Alte cumparaturi din Viena

3.5.15


Nu puteam sa ajung in Viena si sa nu ma intorc acasa fara cateva (multe) produse pentru relaxare, n-as fi fost eu si nu as fi simtit ca a fost completa vacanta asta. Tentatii au fost multe si alegerile pe alocuri destul de grele, dar am incercat sa imi iau chestii care stiu ca o sa ma ajute sa ma relaxez, sa ma simt bine, sa-mi fac viata un pic mai frumoasa.

In Muller am gasit un stand intreg cu uleiuri si betisoare parfumate si nu stiam ce sa aleg. Am luat in final doua uleiuri (Chocolate si Vanilla&Berries) care miros demential si niste betisoare parfumate (Vanilla si Indian Spices). O alta alegere grea a fost la uleiurile pentru baie, m-am dus cu gandul la cele de la Kneipp si de la Tetesept, dar m-am intors cu un set de 6 uleiuri de la Body&Soul Wellness si cu cateva variante mini de la Kneipp (pe care am uitat sa le fotografiez).

Sarurile pentru baie au reprezentat o alta mare tentatie pentru mine si ar fi plecat cu o sacosa plina, dar in final m-am oprit la cinci: cu lapte de migdale si Buttermilk Splash de la Tetesept, cu orhidee si nuca braziliana (gama asta miroase demential si sunt o gramada de produse in ea, am rezistat greu uleiului de corp si celui de masaj) si cu rodie si merisoare de la Body&Soul Wellness si sarea de baie cu ciocolata de la Dresdner Essenz (ma mir ca am venit doar cu un produs de la firma asta).

Am plecat cu gandul sa-mi iau cateva masti de fata si cand am ajuns in fata standului cu masti din Muller n-am mai stiut ce sa aleg. Am luat doua variante de la Body&Soul Wellness, una de la Merz Spezial din gama Spa Deluxe, una cu ciocolata de la Schaebens si 3 masti de la Aldo Vandini (cred ca au trecut 10 de ani de cand am incercat prima data o masca de la ei si inca imi plac la nebunie): Anti Age (cu rodie si cofeina), Hydrating (cu acid hialuronic si caviar) si una pentru zona ochilor cu ceai alb si matase.

M-am straduit sa rezist ceaiurilor, dar nu mi-a iesit. Am vazut standuri intregi de ceaiuri si magazine dedicate si as fi venit acasa cu mult mai multe. Am luat trei variante cu vanilie si trei tipuri de Chai si m-au tentat cel putin inca atatea (m-am oprit cu greu la un singur sortiment de la Yogi Tea). Dulciurile nu m-au tentat foarte tare, pentru mine am luat o ciocolata cu menta de la Suchard si cateva specialitati de la Lindt, iar mamei i-am adus cafea, cappucino, sirop de la Monin, cirese in ciocolata alba de la Corso, ceva de la Merci si inca cateva chestii care stiu ca ii plac (nu le-am mai facut poza, am pus ceva insa pe Instagram daca sunteti curioase). Pentru ca a fost ziua nepotului meu cat am fost plecata i-am adus ceva ce stiam ca-si doreste si cateva dulciuri de la Milka.

Am primit niste lumanari si tarte parfumate de la Party Lite, care miros fenomenal, insa trebuie sa vad ce e cu firma asta, unde se gaseste si ce vinde exact ca nu stiu multe - tot ce-am aflat este ca in Austria se vand prin petreceri. Am folosit deja tartele cu pepene galben si sunt de vis. Restul cumparaturilor nu sunt de aratat pe blog sau au fost cadouri si le-am dat deja. Nu am venit cu nici o lumanare parfumata (cumparata, ma refer) desi am mirosit cateva de vis.

Va tenteaza ceva din cele prezentate in postarea asta? Voi ce cumparaturi faceti cand plecati in vacanta?

15 comentarii

  1. Lindt e ciocolata mea preferata , sunt curioasa de noile arome , sa ne spui cum sunt :)
    Ma gandeam eu ca nu ai venit fara masti si ceaiur :)) (nu se putea altfel)
    In topul cumparatorilor mele din vacante, se afla cosmeticele + haine si accesorii .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumparaturilor, evident :P
      (Anamaria)

      Ștergere
    2. Eu am stat potolita cu hainele, desi tentantii au existat (si chiar si vreo 2 genti m-au strigat, dar m-am facut ca nu le aud). Cookies&Cream de la Lindt e dementiala, daca apare la noi s-o incerci neaparat. :)

      Ștergere
  2. La ce minunatii am vazut ca ai adus cu tine, imi imaginez un sir de seri relaxante si frumos mirositoare de spa.
    Foarte interesante alegerile si ce combinatii interesante de arome!
    Eu din calatorii de obicei imi cumpar cateva hainute, un parfum, body lotion si dulciuri!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sper si eu sa fie serile mele. :) Cu parfumuri m-as fi intors si eu ... cel putin cu 2, desi am 3 pe lista. :))

      Ștergere
  3. Imi place asa mult ciocolata Lindt si vad acolo ceva variante care nu sunt la noi. Yammi! Tare frumoase cumparaturile tale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sper sa ajunga si la noi. Cookies&Cream e de vis. :)

      Ștergere
  4. Toate sunt tentante, dar ciocolată Lindt mă face să dau fuga la frigider să-mi astampar pofta de dulce...

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti sa imi spui ce lumanari parfumate recomanzi din Muller ? Merci mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu prea bine ce lumanari sunt in Muller ca sa recomand ceva. Am vazut de la Yankee si ceva lumanari stalp (parfumate), dar nu m-am uitat cu atentie.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Asa trebuie sa te intorci din vacanta - cu chestii misto. :)

      Ștergere
  7. Frumoase cumparaturi, Camelia! Iti doresc sa iti imfrumuseteze cat mai multe seri!
    Apropo de lumanarea cu vanilla&berries, tocmai am baut un ceai cu aceasta combinatie de arome si ma gandeam cat de faina e (cu cateva minute inainte sa citesc postarea ta) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, banuiesc ca a fost dulce ceaiul ca eu asa simt uleiul. Incerc sa am cat mai multe (si dese) momente de relaxare, simt ca ma ajuta mult.

      Ștergere