Preferatele de astazi

20.5.15


Nu stiu voi ce parere aveti, dar mie mi se pare ca este mult prea cald, cel putin ieri m-a molesit caldura de tot, asa ca am trecut la ceaiuri cu gheata si parul prins in varful capului. Si daca tot m-am gandit la asta am zis sa va arat si voua cateva chestii care imi plac mult in perioada asta.

- ceaiul cu prune si vanilie de la Mr. Perkins (eu l-am luat din Hofer cand am fost plecata, nu stiu daca se gaseste si la noi) - l-am baut atat cald, cat si cu gheata, este aromat si a fost ieftin, daca aveti ocazia sa-l incercati cred ca o sa va placa si voua

- tartele Festive Vanilla de la Airpure (luate de la Hello Free Z One Discount) - una din cele mai misto achizitii de anul asta, ieftine, cu un miros de vis, ce sa ceri mai mult? Dormitorul meu miroase intr-un mare fel cand le folosesc si mirosul se simte in toata casa.

- ochelarii de soare (de tip aviators) - am multe perechi, insa astia-s preferatii mei. Nu-mi amintesc cand si de unde i-am luat, insa fara ei as fi pierduta. Am eu si asa ochii sensibili, daca plec fara ochelari de soare de acasa e prapad.

- Butter Lipstick de la NYX nuanta Sugar Wafer (il gasiti aici) - tot intind mana dupa el in ultima perioada, mi se pare un produs usor de folosit, care nu usuca buzele si merge combinat cu orice machiaj, vreau sa mai incerc cateva nuante din gama asta

- elastice de par Yes Sports (le-am luat din Muller) - daca stiam ca-s asa misto imi luam mai multe, sunt speciale pentru sport si nu aluneca, eu le folosesc sa-mi prind parul in coc in varful capului. Au rezistat eroic peste 15 ore si cand le folosesc nu-mi fac nici un fel de probleme ca se poate intampla ceva cu freza mea.

Voua ce va place astazi?

16 comentarii

  1. Nici nu vreau să îmi imaginez ce aromă are ceaiul acela... o să îl țin minte în caz că am ocazia să îl încerc și eu :D Adooor prunele și în special vanilia.
    Să le folosești cu plăcere.

    Pupici!
    Adina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, chiar e delicios, eu l-am luat asa in graba ca mi s-a parut interesant, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa misto. :)

      Ștergere
  2. M-ai făcut curioasă cu rujul de la NYX, eu am unul dintr-o altă gamă, dar trebuie să încerc ceva și din asta. Zilele astea am un singur produs preferat în mod deosebit: un ruj mov de la Flormar. Îmi place la nebunie nuanța și m-a uimit rezistența lui pe buze. În rest... iubiri vechi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea stiu produsele Flormar, in afara de oje nu cred ca am incercat ceva de la ei. :)

      Ștergere
  3. Eu azi aleg migdalele, pentru ca in acest moment rontai cateva :) si ceaiul de la Arizona care este preferatul meu :)
    Da, ai dreptate este foarte cald .Interesante elasticele de par...am vazut zilele trecute pe blogul Georgianei unele care ma tenteaza rau .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu de elasticele alea, Invisi... cumva, m-am uitat si eu la ele. Daca le incerci sa-mi spui cum ti se par. :)

      Ștergere
  4. Super produsele,azi am ales sa alerg,,,sa fac sport,miscare multa,mancarea am lasat-o deoparte :X:X:X,mai multe fructe azi...pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. E mult prea cald deja... incepe sa nu-mi mai placa, general.Eu tocmai mi-am comandat Invisibobble. Sunt curiosa daca cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, ceaiul! :D Suna tare bine.
    Nici mie nu-mi place caldura, parca e prea de tot si prea brusc. Azi mi-a placut smoothie-ul cu spanac, capsuni si lapte de soia cu cacao facut la blender intr-un minut, tare bun a fost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceaiul a fost o surpriza placuta, trebuie sa vad daca nu e si pe la noi o combinatie d-asta s-o incerc. :)

      Ștergere
  7. Imi vine sa mananc balsamul de la NYX. Si mie imi plac ochelarii aviator! Sunt printre preferații mei.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ii prefer de cativa ani buni, desi inainte nu ma atrageau deloc.

      Ștergere
  8. cred ca ar fi si pe placul meu cele aratate. ceai de prune n-am gustat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e gust de prune, este o combinatie usor vanilata, interesanta. :)

      Ștergere