Beauty Swap prin ochii mei

13.5.15



Sunt sigura ca ati citit deja pe alte bloguri informatii despre evenimentul de aseara - Beauty Swap (schimb de cosmetice intre bloggeritele de beauty) si mai mult ca sigur ati vazut si poze. Nu va asteptati sa vedeti si la mine pentru ca n-am facut nici o poza, desi nu asta mi-a fost intentia. Doar ca la un moment dat a fost atat de multa agitatie ca mi-a iesit total din minte, v-am mai spus ca eu prefer sa traiesc momentele decat sa le fotografiez.

Am venit acasa cu cateva pungi de cadouri de la sponsorii evenimentului (oglinda de la Melkior cu je suis blogger mi se pare dementiala), cu un premiu castigat la tombola (epilatorul de la Braun) si cu cateva produse de la swap (va marturisesc ca puteam mai bine dar ... exista si data viitoare), am ascultat niste oameni vorbind (Alexandre Eram m-a facut sa-mi amintesc niste lucruri si mi-a prins tare bine) si am vorbit pentru prima data la un eveniment in calitate de blogger. Si am acceptat sa vorbesc pentru ca stiam ca va fi o provocare pentru mine - nu neaparat vorbitul in sine (nu am probleme cu asta si cred ca s-a si vazut, am vorbit in public de pe vremea cand nu eram inca majora), ci expunerea. Si nu e vorba de parerea celorlalti, ci de mine si modul in care ma percep eu pe mine. Bine, recunosc, ma gandeam si ca am ceva de zis si a contat si asta.

Probabil ca altcineva in locul meu s-ar fi gandit despre ce sa vorbeasca, eu n-am facut-o. Am stiut ca atunci cand o sa ma uit la fetele celor din jurul meu o sa stiu ce sa spun. Ceea ce n-am anticipat au fost emotiile, poate si datorate faptului ca am incercat sa nu vorbesc si cu mainile (eu de obicei gesticulez) ... mi-au tremurat picioarele de cateva ori, mi-a tremurat si vocea (dar nu de emotie, ci din cauza faptului ca sunt mult prea pasionala si nu stiu cat de bine e) si spre sfarsit imi tremurau si mainile. A fost bine, a fost rau, habar n-am. Stiu doar ca am fost eu si am spus din suflet ce-am spus, stiu doar ca am vazut ochi care ma priveau cu mare atentie, stiu ca am vazut zambete sincere si stiu ca au fost multe brate care m-au imbratisat dupa.

Nu-mi amintesc ce cuvinte am folosit si ce am zis exact pentru ca nu a fost ceva programat (cum nu prea e nimic in viata mea), dar stiu ca am spus ce cred - blogul e personal si nu trebuie confundat cu un site de beauty, suntem diferiti si avem nevoi diferite, succesul e ceva relativ si fiecare il poate interpreta cum vrea, e mult mai usor sa ai acum un blog de beauty decat era acum 5-6 ani (dar tentatia de a deraia e si mai mare), credibilitatea e aspectul cel mai important cand vine vorba de un blog, asumarea faptelor si vorbelor e ceva ce fiecare dintre noi ar trebui sa ia in calcul, singura competitie in lumea asta ar trebui sa fie cu tine insuti (e bine sa vezi ce fac ceilalti si sa te inspire si sa te motiveze asta, dar ceea ce e important e sa incerci maine sa te depasesti pe tine, cel de azi), iar putina bunatate si intelegere ne-ar face mai bine tuturor. 

Toate astea si un car de pasiune au reprezentat discursul (mi se pare asa pompos cuvantul pentru ceea ce a fost de fapt) meu de ieri, daca un om a fost inspirat de ceea ce am zis eu ma declar multumita. In viata exista un moment pentru orice si ieri a fost un moment, unul incarcat de ... multe. Dar a fost o lectie buna pentru mine si mi-a intarit convingerea ca trebuie sa schimb ce nu-mi place ca sa pot sa fac ce vreau. Daca am vibrat prea tare si asta s-a vazut n-o sa-mi cer scuze pentru ca asta sunt eu, cea de azi. Mi-a fost greu sa accept multe lucruri in viata asta, mi-a fost greu sa accept ce-am devenit, mi-e greu si acum sa nu rezonez cu imaginea mea, dar mi-am dat seama ca inca am destula forta in mine sa schimb multe lucruri. Si asta e ceea ce vreau sa inteleaga fiecare dintre voi - mintea e cel mai puternic aliat al nostru, increderea in sine si dorinta te pot duce acolo unde visezi.

Va las cu afisul oficial al evenimentului ca sa vedeti mai bine cine au fost sponsorii si le multumesc Anei de la Beauty Barometer si Danei de la DanaMakeUp pentru eforturile de a crea un eveniment reusit si plin de viata, dar si tuturor celor prezenti in cadrul evenimentului pentru ca m-au ajutat sa mai invat niste lucruri despre mine.


Cum vi s-a parut postarea asta? Ar fi trebuit sa raman la fapte si nu la emotii?

30 de comentarii

  1. Am asteptat postarea cu mare drag .Eu sunt sigura ca te-ai descurcat de minune, am citit un comentariu (de lauda la adresa ta ) asa ca stiu ce zic :)
    Felicitari pentru tot , astept sa ne prezinti in detaliu produsele .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cand iti asumi ceea ce esti si ce faci si spui cu sinceritate ce ai trait oamenii reactioneaza ca atare. :)

      Ștergere
  2. Asteptam cu nerabdare postarea asta... sincera sa fiu... acum cuvintele mele sunt de prisos.
    Ma bucur doar ca te-ai simtit asa cum meritai: bine.
    Te imbratisez.. si sper sa ne cunoastem candva..

    RăspundețiȘtergere
  3. Super postarea, sa le folosesti sanatoasa toate, epilatorul este visul meu de o viata ♥♥il ador imi doresc enorm unul doar ca asta ramane tot un vis ;), te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum n-am fost acolo, am incercat sa reconstitui evenimentul din relatarea ta - ce rau imi pare uneori ca nu sunt o musca si sa zbor de ici colo, uite asa, zbrrr :)
    Eu zic ca te-ai descurcat de minune. Emotiile isi au rolul lor, sunt firesti - daca vrei am si o explicatie stiintifica ptr asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar astept explicatia ... cu interes. Imi si imaginam o musca care ma bazaia. :))

      Ștergere
    2. Pai e simplu :)
      In situatiile de expunere publica, emotiile acelea cresc in intensitate - si asta se intampla absolut tuturor oamenilor. Unii dintre noi reusim mai bine decat altii sa le tinem sub control, dar asta nu inseamna ca ele dispar pe undeva prin spatiu. Se pare ca explicatia e legata de creierul nostru primitiv ce intra intr-o stare de alerta si foarte bine face - uite, de aia existam noi azi ptr ca stra-stra-stra- mosii nostri n-au stat relaxati cand s-au confruntat cu situatii potential periculoase :) ) Emotiile acelea sunt deci firesti. Ele se diminueaza cand situatia devine familiara ( acelasi grup, aceeasi oameni) si se intensifica iar cand situatiile/ oamenii sunt noi. Asta asa pe scurt :) Daca nu-ti place explicatia, mai pot cauta alta si din alta perspectiva :)
      Bzzzzz :)

      Ștergere
    3. Nu-mi place, dar nu caut in alta parte. :))

      Ștergere
    4. :) :) :)
      Nu stiu ce sa mai fac cu curioiztatea-mi. Sunt bolnava de curiozitate. Vreau sa aflu, sa cercetez, sa stiu tot. Si bineinteles ca " stiu ca nu stiu nimic" :) Dar de aia tot ma dau cu schiurile ba prin teorii psihologice, ba fac scufundari prin niscaiva explicatii psihanalitice, ba ma ridic cu balonul prin noile descoperiri ale neurostiintelor si toate le amestec si incerc sa le impac cu spiritualitatea. Acum ai idee cam ce e in capsorul meu? :)

      Ștergere
  5. Camelia, ma bucur ca te-am revazut! data viitoare sa vii cu mai multe! te pupp

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Camelia, nu ai idee cat de mult te apreciez! Am ascultat discursul tau fara sa respir. Mi-au dat lacrimile pentru ca, vezi tu, in ziua de azi rar mai vezi persoane asa ca tine, sincere si care sa vorbeasca din suflet. Sunt total de acord cu tine. Ai pus punctul pe I! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina. Sper ca data viitoare sa avem mai mult timp sa stam de vorba. :)

      Ștergere
  7. Camelia, exista undeva filmat mini speech-ul tau? Mi-ar placea la nebunie sa il aud! :) Pup mare!

    https://ciobacristina.wordpress.com/2015/05/13/urban-decay-naked-flushed-palette-review-roen/

    RăspundețiȘtergere
  8. Suntem oameni si oamenii adevarati au emotii. Felicitari pentru sinceritate si pentru tot ceea ce faci! Lumea ar fi mult mai buna daca ar avea macar jumatate de planeta sufletul si caracterul tau.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate cu emotiile, daca n-am simti nu le-am avea. :)

      Ștergere
  9. Daaaa, clar mi-ar fi placut sa fiu acolo, dar imi place si ce-am citit aici, mi-am facut o idee, dar cred ca acolo ar fi fost altfel. Cu siguranta ar fi fost un swap foarte misto, dar nu numai de cosmetice :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista si editii viitoare, asa ca nu se stie ce si cum. Noteaza pe lista. :)

      Ștergere
  10. Multumesc!
    Sa nu ramai niciodata la fapte! Impartaseste mereu din ce simti, speri si crezi!
    Felicitari tie ca ai ajuns aici! Ca te oferi mereu prin scris (pana la urma cea mai buna forma de a da este sa te dai). Ma bucur mult ca te-am intalnit si ca mi-ai dat sansa de a te cunoaste, chiar si asa, numai din ceea ce scrii. Iti multumesc pentru sinceritatea cu care scrii.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase, mi-ai adus un zambet pe chip. :)

      Ștergere
  11. Ma bucur tare ca te-am cunoscut, chiar daca nu am apucat sa schimbam prea multe cuvinte! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur, o sa vorbim mai mult cu alta ocazie, in mod sigur. :)

      Ștergere
  12. Am fost numai ochi și urechi cât timp ai vorbit, iar acum te apreciez și mai mult decât o făceam înainte! Se vede că ești un om bun, sincer și puternic, calități pe care rar le mai găsești la un loc în zilele noastre. Mi-a făcut plăcere să te ascult, mi-au rămas în minte cuvintele tale și îmi pare extrem de rău că n-am apucat să schimbăm măcar două vorbe, sper să existe o data viitoare cât mai curând!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu dupa tine cand ai castigat la tombola, dar in agitatia de acolo era greu sa ajungi la cineva. Cu alta ocazie stam si de vorba. :)

      Ștergere
  13. Frumos, emotionant, om cu suflet mare ce esti!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. O postare minunata!
    Sa folosesti cu drag produsele! :-*

    RăspundețiȘtergere
  15. Respect pentru cuvintele scrise aici! Imi pare rau ca nu am putut sa te aud vorbind...esti o persoana integra, asta este impresia pe care o lasi in cadrul blogosferei!

    RăspundețiȘtergere