Preferatele primaverii

31.5.15



Intrucat nu obisnuiesc sa va arat produsele preferate la sfarsitul fiecarei luni si pentru ca este ultima zi a primaverii m-am gandit sa va arat care sunt produsele pe care le-am folosit des in astea 3 luni, care mi-au placut mult si pot sa le incadrez printre preferatele mele.

O sa incep cu produsele pentru corp care mi-au placut mult de tot si pe care le-am tot folosit: lotiunea de corp Essential Moisture de la Vaseline (varianta asta cu ovaz mi-a placut cel mai mult desi am mai incercat si altele din gama) si laptele de corp Cocoa Indulging de la Nivea (usor si hidratant, cu un miros extrem de placut), Exfolianting Botanical Care Oil de la Yves Rocher (perfect pentru exfolierea mainilor), Powder Touch de la Nivea (singurul deodorant spray pe care l-am cumparat de nu mai stiu cate ori in ultima perioada) si nu in ultimul rand parfumul Flirty Alice de la Vivienne Westwood.

Pentru ingrijirea tenului o sa incep cu Vitamin C Serum de la InstaNatural care mi-a placut la nebunie si de care v-am tot zis. Tot mult mi-au placut si gelul exfoliant din gama Olive Leaf de la Ziaja (usor, eficient si spornic), demachiantul bifazic DermatoClean de la Eucerin, mastile Montagne Jeunesse, dar si cele de la Dizao Naturals. Sunt sigura ca mai sunt si alte produse care mi-au placut mult, insa astea mi-au venit acum in minte.
 
In ceea ce priveste ingrijirea parului, desi am incercat multe produse care mi-au placut mult in primavara asta, s-au detasat clar cateva: samponul si balsamul Hydrating Macadamia Oil de la OGX de care v-am si povestit pe blog (in mod sigur le voi cumpara din nou), sprayul Plump It Up de la VO5 (ieftin si perfect pentru a da volum parului) si Beauty Elixir de la Orofluido (mirosul de vanilie si ambra este demential, desi mai am alte produse asemanatoare de par e singurul dupa care am intind mana).
 
Am adunat si cateva produse de machiaj care mi-au placut mult si pe care le-am folosit foarte des: fondul de ten Ginger & Vitamins de la Korres (ma bucur extrem de mult ca mai am unul in sertar, imi place mult de tot, e usor si lasa tenul uniform si luminos), corectorul Light Bisque de la Bobbi Brown (o redescoperire de care ma bucur mult), fardul Lame de la Becca (cu greu am rezistat sa-mi iau mai multe nuante cand le-am vazut din nou la reducere pe StrawberryNET), Hypnose Drama Mascara de la Lancome (mi-era dor sa folosesc o mascara de la Lancome, inca raman preferatele mele din tot ce-am incercat pana acum), iar combinatia mea preferata pentru buze inca este rujul Sugar Wafer din gama Butter Lipstick de NYX si glossul Bunny de la Buxom.

Voi ce preferate ati avut primavara asta? Vreau sa ma inspir si eu de la voi.

10 comentarii

  1. Ce m-am ofticat că n-am găsit rujurile din gama aia de la Nyx în Kendra (mi-a rămas gândul la el de când l-am văzut la tine). :( Oricum e cam sărăcuț ăla din Unirii, o să încerc și în Mega Mall, poate au acolo mai multe.
    M-am gândit la ce favorite am avut eu în primăvara asta și-mi e foarte greu să aleg doar câteva, am descoperit o grămadă de produse mișto și am redescoperit altele de care uitasem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici n-am intrat in Kendra cand am fost in Mega Mall, cine stie ce mai vedeam si pe acolo. :)

      Ștergere
  2. In afara de par, unde parul meu nu-mi prea permite sa experimentez, as incerca tot :D Nici n-am pretentii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Makeup Revolution I Heart Makeup nuanta Blushing Heart
    Servetelele demachiante hidratante cu extract de gutuie de la Elmiplant
    Gerovital CC cream
    Crema cu protectie solara Kiss my face
    Apa micelara Garnier
    Marc Jacobs Daisy + Nina Ricci La Tentation de Nina
    Samponul pentru volum Keune
    Spuma pentru volum Moroccanoil
    Sprayul racoritor pentru picioare cu extract de menta si kiwi de la Oriflame
    Imi plac foarte mult si alegerile tale, eu folosesc tot Nivea powder Touch dar varianta roll on,.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si varianta roll-on, dar parca tot cu sprayul ma inteleg mai bine. Eu am pielea extrem de sensibila la axila si greu gasesc ceva care sa-mi priasca.

      Ștergere
  4. si eu ma gandeam sa fac o asemenea postare, fix din motivele invocate de tine. N-am inercat nimic din ce ne-ai aratat tu, dar m-ar tenta sampoanele alea! O saptamana linistita sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept sa citesc care au fost preferatele tale, poate ma inspir si eu pentru viitoare cumparaturi.

      Ștergere
  5. produsele arata minunat,sincera sa fiu de la mine nu ai cum sa te inspiri,este tocmai invers....dar ramane doar un vis pt mine,te pup

    RăspundețiȘtergere