Mastile de fata Dizao Natural

12.5.15


Va aratam acum cateva saptamani pe Facebook ca cei de la Organic Baby m-au surprins cu un colet in care am descoperit cateva produse de la Dizao Naturals, o noua marca pe care o comercializeaza. Am primit patru masti pentru fata (de care o sa va povestesc astazi), un balsam de buze si o masca pentru ochi pe care nu am apucat s-o incerc, dar care pare foarte interesanta. Puteti sa vedeti toate produsele Dizao aici

Mastile sunt sheet-type (as putea sa spun masca servetel, dar nu-mi place deloc cum suna) si sunt 2 in 1, adica pe langa masca propriu zisa (care este pentru fata si gat - ultima poza va lamureste pe deplin - prima pe care o intalnesc de genul asta, desi am folosit multe masti sheet-type pana acum) vine si cu 6 grame de crema/ gel (cantitatea mi se pare uriasa si cand am incercat prima masca am ajuns sa folosesc crema si pe brate pentru ca era prea mult produs). Mastile contin ingrediente naturale in proportie de 99,6% si sunt formulate foarte bine si nici crema nu sta deloc rau la capitolul asta.

Cele patru masti incercate de mine sunt masca lifting cu aur si placenta, masca hidratanta cu placenta si colagen, masca luminozitate cu 100% colagen si masca peeling cu acizi din fructe. Mi-au placut toate (tenul dupa folosire ramane ferm si catifelat si are un aspect mai sanatos), dar preferata mea este cea pentru luminozitate. Mi-am simtit tenul hidratat si a doua zi si mi s-a parut mult mai luminos (masca contine colagen, extract de dud, vitamina C, acid hialuronic si are ingrediente benefice pielii). In functie de nevoile tenului s-ar putea ca pentru voi sa fie alta mai potrivita, aveti de unde sa alegeti.

Am vazut ca cei de la Dizao au mai multe masti in portofoliu (varianta cu acid hialuronic si cea cu vitamina C ma tenteaza mult, dar si celelalte sunt interesante) si sper sa le aduca si cei de la Organic Baby in curand. Daca sunteti ca mine si va place sa va rezervati timp pentru voi, sa aplicati o masca, sa va relaxati cu muzica si lumanari parfumate, trebuie sa incercati o masca de la Dizao. Iar daca sunteti in bani setul de aici cu 14 masti (multe dintre ele nu pot fi achizitionate individual) este la un pret foarte bun si este o ocazie foarte buna sa incercati mai multe tipuri de masti (cele pentru ochi din setul asta ma tenteaza mult).

Daca le-ati incercat deja sunt curioasa ce parere aveti despre ele. In cazul in care nu le stiati pana acum astept sa-mi spuneti daca va tenteaza sa le incercati.

4 comentarii

  1. Ce dragut e ambalajul lor !! Nu le-am incercat dar par tentante .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate dai o comanda pe Organic Baby daca ai nevoie de ceva si incerci si o masca. :)

      Ștergere
  2. Nu am folosit, nici nu am auzit, dar arata super , ca un fel de fantoma :))), mi-as dori sa le incerc, te pup

    RăspundețiȘtergere