Se poate si asa (14)

6.10.15


Am adunat o punga de produse consumate si de-abia am asteptat sa fac pozele astea si sa scap de ambalaje, imi place ideea de a prezenta produsele terminate pentru ca puteti sa va faceti o idee clara ce produse imi plac intr-atat de mult incat sa ajung sa le si termin, dar nu-mi place adunatul ambalajelor goale (motiv pentru care stiu sigur ca mai am o punga cu produse mini consumate pusa bine, atat de bine ca n-o gasesc). Sa trecem peste detalii si sa va arat ce-am consumat.

Gelul de dus Cashmere Glow de la Bath and Body Work mi-a placut la nebunie si trebuie sa fac cumva sa-mi iau cateva produse cu aroma asta, inclusiv un mist sau apa de toaleta atat de mult mi-a placut (o combinatie de vanilie, note lemnoase, piersica coapta, un deliciu perfect pentru perioada asta). M-a pus al de sus si m-am uitat pe siteul lor si am vazut cateva arome care mi-au facut inima sa bata mai tare, sunt curioasa cand o sa apara colectia de iarna ce minunatii vor avea. Gelul exfoliant de la Ziaja din gama cu frunza de maslin mi-a placut atat de mult incat l-am luat din nou si as fi facut la fel si cu gama Frizz No More de la Creightons (daca nu aveam atatea produse pentru par care isi asteapta randul). Gelul pentru ras de la Balea Sweet Vanilla mi-a placut, probabil ca la un moment dat o sa-l iau daca mai e disponibil in varianta asta.

Nu obisnuiesc sa va arat ce sapunuri termin, dar gama Vanilla & Macadamia Cocoon de la Creightons (produsele Creightons le gasiti la Hello Free Z One Discount) e preferata mea, iar sapunul asta lichid imi place la nebunie, nici n-am apucat sa-l termin ca deja luasem altul sa nu cumva sa raman fara. Un alt produs pe care il am din nou (atat de mult mi-a placut) este peelingul enzimatic cu alge marine de la Ziaja. Gentle Hydrating Cleanser de la Eucerin (il gasiti aici) mi-a placut mult, esta a doua sticla pe care o folosesc, dar nu cred ca o sa-l mai cumpar pentru ca m-am plictisit, mi s-a parut ca nu se mai termina. Peelingul enzimatic de la Balea nu mi-a placut deloc si nici nu l-am consumat tot (daca va place uleiul demachiant din gama asta luati-va rezerve - daca mai gasiti - nu se mai produce), in schimb Flash Rinse 1 Minute Facial de la REN mi-a placut mult si as vrea si varianta full-size (il gasiti in varianta mini pe feelunique daca vreti sa-l incercati). 

Am terminat un parfum 5th Avenue de la Elizabeth Arden (varianta de 30 ml, am inceput una de 125 ml luata la super oferta de pe StrawberryNET, asa ca o sa ma satur de el), un spray Nivea Fresh Flower (si am inca vreo 4-5 pe punctul de a se termina, am incercat o gramada si n-am dat de nici unul care sa imi placa mai mult decat Powder Touch tot de la Nivea), un tratament de buze de la Clarins (in varianta mini) si, desi teoretic nu intra la produse terminate, buretele Konjac pentru ten sensibil (luat de aici). Motivul pentru care l-am pus in postarea asta este ca vreau sa va spun ca mi se pare extrem de sensibil si nu stiu daca l-am folosit de mai mult de 20 ori pana sa arate ciudat si sa-si schimbe culoarea (desi l-am pastrat in conditii optime si l-am spalat bine), am luat acum varianta Deep Cleasing sa vad cum e si sper sa nu fi aruncat banii aiurea ca practic pe cel alb nici 3 saptamani n-am apucat sa-l folosesc.

Nici servetele umede nu obisnuiesc sa va arat, dar cele in amabalaj alb cu rosu (nici nu stiu de la ce firma sunt) sunt foarte bune si o sa le recumpar si m-am gandit ca poate cautati si voi ceva eficient, dar bland, aceeasi situatie e si cu servetelele demachiante Nivea - n-am folosit de ani de zile servetele demachiante, am primit de la Nivea un pachet, le-am folosit, mi-au placut si le-am cumparat de vreo 2 ori de atunci, nu le folosesc pentru demachiere, ci mai degraba sa-mi curat tenul cand il simt incarcat pe parcursul zilei (daca sunt acasa si am de munca) sau dupa o plimbare cu cainii (daca n-am folosit produse de machiaj). Mai vedeti in poza o mica parte din mastile si sarurile de baie pe care le-am folosit in ultimele saptamani. Iar ultimele doua produse din postare asta sunt 2 cutii de vopsea de par de la Schwarzkopf (cred ca in total au fost vreo 8, dar n-avea sens sa le pastrez pe toate). V-am mai spus de ele pe blog, n-are sens sa repet.

Voi ce produse ati terminat? Ati recumparat ceva din cele terminate? Ce sentiment aveti cand terminati un produs? Eu simt o usurare si ma gandesc ca ma asteapta altu' nou de folosit.

8 comentarii

  1. Ma tenta si pe mine buretelul EcoTools dar acum cu siguranta il voi comanda pe cel negru. La ultima vizita la Hello Free Z nu am gasit gama Frizz no more dar sper sa am noroc data viitoare :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Săpunul lichid din gama Vanilla & Macadamia Cocoon trebuie neapărat să-l iau la următoarea vizită în Hello Free Z, mi-e dor de aroma gamei (iar cum geluri de duș am prea multe, cred că mai mult m-aș bucura de el ca săpun lichid).
    Cu peeling-ul ăla enzimatic mă faci tot mai curioasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au exact aceeasi formula (sapunul si gelul de dus, m-am uitat eu zilele trecute pe ele), doar ca unul are pompa si unul nu. Peelingul ala e chiar misto.

      Ștergere
  3. Am terminat peeling-ul de corp Balea Butter Milk&Lemon, l-am descoperit la tine intr-o postare, mi-a placut enorm, am recumparat 2 tuburi :). Gel de dus Dove termin in fiecare luna, il recumpar mereu, varianta clasica e preferata mea, e cea mai cremoasa. M-ai tentat cu produsul Eucerin, daca ai folosit 2 sticlute inseamna ca e f bun si nu usuca fata, am sa il tin minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am avut de cateva ori, am si acum 2 in sertar. Si gelul de curatare din gama Dermatoclean de la Eucerin (se gaseste la noi) e bun.

      Ștergere
  4. eu am buretelul de la sephora si momentan se comporta ok. Ce-i drept, il am de vreo saptamana.. deci mai astept pana sa-i dau verdictul final

    RăspundețiȘtergere