Ramble obosit dar cu happy end

30.11.12

Ultimele 3 zile au fost de cosmar pentru mine .. infectia din gat n-a cedat la nimic, a trebuit sa iau antibiotic dar n-am putut sa inghit mai nimic, prin urmare am baut si mancat foarte putin si ficatul meu a cedat ... am reusit sa dorm 4 ore azi-noapte dupa 2 nopti nedormite si cand m-am trezit a fost groaznic: niste dureri pe partea dreapta, nu puteam sa stau in nici o pozitie, stari de voma care m-au terminat, combinate cu temperatura care sarea de la 38.2 la 34.5 ... acum sunt ok, sper sa-mi revin complet in cateva zile si sa ma pun pe picioare, dar am avut cateva momente cand am simtit ca nu mai pot ...

Ca si cum toate astea nu erau de ajuns, ieri a disparut una din cele doua catele de care am grija de aproape 4 ani ... ea n-a plecat niciodata mai departe de 500 metri de curtea unde sunt birourile. Am cautat-o 6 oameni ore intregi dar nici un semn ... am crezut intr-un miracol desi toti mi-au spus ca sigur e moarta ca altfel aparea in aproape 30 de ore si azi m-am incapatanat sa vin la munca pentru ca aveam o speranta, chiar daca era foarte mica ... si ma astepta. N-a mai contat ca nici nu ma tin bine pe picioare, ca sunt nedormita, bucuria pe care am simtit-o cand am vazut-o a fost mai puternica decat orice simteam. Si stiu ca cei/ cele ce iubiti animalele, stiti foarte bine la ce ma refer.

Acum sa lasam toate astea ... nu mai conteaza, important e ca s-au terminat toate cu bine ... aseara mi-au venit pantofii de la GlamourbyAT (v-am aratat o poza aseara pe Facebook), la inceputul saptamanii mi-a ajuns coletul cu lenjeria de pat si am ridicat si niste colete de la vama, o sa va arat zilele viitoare ce mi-am luat ...

Maine pe blog dau startul unui concurs care cred ca o sa va placa ... si care o sa va si surprinda (daca ma urmariti pe Facebook s-ar putea sa banuiti despre ce este vorba), chiar sunt curioasa daca o sa vreti sa participati si sa castigati. Mie mi-a placut mult ...

Daca va sarbatoriti astazi ziua de nume, va spun "La multi ani!", sa aveti o zi frumoasa care sa va umple sufletul de bucurie.

Eu weekendul asta am de gand sa lenevesc, sa ma uit la filme, sa fac niste cookies cu ciocolata si sa ma pun pe picioare. Voi ce planuri aveti?

8 comentarii

  1. si eu lenevesc weekendul asta,,in pat cu ciocolata calda si alte bunatati. mi-a plecat iubitul aseara in voiaj si nu mai am chef de nimic. ma pregatesc sufleteste pt 6 luni de singuratate :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tot cam aceleasi planuri am in weekendul acesta, inca ma recuperez dupa o viroza. Luni sper sa fiu in forma :) Insanatosire grabnica iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur grozav ca s-a intors catelusa ta:)

    In Romania locuiam la casa cu o curte f mare si aveam mereu 2-3 pisici, 4-5 caini, porcusori de Guineea, iepurasi...ii iubeam pe toti nespus! Aici locuiesc intr-un studio micut si nu pot tine nici macar o pisicuta si asta ma face fff trista, viata fara animalutze este deosebit de trista :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Te doare ficatul in dreapta, cumpara-ti un hepatoprotector, ca ti l-ai bombardat cu medicamente si nu e bine. Sanatate multa, ma bucur ca ai gasit-o pe cutzu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru urare :* Sper sa-ti revii cat mai repede si sa petreci sarbatorile sanatoasa, ti-a mai dat putere si regasirea cu acea catelusa <3 Eu am de gand sa mananc ceva bun, sa lenevesc mult prin casa si sa merg duminica la biserica. In mare, cam ca in fiecare sfarsit de saptamana :))

    RăspundețiȘtergere
  6. multa sanatate si eu si fetita suntem racite ,dr meu zice ca este nustiu ce an aer fetita mea facut ceva bubite in gat ,febra mare si rau nu gluma .

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa sanatate, Camelia!

    Eu am 4-5 iubiti blanosi pe langa bloc, ma ingrijorez de fiecare data cand dispar mai mult de o zi, mai ales cand mai aud la stiri despre "oameni" care arunca mancare otravita pe afara.

    Planuri de weekend : sa ajung la zi cu serialele, sa ies daca e vreme frumoasa, sa lenevesc in rest :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Insanatosire cat mai grabnica!
    Si o zi insorita!

    RăspundețiȘtergere