si prospetime buzelor. Este un concept interesant, imi place mirosul si aspectul pe buze - varianta nude este culoarea buzelor mele cu un strop de luciu - si sunt extrem de practice pentru zilele cand te grabesti sau pur si simplu nu vrei sa-ti bati capul cu ce sa porti pe buze.

Nivea Creme in cutie albastra de metal imi trezeste o gramada de amintiri, v-am mai spus ca bunica mea avea tot timpul o cutie in casa (pe vremea cand Nivea era un lux si nu era tocmai usor de procurat) si eu de cate ori vad o cutie d-asta (mica, mare, nu conteaza) ma gandesc la ea si la cat de grijulie era cand o folosea. Am folosit-o pe post de crema de maini, de picioare, pe coate si pe alte zone mai uscate si ma face mereu sa zambesc.

Laptele de corp Cocoa Indulging nu este la prima aparitie pe blog, nu l-am folosit in lunile calde de vara, insa acum i-a venit iar vremea si mi se pare perfect pentru serile de toamna. Miroase delicios si mirosul persista ceva vreme, intra repede in piele si nu lasa vreo senzatia grasa, imi place mult.

Ati incercat vreunul dintre aceste produse? Toamna voastra contine si produse Nivea?

6 comentarii

  1. De curand am redescoperit Nivea (luasem o pauza dupa ce m-a dezamagit un balsam de buze de la ei - aqua nu stiu ce) dar in ultimele 2 luni am tot luat cheatii de la ei. Trebuie sa imi iau si gelul de dus cu portocale de care ziceai. L-am mirosit ieri si am ramas cu gandul la el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am redescoperit Nivea anul trecut si ma intreb de ce am luat o pauza. :)

      Ștergere
  2. Balsamurile de buze le am si eu pe lista, le vreau pe toate trei :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult tot zic că trebuie să încerc loțiunea aia de corp, dar mereu uit de ea (adevărul e că nici nu mi-a sărit vreodată în ochi la raft, iar după loțiuni de corp nu mă mai duc în mod special la shopping de mult timp... am mereu prea multe :)) ).
    De noile balsamuri de buze sunt curioasă rău, mereu mi-au plăcut balsamurile lor!

    RăspundețiȘtergere