Mastile de fata 7th Heaven

19.10.15


Sunt sigura ca postarea asta n-o sa fie una care sa va surprinda pentru ca v-am spus de nenumarate ori pe blog ca-mi plac mastile de la Montagne Jeunesse, recent si-au schimbat denumirea si se numesc 7th Heaven (daca vreti sa ii urmariti asta e pagina de Facebook) si au trimis mai multor bloggerite cateva masti pentru testare. Sunt absolut sigura ca ati citit (sau n-ati mai citit ca v-ati plictisit) deja multe postari, asta n-o sa fie nici cu mine cu masca pe fata si nici cu pareri despre fiecare masca in parte pentru ca n-as avea ce sa va spun nou si nici nu intentionez s-o fac.

O sa va spun de ce imi plac mie mastile lor si de ce le folosesc des (asa cum puteti sa vedeti in ultima poza am destule, de la format mic care mi se par extrem de misto pentru folosit in zona T la cele normale in plic, de la masti sheet-type la masca la tub) si o sa va spun si care sunt preferatele mele. Imi plac pentru ca:

- miros delicios
- sunt usor de folosit - rupi plicul, ai aplicat si gata
- se indeparteaza usor (si ma refer atat la cele peel-off care nu-s cele spre care ma indrept de obicei, insa nu mi s-a intamplat sa-mi ramana masca lipita pe fata ca nu s-a uscat sau sa rupa in bucati cand am vrut sa trag de ea, cat si la cele care se aplica si se lasa o perioada pe ten)
- nu am avut neplaceri de la nici una incercata (si am incercat multe)
- te relaxeaza si te fac sa simti ca te rasfeti (pentru mine daca o masca nu face asta nu e masca)

Imi plac mult mastile sheet-type (cele cu argila), nu curg, se potrivesc perfect pe forma fetei mele (am incercat alte masti care ba-mi intrau in gura, ba stateau aiurea la nas, nu reuseam niciodata sa ma relexez total cu ele pe fata), aplic, astept, arunc, sterg fata cu o discheta si am tenul curat si hidratat si am si o stare mentala mai buna. Singura pe care n-am incercat-o este Brazilian Mud Fabric Mask.

Imi plac cele cu efect de incalzire, am incercat acum ceva vreme Sauna Fudge Hot Vanilla (de care v-am si povestit pe blog) care m-a fascinat si trebuie sa pun din nou mana pe ea, imi plac cele noi in 2 etape (Break-Out Mask s-a dovedit extrem de eficienta in niste situatii de criza), iar atunci cand vreau doar sa ma relaxez cele cu fructe (Strawberry Souffle si Very Berry in special) sunt exact ce-mi trebuie si sa nu uit de cele cu ciocolata care sunt perfecte pentru serile de toamna sau iarna cand vrei sa te simti bine si sa te relaxezi. Am vazut ca au aparut cateva variante noi extrem de interesante (sper sa apara si la noi, intotdeauna sunt mult mai putine la noi decat afara) si ma tenteaza mult Argan Oil Mud si Banana & Honey Mask. 

Eu am mai incercat de la ei cremele pentru picioare si-mi plac mult de tot, dar si o masca de par cu ciocolata care a fost delicioasa si mi-a lasat parul extrem de matasos si sa nu uit de niste plasturi pe care nu i-am mai gasit de ceva vreme. Stiu ca au si masti de fata speciale pentru barbati, asa ca daca vreti sa va rasfatati jumatatea sau alt barbat special din viata uitati-va si dupa ele si am vazut ca au scos si niste produse noi pentru par si corp, trebuie sa le studiez si eu mai atent si sper sa le aduca si in Romania in perioada urmatoare. Ce se gaseste la noi puteti sa vedeti aici, pe siteul lor, si sa vedeti si in ce magazine se gasesc daca vreti sa le luati.

Voi ati incercat produse de la ei? V-a placut ceva in mod special?

Un comentariu