StarSkin in 30 minute?

23.10.15


Va aratam acum ce vreme ca am primit un pachet de la StarSkin, un concept nou si exclusiv printre brandurile de produse pentru infrumusetare, asa cum ei singuri se prezinta. N-am stiut de existenta lor pana in vara, cand m-au contactat daca n-as vrea sa incerc produsele pe care le lanseaza si mi s-a parut extrem de interesant ce-am vazut pe site, asa ca am acceptat, fara sa stiu totusi prea multe detalii. La inceputul lunii am primit un pachet cu 2 produse si o mostra, m-am uitat lung la el si a ramas in asteptare, ceva parca nu m-a convins. Vazusem deja ca in afara s-au lansat in Douglas si Sephora, le-am vazut produsele si pe Asos, ceea ce m-a speriat putin atunci a fost pretul. M-am uitat acum pe Asos si vad ca sunt mult mai mici decat acum 2 saptamani, ceea ce ma bucura si sper ca si la noi preturile sa fie rezonabile.

Am fost sceptica, m-am gandit ca si daca se dovedesc eficiente si-mi plac nu o sa am cum sa recomand cu inima deschisa o masca care se foloseste o data si care costa o gramada de bani. M-am inselat si o sa va spun concluzia - mi s-a parut ca am vazut viitorul in ingrijirea tenului, as incadra cele 30 minute in categoria experiente pentru ca a fost total diferit de ce am incercat pana acum. Si daca aveti rabdare sa cititi pana la capat o sa incerc sa va explic de ce spun asta.

Primul produs pe care l-am incercat este Foaming Peeling Perfection Puff si cand am vazut ambalajul m-a facut sa ridic din sprancene. Am citit ce scrie pe plic (gasiti detaliile pe site, n-o sa stau sa repet informatiile), m-am gandit ce naiba poate sa faca un burete infuzat cu AHA natural (si multe alte chestii), iar cand am vazut ca trebuie sa deschid plicul, sa pun cateva picaturi de apa si sa apas buretele sa faca spuma si dupa aia sa-l folosesc m-am uitat si mai lung la el. 

Dar am executat si am ramas mai mult decat mirata - am deschis plicul, am stropit cu cateva picaturi de apa, am strans buretele, s-a umplut de spuma si l-am folosit pe ten, 2-3 minute (pe plic scrie ca se poate folosi de 3 ori, nu stiu daca o sa fac asta, dar macar o data tot il mai folosesc inainte sa ajunga la gunoi), masaj usor, senzatia e stranie - pare un puf pentru pudra, insa este abraziv intr-un mod care pare dur, dar nu agreseaza deloc tenul (daca aveti vreo rana deschisa pe ten nu-l recomand), o experienta pe cat de ciudata pe atat de misto, am insistat pe zona nasului unde simteam ca e tenul incarcat si am simtit diferenta imediat ce m-am clatit pe fata. Va spun sincer ca am ramas cu buretele in mana si ma uitam la el si parca tot nu pricepeam ce s-a intamplat. Am iesit de la dus si m-am analizat in oglinda - tenul mult mai curat si mai luminos, dar intr-un mod extrem de vizibil, dar si foarte hidratat. Stiam ca ma asteapta masca si de-abia asteptam s-o incerc, scepticismul meu zburase cu totul.


Masca pe care am primit-o eu este Red Carpet Ready/ Hydrating Bio-Cellulose Second Skin Face Mask si a reusit sa ma lase fara cuvinte. Este altceva, este pasul urmator in ingrijirea pielii, e tehnologia viitorului, nu stiu cum s-o descriu mai bine fara sa para ca exagerez - masca pare din silicon fin sau din gelatina, se muleaza perfect pe forma fetei si expresia second skin nu e folosita doar de reclama. Fiecare masca este imbibata intr-o cantitate mare de serum si vine protejata de 2 folii transparente, care se indeparteaza inainte de a folosi masca. Senzatia pe ten este foarte misto, usor racoritoare si relaxanta, masca se muleaza perfect, iar tenul ramane hidratat si ferm, iar mirosul ajuta la o relaxare totala. Le-am folosit seara, iar dimineata mi-am simtit tenul altfel decat pana acum - mult mai curat (intr-un mod extrem de placut si greu de descris), foarte luminos, produsele au intrat in piele mult mai usor, fondul de ten a aratat mult mai bine, m-a incantat ceea ce am vazut si am simtit dupa folosire.


Ceea ce am primit este un pachet de tip Try Out, asa ca am gasit si o mostra a unei masti (de aplicat pe mana), din cate am inteles mostrele vor fi disponibile pentru demonstratii in magazin, fiind vorba de o tehnologie noua, la care s-a lucrat mai bine de un an si jumatate. Produsele nu contin parabeni, uleiuri minerale, sulfati sau alcool. Mostra este perfecta sa va arat si voua despre ce e vorba pana veti avea ocazia sa o incercati in magazine, sa-mi spuneti daca ati vrea sa mai vedeti mici videouri de genul asta cand am ceva interesant de aratat, cred ca cele cateva secunde exprima mai bine decat cuvintele ceea am vrut sa transmit eu.


Mai sunt disponibile inca 3 masti (Firming, Brightening, Balancing), o masca hidratanta creata pentru barbati, Eye Catcher (speciale pentru zona ochilor), dar si o pereche de sosete si una de manusi double-layer cu actiune termica, iar eu va spun ca sunt extrem de curioasa sa aflu cum sunt. Daca le-as fi vazut in magazin nu le-as fi dat nici o sansa, insa dupa ce-am vazut cum sunt si ce fac va spun ca trebuie sa le incercati.

Nu sunt genul de produs pe care sa-l folosesti in fiecare saptamana, dar inaintea unui eveniment important sau atunci cand tenul nu e in cea mai buna forma sunt geniale. Stiti ca nu ma hazardez cu laudele si ca nu ma entuziasmez usor, insa produsele astea doua mi-au cam dat peste cap socoteala si ma intreb cum vor arata produsele de ingrijire pentru ten in cativa ani. Daca le-ati incercat sunt chiar curioasa sa aflu si parerea voastra, dar si sa aflu daca vi se par interesante sau daca le-ati incerca si ce parere aveti despre ingrijirea tenului in viitor, credeti va vom beneficia de cat mai multe astfel de tehnologii inovative?

13 comentarii

  1. Foarte interesante produsele , daca tu le-ai laudat asa tare inseamna ca sunt bune :)
    As vrea sa mai vad videouri, why not ? Eu inca nu le-am incercat dar sunt pe lista , te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Preturile par intr-adevar mari.. dar la cum le-ai descris sunt un fel de holy grail la tub. Cand ajung la noi voi incerca si eu macar buretelul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse si mai scumpe pe piata, eu zic ca merita incercate macat o data si dupa te poti decide daca merita sau nu.

      Ștergere
  3. Se gasesc si in magazinele de la noi ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa-ti spun, n-am intrat nici in Douglas si nici in Sephora in ultimele 2-3 saptamani, daca nu au aparut inca, sigur o sa apara in perioada urmatoare.

      Ștergere
  4. Viitorul sună bine! :)) Buretele ăla îmi face rău cu ochiul, prețul lui mai puțin, dar... mai vedem. Mișto oricum dacă o să fie și mostre gratuite, chiar sunt curioasă să-mi fac o idee despre produse, pe propria piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu chiar sunt curioasa ce o sa vedem in anii urmatori. :)

      Ștergere
  5. Off, azi am fost in Douglas si le-am vazut, asa, cu coada ochiului, dar nestiind despre ce e vorba, nu le-am acordat atentie. Acum consider ca TREBUIE sa ma intorc la magazin... Hmmm... Cred ca e inca deschis mall-ul! :)) Multumesc pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere