De weekend #1

9.5.15


Mi se intampla in weekend sa nu am pofta sa scriu mult, dar sa am ceva de spus sau de aratat, asa ca m-am gandit sa incep o rubrica noua (si scurta) in care sa va arat alegerile mele pentru ziua respectiva. Nu stiu cum o sa vi se para ideea, astept sa-mi spuneti in comentarii. Asa am ocazia sa va arat chestii noi de care nu apuc sa scriu pe blog sau sa vedeti care sunt produsele care imi plac cu adevarat si dupa care intind mana des, iar daca o sa fie cazul sa va spun si cateva cuvinte despre produse care merita, dar despre care nu am avut timp sa scriu.

Astazi vreau sa va arat o geanta care ma astepta cuminte acasa cand m-am intors din vacanta (e ultima geanta comandata acum saptamani bune, nu mi-am incalcat cuvantul - e luata de AICI). Pretul e mare (dar asa sunt toate preturile pe site), insa geanta e chiar misto si am purtat-o deja de cateva ori. E o geanta micuta, dar compacta si incap destul de multe lucruri in ea, e lucrata foarte bine si are o bareta lunga reglabila care imi place mult. 

Parfumul il stiti sigur ca v-am mai povestit de el - este vorba de Flirty Alice de la Vivienne Westwood. Floral, cu o tenta de ceai verde, dar si cu note vanilate si lemnoase, o combinatie perfecta pentru serile de primavara/ vara, imi place mult  Paleta este de la MAC din colectia Royal Assets, luata acum multa vreme si pastrata pana de curand in sertar - Creme Royal si Honey Lust imi plac mult si sper sa incep sa ma fardez mai des, din cauza problemelor cu ochiul stang au fost luni intregi cand nu m-am atins de farduri. Incerc (si tot incerc) sa schimb lucrul asta.

Voi ce alegeri ati facut pentru azi?

9 comentarii

  1. Fardurile arată foarte bine, iar de geantă nu mai zic. Este fix pe gustul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac alegerile tale, geanta e draguta .Ma bucur de ideea care ai avut-o cu aceasta rubrica.
    Eu azi nu am ales nimic special, la mine a fost zi de curatenie :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca ai avut spor si ca ai recuperat duminica cu ceva relaxant. :)

      Ștergere
  3. Arata super parfumul, ce mult imi doresc si eu un parfum ♥ Azi nu am avut nimic in plan doar o plimbare cu catelul meu prin parc pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu la care sa ma uit mai intai, la geanta sau la pafum <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi imi plac gentile de muuulta vreme, citind blogul tau, simt ca fac o adevarata pasiune pentru genti. Si asta este superba, ca mai toate pe care le vad aici. Rubrica este foarte buna! Doar sa pui o atentionare cumva, "a nu se viziona cu banii pe card" sau ceva de genul. :)

    RăspundețiȘtergere