Dragoste la prima vedere? Nu chiar!

3.10.15


Mi se intampla rar sa cumpar ceva si sa nu-mi placa de nici un fel, dar se mai intampla ... asa ca astazi vreau sa va povestesc despre patru produse care mie nu mi se potrivesc. Sunt convinsa ca sunt persoane pentru care sunt ok, pentru mine insa au fost o dezamagire, unele chiar o mare dezamagire pentru ca aveam niste asteptari si ... am ramas cu asteptarile.

O sa incep cu rujul lichid Matte Me de la Sleek luat de pe Makeup Shop (acum vad ca au o singura nuanta disponibila, o gasiti aici). Eu am ales Birthday Suit si-mi place culoarea, dar urasc (si nu exagerez) textura. Nu e chip sa-l port, am incercat si am tot incercat, se simte ciudat pe buze, arata ciudat, nu-mi place si asta e. 

O alta dezamagire mare este crema de dus cu ulei de vanilie de la Balea. Cand am vazut-o la raft, am intins direct mana si am pus-o in cos si mi-am imaginat cat de misto o sa miroasa la mine in baie cand o s-o folosesc si cat o sa-mi placa. Ei bine ... pute! Textura este foarte misto, dar miroase a detergent de rufe imputit (nu stiu cum o fi imputitu' asta, dar asta mi-a transmis). Am o banuiala ca e o problema cu produsul luat de mine (este in termen, n-a stat in conditii nepotrivite), asa ca daca ati incercat si miroase bine lamuriti-ma si pe mine. Intentionez sa ajung in DM zilele astea si daca mai e la raft sa vad cum miroase. 

Samponul uscat pentru volum de la Aussie l-am luat cand am fost in vacanta si speram sa fie ok, insa nu-mi place deloc. Incarca parul si nici nu ii da vreun fel de volum. L-am incercat de cateva ori si l-am abandonat pentru ca nu face decat sa-mi ingrase parul (care, de felul lui, nu se ingrasa). 

Ultimul produs nu e chiar o dezamagire, ci mai degraba un produs care mie nu mi se potriveste, desi la inceput mi-a placut mult. E vorba de spuma de curatare a tenului de la Nivea, in timp insa am observat ca-mi usuca tenul, poate era mai potrivita varianta roz pentru mine. Ati incercat-o? Cum vi se pare?

Daca aveti si voi produse care v-au dezamagit sau nu vi s-au potrivit astept sa-mi spuneti in comentarii.

8 comentarii

  1. Eu folosesc varianta roz si sunt multumita de ea (am tenul mixt )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca ma mai tenteaza sa incerc ceva, oricum asta albastra nu mi s-a potrivit. :)

      Ștergere
  2. Pana acum nu am incercat produse de la Sleek. De la Balea am doar o crema de maini cu musetel in varianta mini si imi place tare mult cum hidrateaza. Cu spuma de curatare de la Nivea nu m-am inteles nici eu. Am incercat varianta roz, care parea potrivita pt tenul meu uscat si sensibil, dar dupa vreo saptamana am observat ca imi usuca pometii. Foarte utile postarile de tipul asta! Weekend placut si insorit, draga Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Balea iti recomand gelurile de dus peeling, sunt super misto, mie imi plac mult de tot, am incercat multe variante de-a lungul timpului. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  3. Am avut spuma roz de la Nivea si, desi am tenul gras, mi l-a uscat destul de tare si avea un parfum de la care imi venea rau dimineata; seara era mai ok sa-l folosesc dar dimineata nu puteam din cauza mirosului. Imi pare rau sa citesc asta despre Matte me, fix nuanta asta mi-o doresc de mult timp dar acum nu prea :)) mai ales ca mie in sezonul asta mi se usuca buzele intr-un mare fel si nu cred ca ar arata bine, poate la vara ii voi da o sansa (curiozitatea asta).
    Zi frumoasa sa ai!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o sa caut o alta varianta de ruj lichid mat, o nuanta ca asta si daca gasesc ceva va anunt. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  4. Am incercat ambele cleansing mousse de la Nivea. Cea roz chiar nu usuca deloc tenul, mi-a placut. Cea albastra nu am putut sa o folosesc pana la capat, usuca tenul, pt fetele cu tenul gras o gasesc mai potrivita sau in zilele calduroase de vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt impartite parerile, eu nu am folosit de mult timp spuma de curatare si nici nu cred ca o sa mai folosesc curand. :)

      Ștergere