Bioxsine - primele impresii

27.5.15


Am folosit in ultimele doua saptamani samponul si crema pentru par primite de la Bioxsine (produsele se gasesc in farmaciile Helpnet) si vreau sa va povestesc astazi despre ele pentru ca am vazut ca vi s-au parut interesante cand vi le-am aratat pe Facebook. Eu nu am probleme grave cu caderea parului (am avut in trecut intr-o perioada urata a vietii mele si stiu ce cosmar e), insa in ultima perioada parul meu n-a fost in cea mai buna forma si am observat ca este mult mai fragil si se rupe mult mai repede.

Pana sa le primesc nici nu stiam de existenta acestei game, intre timp m-am documentat si am aflat ca se prezinta ca fiind o gama revolutionara de dermatocosmetice ce stopeaza si previne caderea parului, in timp ce accelereaza cresterea firelor de par noi. Studiile clinice efectuate de Dermatest Germania au confirmat rezultate remarcabile in ceea ce priveste stoparea caderii parului si imbunatatirea aspectului general al acestuia.

Samponul Femina 2 in 1 a fost creat pentru parul vopsit, deteriorat sau tratat chimic si are in compozitie trei ingrediente active: Biocomplex B11 (care contine o combinatie de plante atent selectionate pentru a furniza scalpului si firului de par substante nutritive esentiale), siliciu si panthenol. Culoarea samponului nu este cea mai placuta, insa mirosul mi s-a parut chiar interesant desi nu ma atrag foarte tare mirosurile naturale, de plante. Curata foare bine parul si il lasa hidratat. Crema pentru par are o culoare mai placuta si eu am folosit-o asa cum folosesc de obicei o masca hidratanta, am lasat-o pe par mai mult decat cele 2 minute indicate pe ambalaj, dupa care am clatit parul bine.

Rezultatele mi-au placut mult - par matasos, usor de pieptanat (ultimele saptamani pentru mine pieptanatul a fost un chin, nu stiu cauza, am niste banuieli, ramane sa le confirm), par cu volum, care s-a uscat extrem de repede fara sa fie nevoie sa folosesc foehnul (tinand cont de lungimea parului meu si de firul de par chiar e o minune), un par cu un aspect mai sanatos, ceea ce eu sincer nu ma asteptam sa vad dupa cateva folosiri.

Intrucat nu cred ca o sa urmez o cura mai lunga cu aceste produse (pentru ca parul meu nu prea are nevoie) n-o sa pot sa ofer un review complet, asa ca m-am gandit ca macar niste prime impresii va pot fi de ajutor in cazul in care va ganditi sa le incercati. Iar daca le-ati incercat astept sa-mi spuneti in comentarii cum vi s-au parut si ce efecte ati observat. V-ar tenta sa le incercati si voi?

Trimiteți un comentariu