Rosu si un strop de verde

24.10.15


Vreau sa va arat cateva lucruri (unele noi, altele nu asa noi) care ma fac sa zambesc si care sunt legate de o culoare care imi place mult - rosu si de alta pe care n-am agreat-o deloc in trecut - verde. Insa uneori lucrurile se mai schimba. Mie mi se intampla des sa-mi placa ceva mult, sa port/ folosesc prea des, dupa care sa uit total (sau sa ma satur) si cand ne regasim sa fie din nou misto. Voua vi se intampla?

Cerceii i-am vazut aici acum cateva saptamani si am stiut ca ii vreau, mi se par perfecti pentru sarbatorile de iarna desi nu-s o mare admiratoare a tinutelor clasice de Craciun. Am vazut ca au si o varianta pe mov - aparuta recent - dar parca nu ma incanta asa tare. Nu sunt deloc grei si au lungimea potrivita, stiu sigur ca o sa ii port cu placere. Signature Scarlet din gama The Elixir Colorsensational de la Maybelline (il gasiti inca aici la o oferta buna, eu am profitat de una si mai buna, dar tot merita) e speranta mea ca o sa am curaj sa nu mai vad rosu' pe buze ca pe ceva ce nu e pentru mine. Incerc, pe cuvant ....

Am si doua noutati cosmetice cu care de-abia astept sa ma joc putin - oja Wildfire de la CND din gama Vinylux (merci Ana-Maria) si fardul 301 din colectia Vamp! Baked de la Pupa (despre fardurile astea o sa va mai povestesc pe blog), mi se pare superba nuanta de verde, arareori ma atrag fardurile verzi, dar asta are ceva special

Ultimele doua lucruri pe care vreau sa vi le arat sunt perfecte pentru perioada asta - un fular circular (luat de aici, am si varianta pe negru de anul trecut si am purtat-o extrem de des pentru ca tine cald, dar nu iti ia aerul, cred ca stiti la ce ma refer), care acum e la oferta (eu l-am luat si mai ieftin, dar vad ca tot schimba preturile) si esarfa asta groasa in carouri (luata de aici) care imi place la nebunie. Am diverse combinatii in carouri, dar nu aveam una rosie, asa ca mi-am satisfacut si moftul asta.

Voua ce culori va plac zilele astea? Purtati des rosu? Dar verde?

8 comentarii

  1. Cerceii sunt superbi, nu stiu daca as avea curaj sa-i port eu, dar arata asa de bine. cred ca rujul e superb, nu-l mai lasa sa stea degeaba :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca e vorba de curaj, mie chiar imi plac cerceii de genul asta, desi in ultimii ani i-am purtat mai rar. :)

      Ștergere
  2. Negru ca se asorteaza la orice :)
    Am observat cum in timp, preferinta mea ptr culori s-a schimbat. Am avut o vreme in care eram obsedata de portocaliu - geaca, manusi, fular, rucsac - fara nicio conotatie peiorativa, zici ca eram de la salubritate :)
    Anul asta mi-au facut cu ochiul: verde, albastru, mov, turcoaz, roz, galben - cred c-am epuizat tot spectrul culorilor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, eu cred ca am trecut de faza cu negru, desi inca am o gramada de haine, desi poate e doar o impresie ca am trecut. :))

      Ștergere
  3. Ce frumoși sunt cerceii, îi aveam și eu mai demult pe wishlist, în varianta pe mov, dar i-am șters până la urmă, gândindu-mă că vor fi prea grei. Acum că în văd, îi vreau și eu, în varianta asta de culori, atât de potrivită pentru iarnă.

    Nici eu nu sunt prea obișnuită cu buzele roșii, mi-am mai aplicat diverse tonuri de roșu pentru a găsi una care să fie pentru mine, dar mi se pare că nu o găsesc. Mai încerc, cum ai zis și tu :))

    Fularul în carouri este tare drăguț!

    Să le foloești și să le porți cu drag.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de cand tot incerc cu rosu m-am cam saturat ... pana la urma nici nu e rosu de vina, eu ii gasesc mereu cate ceva.

      Multumesc, sa porti si tu cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  4. M-am tot uitat si eu la acei cercei! Dintre cele doua variante cromatice, aceasta e favorita... dar, recunosc, nu i-am asociat cu Craciunul! :)
    Verdele e culoarea mea favorita... din toate timpurile!
    Te pup, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere