Oferta Yves Rocher de iunie

26.5.15

http://bit.ly/1I8fxnN
http://bit.ly/1I8fxnN
http://bit.ly/1I8fxnN

Yves Rocher a lansat astazi o oferta noua, valabila pana pe 5 iulie. La o comanda de minim 39 ron va puteti alege unul dintre cele 5 cadouri: rucsacul izoterm (chiar mi se pare interesant), geanta shopping + balsamul de buze cu cirese, rimelul Sexy Pulp Ultra-Volum (foarte bun, il recomand), masca pentru ten si par pe baza de argila marocana sau surpriza secreta in valoare de 65 ron.

Pentru o comanda de minim 99 ron transportul este gratuit si va puteti alege fie parfumul Moment de Bonheur la 30 ml, fie laptele parfumat pentru corp Comme Une Evidence. Am vazut pe site si cateva produse noi: apa de toaleta Naturelle Osmanthus la pret de lansare (o gasiti aici), doua editii limitate Les Plaisirs Nature (lamaie-busuioc si mar-anason, puteti sa vedeti aici ce produse sunt disponibile), dar si o oferta interesanta pentru ingrijirea tenului - cateva produse selectionate - 1+1 (aici puteti sa vedeti care sunt produsele).

AICI gasiti toate detaliile ofertei. Va tenteaza? Aveti in plan vreo comanda?

Later edit: pana pe 29.05 ora 13:00 puteti sa beneficiati si de oferta de mai jos, ceea ce face totul si mai interesant.

4 comentarii

  1. M-ar fi tentat si oferta asta, dar zilele trecute am dat o comanda la ei .
    As mai adauga inca ceva, atunci cand dai click pe oferta pusa de tine , mai apare ceva tentant valabil 72 h, pt o comanda de 150 ai o reducere 50 ron, pentru una de 200 ai 100 ron si pentru una de 300 ai 150 . Tentant, nu? Eu recomand cu mare drag rucasul. il am si e de o calitate foarte buna .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am postat eu nu era valabila, a intrat de la ora 13 oferta cu reducerea, ceea ce e si mai interesant. Am actualizat si eu, merci. :)

      Ștergere
  2. Mno bun :) ca te citesc de mult din umbra :). Stiam ca esti fan Yves Rocher. Am dat saptamana trecuta o comanda la ei (valoare 160 Ron) - si am zis eu, ca sa aleg cutia cu surpriza :) - valoare 70. Mda, am primit un Boobs :)) firm expert. atit. Si doua monstre. Nu ma plig, comanda a fost data special pentru o oferta la geluri de dus (mi-am luat 11) - don't judge, asa fac mereu, sunt bune si acceptabile ca pret. Intrebare/concluzie ..etc, tu ce ai primit in supriza din cutie ?:)) sau numai eu am avut norocul asta? ca acum mai dau o comanda - imi place rucsacul. Te pup :) Lucia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucia, eu n-am dat comanda la YR de ceva luni bune, deci nu stiu ce e cu cutia. Am adunat o gramada de produse si vreau sa termin din ele inainte sa mai adun altele.

      Ștergere