Shopping din dulap: MAC Select Cover-up Cache-Cernes

22.11.12

Nu-mi amintesc exact cand si de unde am cumparat corectorul asta galben de la MAC, dar stiu ca sta in sertarul meu de ceva vreme si am zis ca nu-l folosesc pana nu termin din cele pe care le am incepute. Dar in ultima vreme tenul meu a luat-o razna si m-am trezit cu cosuri pe obraz si pe frunte (2-3 dar suficiente cat sa-mi creeze probleme) si mi-am amintit de corectorul galben si l-am pus la treaba.


Vine ambalat intr-un tub de plastic de 10 ml (exact ca si concealerul Select Cover-Up, pe care cred ca l-am si avut la un moment dat, dar nu mi s-a parut a fi ceva special), este nevoie de o cantitate mica pentru ca este foarte pigmentat si ceea ce-mi place este ca neutralizeaza foarte bine roseata (am tot incercat diverse variante pentru a camufla cumva cosurile si nu mi-a placut nimic din ceea ce am).



Nu stiu care e pretul si am impresia ca e un produs MAC Pro, dar imi place si o sa-l folosesc mult timp de acum incolo. Mai am in sertar cateva produse de genul asta si cred ca o sa incep sa le folosesc in curand pentru simt nevoia sa incerc lucruri noi si chiar nu vreau sa mai cheltui bani pe produse pentru machiaj.

Voi ati descoperit ceva interesant in sertarele voastre?

Trimiteți un comentariu