Pastel Terracotta Blush-on

12.11.12

Blushul asta este cel mai scump produs pe care il am de la Pastel Cosmetics (pretul este 60 ron pentru 12 grame - puteti vedea aici si celelalte nuante disponibile) si am ales nuanta 4 deoarece mi-a amintit de un Mineralize Skinfinish lansat de MAC intr-o editie limitata acum cativa ani pe care l-am vrut si in final nu mi l-am luat.


Produsul este exact asa cum m-am asteptat sa fie: mare si plin de sclipici. Este o placere sa te uiti la el, dar mi-a fost putin teama ca n-am sa reusesc sa gasesc o metoda de aplicare fara sa ma umplu de sclipici pe toata fata, insa am ales din nou pensulele duo fiber (de data asta 131 si 188 de la MAC) si aplicarea n-a mai fost o problema.


Ma asteptam sa fie mai prafoase, insa aplicarea si blenduirea nu pun deloc probleme si se pot purta cele 2 nuante (blush si iluminator) la un machiaj de zi mai cuminte fara sa fie ceva exagerat sau sa fie de prost gust. Insa daca sunteti in cautarea unui machiaj total mat, clar produsul asta nu e pentru voi.

Am de gand sa ma uit in magazine si la celelalte 4 nuante si probabil sa imi iau o culoare pentru a o folosi ca blush. Voi ati incercat blushurile Terracotta de la Pastel?

Un comentariu

  1. Eu prefer blush-ul mat, dar chiar vreau sa-mi cumpar un fard pentru pleoape auriu, o sa caut insa o varianta mai ieftina :)
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere