Tonicul apicultorului ApiLand

24.10.15


Mi-am asumat un risc cand am spus da invitatiei de a testa Tonicul Apicultorului (gasiti aici mai multe informatii despre produs) si cand zic risc ma gandesc la incercarile de a lua pastura si polen care stiti si voi cum s-au terminat ca v-am povestit pe blog. Am zis ca daca nici pe asta nu pot sa-l iau renunt la idee si asta e, dar spre surprinderea mea ne intelegem chiar bine. Ceea ce mi-a starnit interesul a fost faptul ca se pastreaza la temperatura camerei (deci am putut sa-l tin pe birou si sa-mi amintesc dimineata sa-l iau) si ca promite sa intareasca sistemul imunitar, sa stimuleze activitatea cerebrala si sa elimine oboseala si insomnia.

Am primit o cutie cu 10 fiole (fiecare fiola contine laptisor de matca pur, extract de polen, extract de propolis si miere) si am inceput sa iau din ziua in care le-am primit (eu am luat o fiola pe zi, se pot lua si doua). Am avut o oarecare retinere cand am deschis prima fiola (gust delicios ala de pe cutie nu m-a convins) si ma gandeam ca si astea au un gust oribil si n-o sa pot sa le inghit. Nu s-a intamplat asa ... nu m-as hazarda sa zic ca e chiar delicios, gustul e usor acrisor (nu pot sa-l aseman cu ceva), dar se poate lua fara probleme. Si daca-l iau eu care am ficatul extrem de sensibil si n-am putut sa ma ating de pastura, mai mult ca sigur ca poate sa-l ia cam oricine. Se desface fiola, se ia, nu e complicat, nu necesita vreun fel de pregatire, se poate integra foarte usor intr-un program de dimineata, oricat de incarcat ar fi.

In ultima vreme am racit destul de des si ma incerca o raceala si acum (dupa ce-am inghetat intr-o seara pe strada cand ma intorceam acasa), dar spre surprinderea mea, desi incepusem sa stranut si ma durea putin in gat, nu ma simt asa rau si tind sa cred ca tonicul asta a facut diferenta. Si cred ca e eficient cand vine vorba si de energie pentru ca m-am simtit mai cu pofta de diverse, desi nu am dormit mai mult decat in alte nopti (dar parca am dormit mai bine si n-am mai visat tampenii sau cel putin nu mi le aduc aminte). Si mai e ceva ce ma face sa cred ca e chiar misto - am avut o zgarietura de la pisoi pe mana (stiti si voi cum arata si ce nasoale sunt) si, desi nu m-am uns cu nimic, dupa 2 zile arata mult mai bine si s-a vindecat repede si frumos. Si "vinovat" de toate astea e Tonicul apicultorului ca n-am incercat vreun alt produs in ultima perioada.

Il recomand? Da! Daca cautati un produs de genul asta incercati-l, s-ar putea sa fie si pentru voi. Mai ales daca, ca si mine, ati tot incercat diverse produse apicole si nu l-ati gasit pe cel potrivit. Asta are cam tot ce trebuie si e foarte usor de luat. Si gustul, desi nu delicios, nu este unul care sa te faca sa strambi din nas. E un produs care sigur o sa mai existe in viata mea.

6 comentarii

  1. Si mie mi-a placut, mie imi place mult mierea si mi se pare foarte putin diferit gustul fata de al mierii. Si eu m-am gandit ca n-o sa ma omor dupa gust, polenul l-am tolerat mai greu in anumite zile, insa asta chiar mi se pare un produs usor de luat - nu trebuie depozitat in conditii speciale si gustul... oh, gustul! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi s-a parut ca seamana cu mierea (bine, nici nu-s vreo mare consumatoare de miere, eu am pus gura pe miere dupa ce-am facut 30 de ani), dar vreau sa-mi iau niste fiole d-astea cat de curand si asta spune tot. :)

      Ștergere
  2. Of, of, numai de bine aud de produs iar eu tocmai ce-am renunțat la produsele cu indice glicemic mai mare de 35.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, si eu am ficat sensibil. Iti recomand tonotil, f placut la gust, doza mica, gust bun, gasesti la farmacie. Sunt aminoacizi buni pt ficat. Ai alte recomandari pt aceasta problema? Si 2. Ce alimente nu suporti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am recomandari, eu tot incerc ... acum am inceput sa iau ceva nou, sa vedem. Nu suport foarte multe alimente, nu stiu cu ce sa incep ... sunt multe. Pe masura ce vad ca nu-mi fac bine le elimin.

      Ștergere