Azi vreau ... gri!

29.9.15

M-am trezit cu pofta de gri! V-am mai zis ca imi place culoarea asta, combinatia alb-negru-gri si chiar gri-bej (si ma gandesc acum la o anumita esarfa groasa in carouri pe care o am si am purtat-o des toamna trecuta) ma face sa ma simt bine. Nici alte combinatii cu gri nu-mi displac, dar azi e doar despre gri. 

Am intrat pe SheIn sa ma uit la tracking number-ul unei comenzi pe care o astept (in ultima vreme s-au pierdut cateva colete, inclusiv doua cu tracking number, nu stie nimeni unde sunt, nu stiu ce se intampla, dar nu-mi place) si am dat de un poncho gri care mi-a placut cum arata, dar mi s-a parut putin cam incarcat pentru gusturile mele, si m-am gandit sa ma uit un pic ce noutati au - pe siteurile astea nu intri o saptamana si dupa aia nu mai ai habar la ce sa te uiti mai intai. 

Am dat de ghetele de aici (ma tot uit dupa o pereche de ghete de vreo 2 saptamani si nu ma decid la nimic) si parca nu mai sunt asa sigura ca vreau ghete bej/ maro, ma tenteaza si gri acum. Cred ca pana la urma problema e la mine, nu la ghete, eu vreau prea multe si imi imaginez ca o sa vad o pereche care sa combine tot ce am eu in minte.

Jacheta gri imi place mult, nu e groasa si e usor de purtat cu orice (o gasiti aici, in caz ca va tenteaza), am o gramada de pulovere/ jachete gri, dar parca-s prea groase pentru ce am eu in minte. Iar esarfa (puteti s-o vedeti mai bine aici) pare extrem de moale si calduroasa, n-am altceva de zis in apararea mea. As putea sa continui si sa va spun ca am vazut si o fusta care mi-a placut mult si chiar si-o geanta, dar la geanta gri sunt pretentioasa - stiu exact ce vreau si cand o sa vad ce am eu in minte o s-o iau fara sa stau pe ganduri, n-am gasit-o inca, adica n-am gasit-o la un pret care sa nu ma lase falita.

Si daca tot am zis de gri mai am o dorinta gri - oja Chinchilly de la Essie, dar ma multumesc si cu Harley sau Dove de la Zoya. Nu-s pretentioasa, nu? Dorintele voastre ce culoare au astazi?

14 comentarii

  1. De ceva vreme "pandesc" si eu ofertele de pe SheIn, insa nu am decis inca daca sa dau comanda sau nu, mai ales ca am citit multe review-uri negative pentru acest site. Ce imi poti spune despre experienta ta cu ei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am avut experiente negative cu ei, din tot ce-am comandat vreo 2 sau 3 produse nu au fost chiar ce m-am asteptat (dar aici intervine si imaginatia noastra). Doar sa ai grija la marimi, e singurul aspect care da batai pe cap (nu numai la ei pe site, pe toate siteurile de gen).

      Ștergere
  2. Si eu tot spre gri tind, îmi doresc în special o geanta în aceasta nuanță.
    Eu zic ca nu suntem foarte pretențioase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi da gri o stare de bine ... si ma face sa vreau si mai multe lucruri gri! :)

      Ștergere
  3. Imi plac alegerile tale, este foarte tentant Shein , daca as stii ca imi ajung tot timpul comenzile acasa , cu siguranta as comanda mai des .
    Ale mele dorinte sunt argintii, mai exact un inel din argint de la Pandora :)
    L-am vazut mult mai ieftin pe Aliexpress dar nu stiu daca sa ma risc , tu ce parere ai?
    http://www.fashn.de/mode/PANDORA/PANDORA-Damenring-Majestic-Feathers-190960CZ-60-von-PANDORA-silber-27913184.jpg?w=284
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nici o comanda de la ei nu mi-a ajuns acasa, mereu trebuie sa ma duc la vama si nu-mi place deloc. Eu zic sa risti, eu am luat niste charmuri si sunt identice. Depinde si de seller, vezi ce comentarii sunt la produsul respectiv, ca de multe ori sunt comparate si poti sa-ti dai seama.

      Ștergere
    2. Si sunt din argint charmurile luate de tine ? Sa-mi zici te rog vanzatorul , poate are si acest inel :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Da, am luat unele din argint (din pacate vanzatorul ala si-a inchis magazinul, n-am ce link sa-ti mai dau, am vrut zilele trecute sa iau ceva pentru cineva si asa am descoperit) si am luat unele care nu stiu daca-s din argint (modelul nu prea are loc de stanta) dar sunt finisate bine si pana acum nu si-au schimbat culoarea. Oricum am vazut ca si cei de la Soufeel au magazin pe aliexpress si transportul e gratuit pentru orice produs si mai au si promotii.

      Ștergere
  4. Eu una ma cam feresc de gri, dar mi-a aparut zambetul pe buze citind articolul tau - azi port un cardigan moale, din casmir gri, iar ieri mi-am cumparat o pereche de jeansi gri - sunt singurele articole vestimentare gri pe care le am. Mie imi plac mult combinatiile gri - roz pal, gri - bleu si gri - plum. Azi port pantaloni negri de piele, bluza plum, esarfa ampla plum spre fucsia (m-am exprimat de m-am rupt), cu pasari crem si cardiganul gri, iar unghiile sunt bleumarin. Maine cred ca voi lua jeansii gri, un tricou alb, cardiganul gri si o esarfa cu animal print in nuante de bleumarin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gri si pruna imi place si mie, nu stiu de ce am uitat de combinatia asta. :)

      Ștergere
  5. Ador culoarea asta cu care-mi sta si foarte bine de altfel. :)) Numai acum imi dau seama ca oje am vreo 4 gri, dar le ador pe toate :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ghetutele sunt fabuloase si nu m-as supara sa le am pe absolut toate culorile :D
    Nu prea am haine gri daca ma gandesc bine, dar cele cateva pe care le am imi plac mult :)

    RăspundețiȘtergere