Lilac Mood

22.5.15


Caldura mare, mon cher! ... numai asta imi vine in minte. Imi place vara, imi place caldura, dar organismul meu reactioneaza atat de ciudat de cand am avut problemele cu inima ... la ordinea zilei sunt fructele, apa multa, parul prins in varful capului, rochiile maxi si parfumurile usoare. Iar astazi am avut pofta de putin lila.

Geanta o stiti - e luata de pe Aliexpress anul trecut, imi place si chiar nu simt nevoia de varianta originala (respectiv Mini M.A.C. de la Rebecca Minkoff) sau cel putin vreau sa cred ca n-am nevoie, desi cand ma uit la cele cu accesorii metalice argintii incepe inima sa-mi bata mai tare. Nici n-as putea sa aleg una singura ... negru, gri, albastru si chiar una imprimata ... prea greu.

Pe unghii port Serendipity de la Essence, iar pe buze am combinat rujul Ozone de la Melkior (e primul ruj "atat de" lila pe care il am - e altfel, nu zic mai multe) cu glossul Lily de la Buxom ca sa poata fi purtat. Inelele sunt luate de AICI si-mi plac mult, dar nu stiu cat vor rezista. Am si varianta pe argintiu si am pierdut deja unul intr-o seara. 

Parfumul pe care l-as fi ales este Eau Oceane de la Biotherm, dar cum nu-l am, m-am multumit cu o combinatie intre doua ape de toaleta de la Yves Rocher (nu mai stiu denumirile, sunt editiile limitate de vara de anul trecut si de acum doi ani). Ar fi mers si 212 on Ice de la Carolina Herrera, dar nici pe ala nu-l mai am.

Ziua voastra ce culoare are?

20 de comentarii

  1. Pink mood for today .
    Tricou roz
    La tentation de Nina
    OPI kiss me on my tulips .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt blue-orange.
    Jeans rupți, tricou alb cu dungi bleumarin și cardigan bleumarin. Rujul e portocaliu și l-am asortat cu tenișii gri. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt în curcubeu mood azi. :)) Chiar a fost foarte cald zilele astea, dar eu sunt cea mai fericită din punctul ăsta de vedere, ador căldura. :D
    Rujul are o nuanță superbă, la fel și oja! Tot un parfum YR am purtat și eu azi, am început să dezvolt o mică obsesie pentru parfumurile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult parfumurile Yves Rocher, cu mici exceptii ma surprind placut cu fiecare nou parfum pe care il scot. :)

      Ștergere
  4. Astazi am ales beige.. probabil stii senzatia atunci cand nu mai ai nici o idee alegem beige sau negru. A fost ziua lui fiu-miu si am bucatarit de numa' , chiar nu am fost inspirata azi. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate produsele, ce mult imi doresc si eu sa am atatea produse...dar decat in visele mele frumoase.,.weekend placut

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai facut tare curioasa cu rujul ala - nu-mi pot imagina cum arata pe buze.
    Eu sunt in the red mood - unghii rosii, ruj rosu, maieu rosu, fusta multicolora cu un strop de rosu :) ah, da, si capsune rosii incredibil de bune :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu-mi imaginam cand l-am primit, singur n-as putea sa-l port dar cu gloss a fost ceva altfel, dar interesant.

      Ștergere
  7. Hmmm.. cred ca mia-i facut si mie pofta de ceva lila! chiar azi ma uitam la un tricou!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac lucrurile mov ... De fapt imi place culoarea desi nu am folosit niciodată un ruj mov. Adooor inelele tale si nu am nici unu imi doresc sa ini cumpăr si eu cateva.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am crezut ca o sa-l folosesc cand l-am primit, dar pana nu incerci ... asa si cu rujul lila. :)

      Ștergere
  9. interesant rujul, am unul asemanator dar nu am curaj sa-l port :)

    RăspundețiȘtergere