Mi-a fost dor de StrawberryNET!

6.5.15


Daca ma urmariti pe Facebook probabil ca stiti deja ce o sa va povestesc, dar cum am si cititoare care nu sunt active pe Facebook e frumos sa anunt si aici ca StrawberryNET ofera din nou transport gratuit (nu au anuntat nimic oficial, d-aia n-am zis nimic pana acum, dar vad ca treaba se mentine de cateva saptamani, deci cred ca si-au dat seama ca a fost proasta miscarea cu taxa de transport - doar in cazul comenzilor care contin doar parfumuri mai se percepe taxa de livrare), asa ca tocmai am plasat o comanda pe site pentru ca mi-au facut cu ochiul doua oferte.

Intamplator am vazut ca au pe site Signature Scarlet din gama The Elixir Color Sensational de la Maybelline (il gasiti AICI) la un super pret, asta de bine ce va povesteam zilele trecute ca am pus inapoi la raft in Viena vreo 3 nuante - pret acolo 11,99 euro, pret pe site 22,50 ron. Eu o sa fiu cu ochii pe site si daca vad si alte nuante sigur imi mai cumpar, imi plac la nebunie produsele din gama asta.

http://bit.ly/maybellinesignaturescarlet

A doua oferta care mi-a placut si m-a purtat in timp este cea de la apele de toaleta de la Revlon - gasiti toate variantele disponibile AICI. Eu am ales Red pentru ca vine la pachet cu niste amintiri misto si chiar ieri vorbeam cu mama ca n-am mai avut de mult nici una din variantele de la ei (eu am ales varianta clasica Red, dar parca m-ar tenta si cele Fraiche, dar nu stiu cum sunt - daca le stiti astept pareri in comentarii). 

http://bit.ly/perfumerevlon

Pe site gasiti multe alte oferte, astea m-au tentat pe mine. Am platit pentru ambele produse (cu reducerile de fidelitate) 56 ron, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Mi-a fost dor sa comand de pe StrawberryNET si sper sa ramana transportul gratuit fara suma minima impusa ca am tot vazut chestii misto la oferta zilei.

Later edit: Tocmai am aflat ca livrarea gratuita (fara valoare minima de comanda) este valabila doar in luna mai.

7 comentarii

  1. Nu am stiut ca au din nou transport gratuit, iar de cand am aflat ca ajung coletele la posta vamala nu am mai dat nicio comanda la ei .Nu stiu cum sunt parfumurile de la Revlon, nu am avut ocazia sa le incerc, momentan imi sta gandul la Omnia Coral de la Bvlgari si cred ca va fi parfumul meu pentru vara. Ai facut o afacere foarte buna, chiar acum arunc si eu o privire pe site sa vad ce mai au :) Multumim pentru informatii , pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa te anunt unde ajunge asta, ultima mi-a venit si mie la oficiu vamal si nu mi-a placut deloc. Am avut si eu vreo 2 variante de Omnia, imi plac in sticla, insa pe mine se modifica mirosul. :)

      Ștergere
  2. Sper sa se mentina chestia asta cu transportul gratuit pt mereu am cardul indisponibil cand sunt oferte bune :)) Poate la un moment dat ne sincronizam

    RăspundețiȘtergere
  3. Oooo, asta nu stiam! Sincera sa fiu, mie mi se face dor de cate ori vad o oferta buna... si de cateva zile tot afiseaza oferte foarte bune la parfumele daaaar nu mai am banuti pe card.

    Iar vama mi-a consumat ceva nervi. Acum cativa ani cand comandam printr-o colega se ducea la oficiul postal de care apartinea, si au fost multe comenzi si mari, peste 1000 lei per comanda (eram mai multi).
    De la inceputul anului asta (de anul trecut comandam prin mine) am ridicat coletul de la oficiul postal de care apartin.
    Ultimele 2 comenzi a trebuit sa le iau de la vama. Nu au stiut sa explice "de ce" si nici sa imi spuna legea, mi-au dat si informatii eronate. Eu am facut scandal si nu am platit TVA la niciuna din aceste ultime comenzi (pentru ca vroiau sa faca factura). Tu ai platit?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am platit TVA la ultima comanda si l-am recuperat de pe site, am scris si pe blog despre asta. Se pare ca doar in mai este transportul gratuit.

      Ștergere
  4. Trebuie sa-mi ajunga si mie zilele astea. :)

    RăspundețiȘtergere