Ghid de cumparaturi (10) - walktrendy.com

27.5.15

Am tot primit o gramada de mailuri de la diferite siteuri din Asia, cu diverse propuneri, marea majoritate m-au lasat rece si nu mi-au spus nimic, insa cei de la walktrendy mi-au atras atentia pentru ca au o gramada de rochii pe site (peste 1000 modele), chiar daca preturile nu-s cele mai mici la anumite produse. Ofera transport gratuit in toata lumea si promit procesarea comenzilor in 3 zile (daca comandati de pe siteurile asiatice stiti ca uneori se intind si 2-3 saptamani, ceea ce e prea mult, tinand cont cat mai face coletul si pe drum). Accepta Paypal ca metoda de plata, ceea ce mie imi place in mod deosebit.

La capitolul genti stau prost si nici nu m-am uitat cu atentie ca nu prea aveam la ce, la accesorii nu sunt foarte multe modele si nici preturile cele mai bune, dar am vazut cateva perechi de cercei care mi-au placut.si cateva coliere interesante la preturi bune. Au si pensule de machiaj - seturi - la preturi bune. Le gasiti aici.

Dar sa revenim la haine si sa va spun de ce mi-au placut - multe modele sunt din bumbac si au si marimi mai mari si cand zic mari ma gandesc in primul rand ca la bust nu se opreste tot la 90 cm pentru ca asta e principala problema pe care o intalnesc eu pe alte siteuri. Tricouri din bumbac cu mesaje foarte misto am vazut o gramada si mi-au placut multe din ele. Am trecut pe lista cateva interesante de tot pe care nu le-am vazut in alta parte (o parte din ele pictate manual).

bluza neagra - AICI
tricou alb - AICI
tricou bleumarin - AICI 

Si am ajuns la rochii ... cand am vazut 30 pagini cu peste 1000 de rochii m-am gandit ca e imposibil sa nu gasesc ceva care sa-mi placa si sa-mi si vina. Am vazut o gramada de rochii frumoase, dar scurte, asa ca mi-am continuat cautarea. Am si comandat o rochie (pe care am de gand s-o port ca fusta) si o sa spun cum e cand ajunge, dar sunt aproape sigura ca nici nu banuiti ce culoare am ales, dar puteti sa-mi spuneti in comentarii care e banuiala voastra

 bluza alba - AICI
rochie alba - AICI
fusta neagra - AICI

Nu stiu de ce am ales doar haine albe si negre (si un pic de bleumarin) mai sus pentru ca pe site sunt o gramada de chestii colorate. Camasa asta galbena cred ca o sa mi-o iau curand, imi place la nebunie culoarea si-mi place si croiala, iar mesajul de pe maieu ma face sa zambesc larg.

camasa galbena - AICI
set pensule - AICI
maieu verde - AICI

Cum vi se pare siteul? Dar preturile?

2 comentarii