Mini beautyblender - dupe

28.5.15


Nu stiu cati ani au trecut de cand am cumparat faimosul burete beautyblender (despre care am scris pe blog la vremea respectiva), am avut perioade cand l-am iubit, dar si perioade cand l-am ignorat complet. Din curiozitate am cumparat si cateva copii dupa el - de pe ebay, varianta de la Makeup Shop si altele - ca sa-mi fac o idee. Tot originalul mi se pare cel mai bun, asa ca atunci cand a aparut varianta mini am fost tentata sa cumpar si sa vad cum e. Dar m-am gandit ca e prea mic si n-o sa-l folosesc des si am renuntat la idee.

Insa acum vreo doua saptamani ma uitam pe ebay (nu-mi amintesc ce anume cautam) si am dat peste un vanzator care avea niste variante mini ale beautyblenderului - nu s-a pus problema ca sunt "the real thing" (pret mic, culori multe), dar instinctul mi-a zis sa-l iau. Si cum instinctul meu e bun asa am si facut - il gasiti AICI la minunatul pret de 1,20 lire. Plicul mi-a ajuns acasa in 12 zile. Da, ati citit bine, 12 zile din Hong Kong, iar buretele m-a surprins mai mult decat placut.

Este acelasi material ca beautyblenderul original (varianta roz, mare), nu am varianta mica originala ca sa ii compar, dar stiu bine cum functioneaza, cum arata, cat se umfla, dar mai ales cum se spala (copiile se curata foarte greu) si pot sa va zic ca o copie mai buna ca asta nu cred ca o sa gasiti. De incercat nu l-am incercat decat o singura data si mi-a placut ce face (si cum se curata), asa ca m-am gandit sa va spun si voua de el in caz ca va tenteaza.

Va tenteaza sau nu?

6 comentarii

  1. In mod clar ma tenteaza!!! Mersi de pont!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă foarte tentează! Beauty blender original nu prea sunt tentată să-mi iau fiindcă știu că nu l-aș folosi suficient de des încât să merite investiția. Cred că o să-i dau o șansă acestuia, dacă îl recomanzi tu ca fiind o copie foarte bună. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui cum ti se pare daca te decizi sa-l iei si sa-l incerci. :)

      Ștergere
  3. Offf ma tenteaza Camy dar sincera sa fiu nici nu stiu pt ce se foloseste nu stiu nimic pe cuvant :)), chiar daca sunt asa inapoiata preger sa fiu sincera, eu nu am asa multe produse...dar mi-as dori te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ziua in care o sa inveti sa nu te mai exprimi asa despre tine o sa-ti fie mai bine. Baga asta in cap. :)

      Ștergere