Paula's Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA

26.5.15


Mi se intampla uneori sa incep sa folosesc un produs, sa-mi placa si sa ma obisnuiesc atat de tare cu el, incat sa mi se para ca nu mai face nimic. Dupa care urmeaza o pauza in folosirea lui (aproape mereu patesc asa) si de-abia atunci imi dau seama de fapt cat imi place produsul si ca-mi lipseste. Asa mi s-a intamplat si cu acest exfoliant chimic de la Paula's Choice. De-abia cand am incetat sa-l folosesc (cand am plecat in vacanta) mi-am dat seama ca-mi lipseste.

Daca ma cititi de mai multa vreme stiti probabil ca eu si exfoliantii chimici de la Paula's Choice nu prea ne-am inteles - am incercat atat BHA, cat si AHA, si lichid, si lotiune, diverse concentratii, nici unul nu mi s-a parut ca se potriveste cu tenul meu. Nu am avut reactii ciudate (doar cand am folosit prima data BHA lotiune mi s-a uscat tenul), dar nu am vazut nici un efect si n-avea sens sa continui. Insa acum mi-am schimbat parerea.

Am inceput sa folosesc Daily Smoothing Treatment 5% AHA acum mai bine de doua luni si tenul meu a reactionat foarte bine la el. Am putut sa-l folosesc zilnic fara probleme si l-am folosit constant (cu mici abateri) o luna si am vazut ceva schimbari pe tenul meu - liniile fine s-au estompat usor, pielea este mai ferma si mai luminoasa si n-am avut nici macar un cos (aici nu pot sa nu ii acord meritele cuvenite tratamentului Clinical 1% Retinol tot de la Paula's Choice, care a contribuit si el la asta).

Am plecat in vacanta si m-am intors cu tenul varza - aspect tern, cosuri pe barba si maxilar, asa ca m-am reintors la acest produs si tenul meu arata iar cum imi doresc. Am alternat cu Weekly Resurfacing Treatment 10 % AHA, asa cum este indicat pe site (gasiti aici mai multe detalii), doar pentru ca mai aveam ceva produs in casa, n-am simtit ca pe mine ma ajuta in mod deosebit.

Fata de ceilalti exfolianti Paula's Choice pe care i-am incercat eu pana acum, Daily Smoothing Treatment este o lotiune avansata AHA care contine 5% acid glicolic si numeroase ingrediente anti-imbatranire pentru imbunatatirea aspectului ridurilor fine. Are textura unei creme usoare si intra imediat in piele. Eu il folosesc seara dupa curatarea tenului si tonifiere (in prezent folosesc tonerul Hydralight Healthy Skin Refeshing Toner tot de la Paula's Choice, de care v-am povestit pe blog si care imi place mult), inainte de aplicarea serumului si cremei hidratante si se pare ca tenul meu este extrem de multumit de ceea ce ii dau.

Singurul lucru asupra caruia vreau sa atrag atentia in caz ca vreti sa va achizitionati produsul este ambalajul, mai exact modul de folosire. Tratamentul vine cu o pompa airless care utilizeaza un sistem de vacuum pentru a extrage produsul din recipient si la prima folosire trebuie lucrat un pic cu pompa (apasat pana la capat de 10-15 ori) ca sa iasa produsul. Insa mi s-a intamplat de cateva ori sa nu iasa produs cand apas pe pompa si atunci agit energic recipientul (am observat ca agitatul cu fundul recipientului in sus ajuta mult) si incerc din nou si asta rezolva problema.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

8 comentarii

  1. Nu l-am incercat dar mi-ar face placere.Camy mie imi mai trebuie 5 vieti sa am produsele tale :)), te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti trebuie atat de multe produse, insa cand ai un blog si despre asta postezi e cu totul altceva.

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat inca, dar este pe lista.. el sau cel de 10%. (ma gandisem la varianta cu 10% aha pentru ca ocazional folosesc si lotiunea cu bha)
    Momentan inca mai am ceva din lichidul cu 8% aha care chiar mi-a priit, dar am inteles ca legislatia europeana nu il mai accepta.. si nu stiu cand va aparea noua varianta reformulata.. :(

    Cred ca ma duc saptamana asta sa iau cateva mostre.. si apoi vad la care din ele raman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu raman la asta, e singurul de la PC care simt ca face ceva pentru tenul meu. Ce nu am incercat si ma face curioasa este Resist Weekly Retexturizing Foaming Treatment 4% BHA, care nu e disponibil in Europa.

      Ștergere
  3. Nu l-am incercat inca,dar cred ca merita o sansa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu prima ocazie cred că o să-mi iau o miniatură și din ăsta. Cu AHA chiar nu cred că am încercat nimic, am rămas pe BHA de ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita sa-l incerci sa vezi exact cum se comporta pe tenul tau.

      Ștergere