Soap&Glory - wow sau nu?

18.5.15


In ultimii ani am auzit de atat de multe ori laudate produsele Soap&Glory incat am ajuns sa ma gandesc ca sunt ceva minunat si ca trebuie neaparat sa le incerc in viata asta. Asa ca am luat cateva magazine Douglas la rand in vacanta ca sa gasesc un set care sa-mi ofere posibilitatea sa incerc cat mai multe produse (nu-s chiar ieftine variantele full size sau cel putin asa mi s-au parut mie) si sa vad daca-s minunate sau nu.

Pana la urma am gasit setul de mai sus pe care am dat 20 euro si care contine patru variante travel size: gelul de dus Clean on Me, crema de maini Hand Food, untul de corp The Righteous Butter si exfoliantul Scrub of Your Life. Gelul de dus are 75 ml, iar celelalte trei produse au 50 ml, mai mult decat suficient ca sa le folosesti 2-3 saptamani si sa-ti faci o idee. Le-am folosit in ultima perioada si pot sa spun ca nu pricep ce e cu nebunia asta.

Sunt niste produse absolut normale (primul meu impuls a fost sa scriu banale), extrem de parfumate (parfumul fiind unul din primele 5 ingrediente la unele dintre produse) si care nu sunt cu nimic mai speciale decat alte produse de genul asta. Nu mi s-au parut foarte hidratante si parfumul mi se pare chiar deranjant, fiind extrem de puternic. Poate am avut asteptari prea mari (desi nu cred ca asta e cauza) dar cert e ca m-au dezamagit destul de rau produsele astea.

Gelul de dus e absolut banal si din cauza parfumului puternic am avut surpriza neplacuta sa ma usture pielea intr-o zona unde nici nu stiam ca m-am iritat, exfoliantul mi-a placut un pic mai mult decat restul produselor si-si face treaba bine, untul de corp nu exceleaza la nici un capitol si ma asteptam sa fie altfel tinand cont ca contine unt de shea, iar despre crema de maini nici nu stiu ce sa spun ca sa nu par carcotasa - n-are nimic fantastic.

Nu stiu de unde s-a creat atata nebunie in jurul acestor produse, miros mult prea puternic si nu exceleaza la nici un capitol. Le-am tot folosit in ultimele doua saptamani incercand sa gasesc acel ceva de care vorbeste atat de multa lume si nu mi-am schimbat cu nimic parerea initiala. Din punctul meu de vedere sunt niste produse mult prea laudate si atat. Si nu pot sa nu ma gandesc ca de banii astia imi luam cateva produse de la Aldo Vandini, care sunt mult mai bune.

Le-ati incercat? Aveti alta parere decat a mea? Chiar sunt curioasa.

24 de comentarii

  1. Eu am încercat doar un gel de duș în varianta full size (Sugar Crush) pe care l-am iubit și gelul anti-bacterial, care iar, mi-a plăcut foarte mult. e adevărat, nu excelează, nu sunt niște produse incredibile pentru prețul destul de mare pe care îl au. Eu cred că toată nebunia a pornit de la ambalajele deosebite, de la numele amuzante și de la parfumurile unice și foarte puternice. Cam atât înseamnă Soap&Glory pentru mine. Eu mai vreau să încerc câteva produse de-ale lor, dar cu siguranță voi vâna ofertele, nu le iau la preț întreg. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca si ambalajele atrag (mie personal nu mi se par cine stie ce), stiu ca cele Sugar Crush au alt miros, dar mie mi-a trecut cheful sa incerc ceva de la ei. :)

      Ștergere
  2. Vai, de când vreau și eu să le încerc! Toate youtubărițele mele preferate le folosesc. Bine că mi-ai calmat un pic nerăbdarea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le incerci sa-mi spui cum ti se par, dar nu porni cu sperante prea mari. :)

      Ștergere
  3. Am primit un gel de dus de la Soap&Glory acum ceva timp a fost...normal. Nici bun, nici rau.
    Cred ca isteria, ca exista o isterie cu brandul asta, a pornit de la ambalaje, care sunt chiar atractive, si de la promovarea ca produse pin-up.
    Ma bucur ca ti-am citit parerea, ca asa mi-am reconfirmat-o pe a mea, si nu-mi mai fug ochii dupa ele, doar pentru ca sunt dragute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut si eu sa folosesc cuvantul isterie, dar am zis sa nu simta cineva jignit si am renuntat, dar asta simt si eu ca e in jurul acestui brand. Si tot nu pricep de ce. :)

      Ștergere
  4. Nu ma mir, o gramada de produse sunt laudate dar nu merita .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandisem si la varianta asta, dar parca parca aveam si un strop de speranta.

      Ștergere
  5. Mie imi plac mult produsele astea. Mi se par hidratante si "finute". Imi place parfumul si nu il consider chiar asa puternic. Nu m-am iritat niciodata de la ele. Sint un pic cam scumpe, dar nu-s chiar mass market.
    In schimb Vandini sa nu le vad :))))) Nici alea de la Müller Body nu-stiu-ce :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi plac si pace, dar e normal sa avem gusturi diferite si sa nu ne placa aceleasi lucruri, sunt destul de multe branduri pe piata sa gasim fiecare ceva care sa ne placa.

      Ștergere
  6. Și eu, ca restul fetelor, cred că nebunia a pornit de la ambalaje - care mi se par drăguțe, dar am văzut și mai drăguțe de atât, la prețuri muuult mai mici. Eu una nu eram atât de curioasă să le încerc, iar acum că ți-am citit părere nu mai sunt chiar deloc curioasă. Oricum eu nu prea mă îndur să arunc bani mulți pe produse pentru corp, când știu câte alternative ieftine există.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cumparat si produse scumpe pentru corp, curiozitatea bat-o vina ... astea nu-s chiar atat de scumpe, dar mie nu-mi plac si nu mi se potrivesc. Si nici ambalajul nu mi se pare ca e cine stie ce. :)

      Ștergere
    2. Știu că sunt și mai scumpe, dar n-aș da decât dacă ar fi ceva foarte-extrem de special. Cred că singurele brand-uri ceva mai scumpe de la care am cumpărat și în general n-am regretat (și de la care o să mai cumpăr) sunt The body shop și L'Occitane.
      Nici mie, doar drăguț și atât. :)) E mai de adolscente, zic eu.

      Ștergere
  7. sunt dragute produsele astea, dar si eu ma intrebam ce-i cu atata tevatura in jurul lor chiar daca inca nu le-am incercat. ca si tine as face: as lua niste travel size-uri ca sa ma dumiresc si sa nu zic ca nu le-am incercat :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea multa agitatie pentru nimic, asta e concluzia mea. :)

      Ștergere
  8. Eu am inceput cu crema de maini si am continuat cu gelul de dus, untul de corp si spary-ul. Toate imi plac la nebunie si nu imi vor mai lipsi vreodata. Untul de corp si crema de maini mi se par foarte hidratante si parfumul lor imi place in mod deosebit. Dar, cu siguranta este o chestiune de gust, sau vreo diferenta de lot......
    Voi continua si imi voi cumpara si scrub-ul ( tot in varianta pink) si de la standul de machiaje imi voi cumpara pudra de fata matifianta, un gloss si produsul pentru sprancene Archery Tint and Pencil. Am avut insa norocul sa le pot incerca in prelabil in magazin :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam ca-ti place crema de maini, eram sigura ca o sa-mi spui asta in comentarii, exfoliantul e singurul care imi place si pe care l-as mai folosi. Nu stiu cum sunt produsele de machiaj de la ei, dar astea de corp nu m-au convins deloc. Cand o sa ajung in Anglia o sa le incerc si in magazin sa vad ce si cum, dar deja simt un mare NU cand vad numele. :)

      Ștergere
  9. Superb arata, mi-as dori si eu sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca depinde de gusturi, mie nu imi place in mod deosebit ambalajul. :)

      Ștergere
  10. Eu am primit un mini unt de corp de la o prietena si mi-a placut la nebunie. Miroase genial, nu mi s-a parut ca miroase prea intens (chiar sunt sensibila la capitolul miros), textura lejera, tot roz. :D Eu as mai vrea :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Si asta e alb. Dar numai acum ca mi-ai zis tu mi-am dat seama. :)) Mi-ai spart norisorul :))

    RăspundețiȘtergere
  12. cata nebunie e pe YT in legatura cu aceste produse. Nu am avut posibilitatea sa le incerc, dar as fi tentata, sa vad ce e cu acest buzz in jurul lor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Apropos de unt roz, am unul asa de la Victoria's secret, super misto. Soap&glory n-am incercat inca, dar sper ca in curand.

    RăspundețiȘtergere