InstaNatural Vitamin C Moisturizer

4.5.15


V-am povestit deja de serumul cu vitamina C pe care il folosesc in prezent si care imi place la nebunie, asa ca de cateva saptamani am inceput sa folosesc si crema cu vitamina C de la InstaNatural (aici puteti sa cititi mai multe despre ea), al treilea produs pe care il incerc de la ei. Si, ca si celelalte produse de la ei, mi se potriveste foarte bine si ma face sa fiu si mai curioasa in privinta acestui brand.

M-a mirat cantitatea - 100 ml (n-am mai intalnit o crema de fata cu un gramaj asa mare pana acum), dar eram cumva obisnuita de la gelul pentru ochi (care are 50 ml), nu stiu insa de ce au ales sa produca gramaje asa mari, desi gandind din punct de vedere financiar pretul este chiar bun. Imi place mult ambalajul si in mod special protectia pentru pompa care este foarte utila daca nu folosesti produsul o perioada (un detaliu mic, dar care face diferenta).

Crema are un continut ridicat de vitamina C, niacinamide, acid hialuronic, celule stem din plante si peptide. Textura este lejera, crema intra imediat in piele, iar tenului meu ii place mult. Nu pot sa vorbesc de rezultate pe termen lung, dar in combinatie cu celelalte produse pe care le folosesc acum, respectiv serumul cu vitamina C tot de la InstaNatural, tratamentul cu 1% retinol si Daily Smoothing Treatment 5% AHA de la Paula's Choice vad o schimbare in bine in zona de sub ochi unde pata de care v-am mai spus pe blog. Pana acum n-a functionat nimic, insa de cand le folosesc in combinatia asta am observat ca tenul este mai uniform, iar pata nu mai este atat de vizibila si sunt increzatoare ca peste cateva saptamani efectele vor fi mult mai vizibile.

Voi ati descoperit vreun produs pentru ingrijirea tenului care sa va incante in ultima perioada?

4 comentarii

  1. Ti-am mai spus ca tot ce are vitamina C in compozitie, ma atrage ca un magnet :)
    Nu l-am incercat dar nici n-am descoperit vreun produs minune perioada asta .De cand s-a facut mai cald afara (azi la mine e super cald) nu prea mai folosesc multe produse pt ten, dar nu-mi lipseste Spf-ul care e obligatoriu .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt la fel cu vitamina C, deci te inteleg perfect. :)

      Ștergere
  2. camelia, cum pot sa cumpar acest produs? am intrat pe amazon si am vazut ca fac livrari doar in state.

    RăspundețiȘtergere