Oil Beauty de la Garnier

19.5.15

 

Daca ieri v-am povestit despre cateva produse care nu m-au incantat deloc astazi sunt la polul opus - am doua produse de la care n-am avut asteptari, dar care m-au cucerit de la prima folosire. Iar cele doua produse in cauza sunt de la Garnier, o firma cu care eu nu prea am contact des. Cand am plecat in vacanta am stiut ca o sa ma intorc cu produsele astea, mai ales ca era o oferta in Bipa, iar eu citisem numai de bine despre ele. Am dat pe ambele produse 9 euro, insa le-am cautat in vreo 3 magazine pana le-am gasit. Dar a meritat.

Exfoliantul are o textura usor uleioasa, cu particule abrazive destul de mari (seminte de cupuacu), dar care nu sunt deloc agresive cu pielea. Miroase fenomenal si este o placere sa-l folosesti. Dupa ce-l masez pe piele si clatesc cu apa pielea ramane hidratata si cu un miros misto, dar deloc unsuroasa (v-am mai spus ca mie nu-mi place senzatia de piele uleioasa dupa ce folosesc un exfoliant). Contine patru tipuri de ulei (argan, macadamia, migdale si trandafir) si este un produs care merita incercat.

As putea foarte bine sa nu aplic nici o crema dupa dus/ baie, dar imi place combinatia pe care o face cu lotiunea din aceeasi gama. Lotiunea are o textura usoara, miroase aproape la fel de bine ca exfoliantul si intra repede in piele, lasand pielea catifelata si cu un miros discret si mai mult decat placut. Imi place sa le folosesc impreuna si parca ma incearca un regret usor ca n-am mai luat si Ultimate Beauty Oil sa vad cum e. Poate cu alta ocazie. Ceva imi spune ca ar fi facut echipa buna impreuna.

Le-ati incercat? Cum vi se par?

18 comentarii

  1. Ooooo. Ce rau imi pare ca nu le-am luat cand erau pe feelunique. Sa le folosesti cu placere. 😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt inca pe feelunique, m-am uitat eu aseara. Multumesc :)

      Ștergere
  2. Doar la tine pe blog am stiut de existenta lor. Le am in vizor, sper sa le gasesc in Franta.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai convins, o să mă uit după ele! Eu nu le-am remarcat pe rafturile magazinelor de la noi, dar sper doar că n-am fost eu suficient de atentă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu le-am vazut, din cate stie online se mai gaseau. Daca le vezi pe undeva sa-mi spui si mie. :)

      Ștergere
  4. arata superb produsele dar nu le-am folosit :(...sper sa am ocazia vreodata pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Seminte de cupacu?! De astea nu am mai auzit in schimb imi place ambalajul si părerea ta. Suna tentant si daca imi sar in ochi am sa le cumpăr si eu!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cupuacu, nici eu n-am auzit de ele pana acum, dar nu e niciodata prea tarziu sa aflu informatii noi. :)

      Ștergere
  6. Detin si eu lotiunea si o folosesc des.
    Tin minte ca intr-o seara ramasese o prietena la mine si dupa ce am iesit din dus am folosit aceasta crema. Si ea m-a intrebat imediat cu ce parfum m-am dat pentru ca miroase foarte bine.
    A fost foarte surprinsa cand i-am zis ca e o lotiune de corp de la Garnier. Era asa: 'Hai ma, pe bune?! Wtf, miroase a parfum lemnos.' :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si poti s-o contrazici? Are dreptate, miros prea bine ca sa nu le bagi in seama. :)

      Ștergere
  7. o sa ma uit si eu dupa ele, cred ca o sa am mai multe sanse sa le gasesc online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi in magazine nu sunt, deci numai on-line sunt sanse sa le iei.

      Ștergere