Bits of purple

30.5.15


Azi sunt mov ... si zen. Si vreau sa raman asa. Saptamana asta am primit doua carcase noi pentru telefon, una v-am aratat-o pe Facebook (aici) si ma reprezinta total, a doua vi-o arat acum si e tot pe sufletul meu. Muzica mi-a dat de multe ori in viata asta raspunsurile pe care le cautam si nu zic mai mult. Carcasele sunt luate de pe ebay de la acest vanzator si gasiti mii de modele (nu exagerez cu nimic).

As fi vrut sa va arat Wonderfuel de la Essence pe unghii, insa in poze se vede albastru (puteti sa vedeti ceva in poza cu inelul) si nici nu-mi place cum arata aplicata in 2 straturi. Ar fi trebuit 3 si asta nu ma incanta deloc. Pacat de culoare, este foarte misto. Intre timp am adaugat un strat de Cheyne Walk de la Nails Inc (Special Effects) si puteti sa vedeti pe Instagram cum arata. Inelul l-am luat de aici si cred ca vi l-am aratat si pe Facebook acum ceva vreme. De cand a venit caldura nu prea port bijuterii, ma mananca pielea de la orice (inclusiv de la aur), asa ca prefer ori un tatuaj temporar, ori un inel masiv (acelasi inel l-am purtat si ieri).

Am incercat cateva produse noi zilele astea si pentru ca au putin (sau mai mult) mov pe ambalaj am zis ca se potrivesc bine cu postarea asta. Gelul de dus Cherry & Wild Fig de la Creightons (cel cu vanilie si macadamia ramane totusi preferatul meu) imi place mult si se potriveste perfect pentru seara, asa il simt eu. Am inceput sa folosesc Shea Cashmere Wonder-Serum-Spray de la Gliss de cateva zile pentru ca nu-mi place deloc starea parului meu, o sa va povestesc mai multe intr-o alta postare. Are unt de shea si proteine de casmir si este un tratament leave-in cu keratina lichida care hraneste intensiv parul uscat si reface structura firului de par. Ambele produse sunt luate de la Hello Free Z One Discount.

Celalalte doua produse incercate in ultimele zile sunt de la Anatomicals si sunt luate de pe Asos acum ceva vreme si sunt produse pentru ingrijirea mainilor. Exfoliantul este foarte cremos si are niste particule abrazive maricele, dar nu este agresiv cu pielea, imi place mult. Despre crema insa am ganduri contradictorii - imi place efectul dupa ce intra in piele, insa in momentul in care o aplic mirosul mi se pare usor sintetic (parca as simti ceva de cauciuc in el, nu stiu cum sa-l descriu altfel).

Weekend frumos va doresc!

9 comentarii

  1. mvai, cat de frumoase sunt inelele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Movul este culoarea mea preferata, deci automat imi place tot ce ai prezentat in acest articol :)
    Carcasa telefonului e tare draguta, ce Samsung ai ?
    Un weekend frumos iti doresc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grand Prime, are vanzatorul de pe ebay o gramada de carcase misto, mi-a fost greu sa aleg. Duminica frumoasa in continuare :)

      Ștergere
  3. Superba culoarea,inelele sunt foarte frumoase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place, desi nu am realizat asta pana de curand. :)

      Ștergere
  4. me love purple. postarea ta a fost o incantare pentru ochii mei :) si inelul acela este demential!

    RăspundețiȘtergere
  5. superrr produsele <3

    RăspundețiȘtergere