Epilare definitiva cu IPL (2)

20.11.12

Va povesteam aici impresiile mele dupa prima sedinta de epilare definitiva cu IPL si ar fi trebuit sa ma duc la a doua sedinta pe la jumatatea lunii septembrie, insa datorita unor probleme (de care am amintit vag in postarile trecute)  n-a fost posibil si am ajuns de-abia in octombrie - sa nu faceti ca mine! Daca vreti rezultate, duceti-va la o luna - maxim 6 saptamani asa cum este recomandat. 

Acum deja mi-am facut programare la a treia sedinta in weekend ca sa fiu sigura ca nu mai intervine nimic. Si de abia astept ... pentru ca deja se vad rezultatele si asta ma bucura nespus. Multe dintre voi m-ati intrebat in privat detalii, asa ca am decis sa fac o pagina separata pe blog unde or sa fie toate informatiile despre asta ca sa fie mai usor de citit - o voi pune la punct zilele astea.


Despre cum se desfasoara procedura si ce presupune v-am povestit in postarea anterioara, asa ca n-o sa iau de la capat pentru ca ar fi inutil (am scris acolo tot ce era de spus). Ceea ce vreau sa va spun iar si sa reconfirm este faptul ca procedura nu este deloc neplacuta sau dureroasa, nu exista nici o sensibilitate a pielii dupa sedinta - multe din cele ce mi-au scris mi-au spus ca au prietene care s-au trezit cu arsuri dupa sedinte facute in te miri ce saloane. 

Eu n-am intampinat nici un fel de problema si pielea mea este sensibila - in clinica procedura este facuta de un medic dermatolog, nu de o cosmeticiana, cum am tot spus. Si ceea ce face diferenta este aparatul care se foloseste - pentru ca mi-ati pus intrebari, am pus si eu la randul meu ca sa stiu exact. Asa am aflat ca in saloanele de la noi se foloseste aparatura veche din China (de aici si ofertele pe bani putini pe care le gasim pe toate siteurile) care nu-si face deloc treaba si in plus datorita numarului de impulsuri folosite se ajunge la supraincalzire si la arsura pielii.

Cei de la SlimArt folosesc aparatul Formatk care reprezinta cea mai noua si avansata tehnologie IPL (2012) patentata in Israel, unde se stie ca sunt cei mai buni profesionisti in estetica. Aparatul este nou si diferenta majora este ca poate fi folosit pe orice tip de piele (chiar si cea inchisa la culoare sau pe pielea bronzata) si pe orice tip de par (chiar si cel fin sau deschis la culoare poate avea rezultate bune).

Ce s-a schimbat dupa 2 sedinte? Pe zona de sub barbie - unde ma iritam ca naiba de cate ori ma pensam sau ma epilam - nu mi-a crescut nici un fir de par de 10 zile, desi de obicei in 3 zile era prezent. Desi imediat dupa a doua sedinta n-am observat vreun efect pe zona respectiva si eram un pic dezamagita, lucrurile s-au schimbat radical in a treia saptamana asa ca am facut foarte bine ca am asteptat inainte sa scriu. Mustata - pe partea stanga am un singur fir de par care mai creste, iar pe partea dreapta doar cateva din cele ce cresteau, deci cred ca dupa inca 1-2 sedinte o sa vad si acolo o diferenta majora. Pe maxilar unde am puf am observat ca creste mult mai greu. 

In toata perioada asta am folosit doar lama pentru a nu afecta efectul luminii pulsate asupra radacinii firului de par, insa destul de rar a fost nevoie sa intervin pentru ca parul creste mult mai greu si nici nu mi se mai pare atat de tepos (aveam cateva fire care ma innebuneau).

Nu uitati de oferta 3 sedinte platite + 3 sedinte gratuite pe care mi-au oferit-o cei de la clinica pentru cititoarele mele (gasiti aici detalii despre oferta de epilare, dar si despre celelalte oferte - oferta cu IPL este valabila atat pentru epilare, cat si pentru tratarea acneei).

Si in plus mai am o surpriza pentru voi: daca va duceti cu partenerul (da, am vazut numai eu 2 barbati la epilare definitiva cu IPL cand m-am dus ultima data si am inteles ca sunt destul de multi barbati interesati) si va achizitionati amandoi abonament, clinica SlimArt va ofera o zona gratuit pentru voi (la alegere intre mustata, axila sau linia bikinilor), iar daca va duceti cu o prietena si amandoua va luati abonament, primiti amandoua un masaj general (relaxare si anticelulitic pe zonele cu probleme). Daca veniti din afara Bucurestiului pentru tratament, veti primi cadou un masaj cu pietre calde.

Cum vi se par ofertele?

Un comentariu