20 minute de rasfat cu Yves Rocher

29.10.15


Aseara am simtit nevoia de timp pentru mine, timp d-ala in care sa nu ma gandesc la nimic, timp in care sa ma relaxez si sa ma las in voia simturilor, timp sa fiu eu cu mine ... in ultima vreme relatia mea cu timpul nu este una extraordinara, eu ma misc in reluare (sau cel putin am senzatia asta, imi ia mult mai timp sa fac lucrurile) si el nu ma ajuta deloc, asa ca simteam nevoia sa recuperez cumva si sa ma rasfat.

Am aprins o lumanare, am pus muzica relaxanta si m-am inchis in dormitor (m-am inchis asta inseamna ca am avut grija sa nu vina toti cateii peste mine si sa ajungem sa ne jucam in loc sa facem sau sa nu facem alte lucruri). Am ales 3 produse de la Yves Rocher si am ales inspirat.

Lotiunea de corp cu pere si caramel este de anul trecut si am avut grija sa pastrez si pentru serile de toamna de acum, urmeaza sa apara si editia limitata de anul asta Apple Delight, o combinatie de mar si vanilie pe care de-abia astept s-o incerc. Sunt curioasa si in privinta colectiilor de Craciun pe care le-am vazut deja pe siteurile de afara - Spicy Vanilla, Orange Cinnamon si Orange Almond - probabil ca o sa imi iau ceva cu vanilie, dar nu se stie niciodata ... vom vedea.

Serul protector pentru par este unul din produsele nou lansate (si-l gasiti la oferta aici) si eu l-am tot folosit in ultima vreme. Mi-a placut de la prima folosire si imi place in continuare. Este extrem de usor, nu incarca parul, are un miros foarte placut si lasa parul matasos si usor de pieptanat. L-am folosit atat pe parul umed, cat si pe parul uscat si cred ca este primul produs de par de la Yves Rocher care m-a convins (n-am incercat extrem de multe, insa ce-am incercat nu m-a incantat in mod deosebit). De la ambalaj, la dozare, la textura, la efecte - imi place!

Ultimul produs pe care l-am folosit este tot o noutate - masca anti-imbatranire (si pe ea o gasiti inca la oferta aici), insa este o noutate care m-a surprins. Cand am primit masca nu m-am uitat cu atentie ce scrie pe ea, ambalajul (care de altfel arata extrem de bine) m-a facut sa cred ca este o alta masca sheet-type si m-am gandit ca e cam scumpa. Aseara cand s-o folosesc citesc pe ambalaj skin to skin tehnology si mi-a zburat mintea la mastile de care v-am povestit zilele trecute, mai ales cand am vazut ca si asta are folii de protectie ce trebuie indepartate inainte de utilizare. 

Si mare mi-a fost surpriza sa descopar in plic o masca dintr-un material cu textura de gel care se muleaza foarte bine pe ten (masca este formata din doua bucati pentru a fi aplicata mai usor) si care te duce cu gandul la o tehnologie noua. Am lasat-o pe fata 15-20 minute, dupa care am indepartat-o si am masat bine in ten serul care ramasese pe ten. N-a curs, nu s-a miscat, mi-a placut. Tenul a ramas luminos si hidratat, nu mi-au disparut ridurile, nu m-am trezit cu o alta fata, dar a fost o experienta relaxanta care i-a placut mult tenului meu.

Lotiunea de corp nu a fost o noutate, v-am mai zis pe blog ca imi place mult, dar serul pentru par si masca m-au surprins placut si mi-au dat senzatia ca Yves Rocher pregateste lucruri mari pentru viitor, iar eu astept cu nerabdare sa vad ce noutati vor mai scoate pentru ca astea doua m-au convins.

Le-ati incercat? Cum vi s-au parut?

8 comentarii

  1. Mie imi plac multe produse de la Yves Rocher si tot timpul ma tenteaza cu ofertele lor. Deja am primit o oferta prin posta cu noutatile de Craciun... nu stiu ce sa aleg de acolo, ca pe toate nu le pot lua. :))
    Am avut si eu gel de dus cu pere si caramel si mi-a placut mult, si mirosul, si consistenta lui. N-am incercat serul pentru par, dar vad ca multe fete sunt multumite de el... cred ca ii voi da o sansa. Iar de masca anti-imbatranire... inca nu am nevoie, zic eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yves Rocher are talentul asta ... sa te faca sa cumperi in exces, dar unele produse sunt prea tentante sa le rezisti. O sa-ti placa sigur serul daca il iei, cu imbatranirea povestea sta cam asa ... niciodata nu e prea devreme sa previi. :))

      Ștergere
  2. Eu cu masca m-am distrat puțin, inițial am pus-o cu tot cu folie și nu înțeleageam de ce nu se așează bine. :)) Bine că m-am prins înainte s-o „desființez” aiurea pe blog.
    Îmi place și mie mult serumul, iar la loțiunea aia de corp oftez, cred că a fost cea mai mișto încercată de la ei (chiar dacă mi-au plăcut mult și altele). Abia aștept să apară și la noi noutățile de Crăciun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, am ras cand am publicat comentariul si am ras si acum ... cum ai putut sa-ti pui plasticul ala tare pe fata? :)))

      Ștergere
  3. Nu am incercat inca noile produse , exceptie fiind parfumul . Dar sunt foarte curioasa de masca asta, la o urmatoare comanda cu siguranta o iau . Astept noutatile de iarna .Crema de corp cu pere si caramel am terminat-o , dar mai am un flacon de gel de dus din aceeasi gama .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o incerci, macar asa ca idee sa vezi cum e - am vazut ca Douglas a adus si mastile de la Starskin, daca ai ocazia sa le incerci. :)

      Ștergere
  4. Cu toate ca nu sunt cu parfumurile gurmande si vanilate la maxim, iarna am chef si de produse din acestea - eu am avut crema de dus cu caramel si pere de anul trecut si tare mi-a placut. Anul acesta ma tenteaza cel mai tare vanilia picanta - cred ca numele ma atage in primul rand, cum e vanilia picanta??? O sa imi cumpar din fiecare gama cate un produs sa vad cum sunt si ceva pentru cadouri.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere