La shopping de cosmetice prin Viena

2.5.15


In general cand ajung in Viena cardul meu sufera mult si de fiecare data reusesc sa ma intorc cu multe produse, de data asta am plecat cu alte ganduri si cu niste idei clare, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat si nu prea am respectat nimic din ce-am planuit in ceea ce priveste cumparaturile. Am venit cu o geanta micuta cu cumparaturi si pana sa incep sa fac pozele as fi zis ca am fost cumpatata, dar acum parca am dubii ... in sfarsit ... detalii neimportante.

Cumparaturile le-am facut (marea majoritate, cel putin) in Muller, Douglas, Bipa si am luat si cateva produse din DM. Am gasit cateva promotii bune si a cantarit si asta putin in alegerile mele. As fi venit acasa cu mult mai multe produse - daca era dupa mine, dar am incercat sa gandesc rational. Nu stiu daca mi-a iesit, dar cel putin m-am straduit.

Produsele pentru par au fost cea mai mare provocare pentru mine si erau atat de multe care mi-au facut cu ochiul, dar m-am gandit la ce ma asteapta acasa si m-am linistit. De la L'Oreal din gama Elnett am venit cu un spray pentru protectie termica si cu un fixativ (pe care l-am si folosit si mi-a facut o prima impresie destul de buna), iar de la Aussie mi-am luat Beach Waves si un sampon uscat, cumparaturi neplanificate, dar a invins curiozitatea. Am plecat de acasa cu gandul la noua gama Styliste Ultime de la Schwarzkopf si mi-am luat Satin Frizz Contriol si Sea Salt Beach Look, iar din gama Essence Ultime am luat pentru o prietena Biotin Volume. M-au tentat multe produse din gamele astea, dar am rezistat. Unul din produsele de care sunt extrem de incantata si sper sa fie ce imi imaginez eu este mascara Cover Gray pentru par - creata special pentru a acoperi firele albe de la radacina, daca e buna de ceva o sa va povestesc, eu mi-am pus sperante mari in produsul asta.

Am luat doua geluri de dus la oferta (1 euro si ceva fiecare) de la Fa (iaurt grecesc si migdale) si Dove (fistic si extract de magnolie), o lotiune de corp sub forma de spray de la Aveo cu lapte batut si lamai verzi, un spray de corp cu floarea pasiunii si ulei de marula de la Body&Soul Wellness, o spuma de dus de la Greenland cu lapte de orez si vanilie, iar din DM am luat Enzyme Peeling si o varianta mica de deodorant, ambele de la Balea.

M-am dus cu gandul sa imi iau cateva produse Soap&Glory sa vad cum sunt, dar mi s-au parut destul de mari preturile in Douglas, asa ca in final am optat pentru o cutie cadou cu patru produse (gramaj mic) si un burete pentru baie. Am vazut mai multe variante, insa asta mi-a placut cel mai mult. Setul de la Garnier l-am gasit la o oferta buna in Bipa si am zis ca trebuie sa incerc uleiul exfoliant si lotiunea de corp, asa ca a ajuns in cos. Mi-am luat cateva oje (Essence, Claire's si Catrice - dupa ce-am jonglat prin cos cu cateva de la Ciate si Essie) si un spray pentru uscare rapida de la Essence.

In Douglas am lasat cei mai multi bani, mi-am luat patru produse de la Laura Mercier si unul de la Bobbi Brown si am ramas cu gandul la multe altele. Toate produsele le-am mai avut, asa ca am mers la sigur: Undercover Pot-2, Secret Brightening Powder (nuanta 1), Loose Setting Powder (Transluscent) si Secret Finish de la Laura Mercier, iar de la Bobbi Brown am luat corectorul in nuanta Light Bisque (cel pe care il am e pe terminate).

Nu intentionam sa cumpar nimic de la MAC, m-am dus cu gandul sa iau 3 rujuri prin programul Back to MAC (care in Romania nu exista, dar spre supriza mea - destul de neplacuta, de altfel - nici in Austria nu e, asa ca va ramane sa fac asta la o iesire in alta capitala europeana) si n-am avut noroc. Asa ca pana la urma m-am intors cu cateva dintre produsele mele preferate de la MAC - doua Cremesheen Glass (Fashion Whim si Fashion Scoop), glossul Underage si rujul Creme D'Nude.

Am rezistat (eroic, dupa parerea mea) la multe alte produse: nu mi-am luat nimic pentru corp de la Aldo Vandini (e prima data in istoria deplasarilor mele in Austria cand se intampla asta - mi-am luat totusi ceva de la ei, va arat in postarea de maine), am vazut cateva nuante Color Elixir din gama Color Sensational de la Maybelline care mi-au facut inima sa bata mai tare si le-am pus inapoi la raft, nu m-am intors cu nici un parfum desi am descoperit unul de la L'Occitane si unul de la Korres care mi-au placut mult, de la Kiko am iesit fara sa iau nimic si tot asa.

Sunt multe? Sunt putine? Va tenteaza ceva? Vreti sa va povestesc despre ceva anume dupa ce le incerc?

36 de comentarii

  1. sa le folosesti pe drag cu toate.

    eu pe la viena am stat cate putin, dar daca as fi avut 10 zile la dspozitie garantat veneam si eu tot cu atatea noutati in bagaj :)).

    pe mine ma tenteaza exfoliantul ala de la garnier, mi-am tot propus sa-l cumpar. astept review-ul tau, poate ma convingi ca am nevoie de el :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, din curiozitate l-am luat si eu ca am citit ca e bun si daca tot era la oferta cu lotiunea de corp ... nu puteam sa-l ratez.

      Ștergere
  2. O multime de cumparaturi, dar chestii promitoare! Sunt curioasa cum ti se va parea gelul de dus Dove - stii tu de ce, si astept impresii despre rimelul pentru fire albe, am avut ceva de la Avon acum cativa ani si nu a fost ce trebuie. O astfel de solutie ar fi nemaipomenita!
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe, dar pot si mai mult. :)) Eu sustin in continuare ca am fost cumpatata si am luat doar ce aveam nevoie (sau ce m-a impins curiozitatea sa pun in cos). Multumesc.

      Ștergere
  3. Laura Mercier <3. Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi luat eu si mai multe de la Laura Mercier, m-am invartit pe langa fondurile de ten o gramada ... dar a invins ratiunea. Multumesc

      Ștergere
  4. Wow, ce de-a bunatati! Sa te bucuri de ele, pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, sunt multe :)
    Am avut si eu fixativul de la Loreal si mi-a placut foarte mult.Sunt foarte curioasa de produsele Soap&glory si abia astept sa ne spui despre ele . Cum este corectorul de la Bobbi Brown ?Pacat ca nu exista magazin Mac online, chiar nu am avut ocazia sa testez produse de la ei, ma tenteaza fondurile de ten si corectorul Pro long wear despre care am auzit numai lucruri bune . Sa le folosesti sanatoasa , am savurat acest articol :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram de mult curioasa in privinta fixativului, l-am gasit si la jumatate de pret, asa ca am zis ca e cazul sa vad cum e ... dar mi-a fost cam greu sa aleg intre ele, ca tare multe feluri erau. Corectorul de la Bobbi Brown il folosesc pentru cearcane, e cremos si lumineaza zona, cred ca il gasesti (uneori) pe StrawberryNET. De la MAC fondurile de ten nu m-au convins in trecut, asa ca n-am mai incercat nimic din cele lansate in ultima perioada, corectorul ma tenteaza si pe mine, dar cu alta ocazie. Multumesc :)

      Ștergere
  6. Sprayul Elnett pentru protectie termina se aplica banuiesc inainte de coafare...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se foloseste inainte de a usca/ stiliza parul cu un instrument cu aer cald. :)

      Ștergere
  7. Nu sunt exagerat de multe, dar nici puține! Eu sigur nu puteam să plec de la Kiko cu mâna goală, ojele sunt primele vizite apoi măcar și un ruj tot aș fi luat.
    De mascara pentru păr sunt foarte curioasă dacă funcționează (deși momentan n-am nevoie, dar cândva sigur o să am).
    Să le folosești pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Kiko m-a presat timpul, aveam 3 oje in cap si un ruj, dar nu regret ca am plecat fara ele. Am o gramada de produse acasa, incerc sa folosesc din ce am adunat deja, d-aia nici nu prea am cumparat produse de machiaj, desi m-au tentat multe. Multumesc

      Ștergere
  8. Câte lucruri tentante... Pot înțelege de ce nu te-ai putut abține. :) Eu cu spray-ul pentru protecție termică de la L`Oreal nu prea m-am înțeles, deși e foarte lăudat. Sunt curioasă cum e șamponul uscat de la Aussie, mi-a făcut și mie cu ochiul dar nu l-am cumpărat.
    Minunate produsele Laura Mercier și MAC. Mi-ai făcut un chef de shopping... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se intampla si mie sa nu mi se potriveasca un produs extrem de laudat, ramane sa vad cum e dupa ce incep sa-l folosesc. O gramada de sampoane uscate am vazut in Muller, m-a tentat unul de la Tony&Guy, dar era destul de scump. :)

      Ștergere
  9. Loredana_anca2 mai 2015 la 16:24

    Ce de bunatati! Cumpatata...hmm, nu stiu ce sa spun, mai ales ca mai exista si partea a doua. :)) O parte din produse (cel putin) nu se gasesc la noi, evident ca le-ai vazut si placut pe loc. Tocmai am ramas fara fixativ ( nu stiu cum, mereu aveam 3 desfacute) si m-am uitat lung la L'Oreal-ul tau. Dove cu fistic, setul Garnier, produsele Mac- un oftat in treacat asa. :)) Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca am fost cumpatata si chiar vreau sa cred asta. :))

      Ștergere
  10. Georgyaa Geoo2 mai 2015 la 17:24

    Sa le folosesti sanatoasa, hai ca m-ai facut sa rad ca sufera cardul :)))), arata super toate♥♥♥, eu mi le-as dori pe toate, pt ca habar nu am cum sunt..:*:* te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce de bunatati! Sa le folosesti cu placere! Mi-au ramas ochii la oja lavender! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nu-ti mai zic la cate oje mi-au ramas mie ochii prin magazine. :))

      Ștergere
  12. Sunt destul de multe produse, nu-mi imaginez cat de multe ar fi fost daca nu reuseai sa te tii tare si sa mai rezisti unor produse!
    Sunt curioasa sa ne spui mai multe despre mascara pentru par Cover Gray (sufar de fire albe) :( si despre spray ul pentru protectie termica.
    Mi-a placut setul mini, poate culoarea o fi de vina, dar si gloss-urile! Toate sunt mai mult decat tentante, sa le folosesti cu placere!
    Iti doresc o duminica minunata!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, Mary Yony. Cand plec in vacanta imi place sa ma si rasfat, d-asta si imi cumpar diverse lucruri care nu prea se gasesc pe la noi. :)

      Ștergere
  13. numai bunuturi :)
    imi trebuie ceva si mie pentru protectie termica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am folosit de la TRESemme pana acum, dar simteam nevoia (sau nu chiar) de ceva nou. :)

      Ștergere
  14. eu cred ca ai fost destul de cumpatata,ai cumparat numai bunatati...ojele sunt superbe,la fel si rujurile! Sunt curioasa de produsele Garnier si cele de la L'Oreal.
    sa le folosesti cu spor pe toate ,ma bucur mult ca ti-a priit vacanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si eu ma gandesc ca n-am luat aiurea produse doar de dragul de a le lua. :)

      Ștergere
  15. Pacat ca nu mai gasim Soap and Glory in Romania... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost vreodata produse Soap and Glory la noi? Eu nu le-am vazut.

      Ștergere
  16. muica, dar cate ti-ai luat! sa le folosesti cu placere!
    fUarte tentant sprayul pentru protectie termina de la Loreal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi se pare ca am luat asa multe, adica pot si mai mult. :)))

      Ștergere
  17. ultimele doua poze - vreau tot ce e acolo :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, n-ai gusturi rele deloc (de parca nu stiam asta). :))

      Ștergere
  18. magazinele de unde ai achizitionat produsele se gasesc si mai central? unde se gasesc mai exact?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viena e plina de magazine, sunt zeci, in mod sigur gasesti.

      Ștergere