Iubit de imprumut (Emily Giffin)

30.11.12

O alta carte primita de la Anca (cititoarea mea cu suflet mare), pe care am citit-o tot intr-o duminica cand nu aveam chef de nimic ... si m-am gandit ca o sa-mi dea de gandit tinand cont ca eroina, Rachel White, dupa petrecerea de treizeci de ani, fiind putin ametita, se incurca cu prietenul ei din facultate, actualul iubit al celei mai bune prietene.

N-a fost deloc asa ... si nici nu m-a facut sa plang si nici sa pun mana pe telefon sa-mi sun cea mai buna prietena cum spunea coperta ... m-a facut doar sa-mi amintesc ca trebuie doar sa privesti un lucru din toate unghiurile ca sa intelegi cum e de fapt. Si ca nu e cazul sa te grabesti sa pui etichete si nici sa dai cu pietre inainte sa vezi cum stau de fapt lucrurile ...


Mi-a placut, mi-a deschis ochii (nu ca as fi fost vreo incuiata inainte) - dar consider ca asta cu "m-am combinat cu iubitul prietenei" e un subiect tabu - si m-a facut sa ma gandesc cat de false (sau de complezenta) sunt anumite "prietenii".

Daca aveti ocazia, cititi-o, sunt convinsa ca o sa va placa!

5 comentarii

  1. Am citit si eu cartea acum ceva vreme si mi-a placut. Pacat ca nici in ziua de azi nu am apucat sa vad si filmul :(

    RăspundețiȘtergere
  2. eu una nu am inteles niciodata de ce eu ca prietena nu am voie sa sper macar la un fost de al ei, in conditiile in care cei doi nu vor sa se impace.. si il vede in continuare ca pe o proprietate..
    doamne-fereste nu am nutrit la cineva cand era intr-o relatie, dar cand imi dau seama ca imi place cineva si este singur nu inteleg de ce trebuie sa tin cont ca a fost cu o prietena comuna inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut filmul inspirat de ea, ti-l recomand, daca tot ai citit-o. Mie imi ramane sa citesc si cartea. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am vazut filmul si mi-a placut tare mult:)

    RăspundețiȘtergere