Sesiune de shopping: geaca piele ReFashion

26.11.12

Nu prea v-am aratat eu ce mi-am cumparat in materie de haine pentru ca nici n-am rabdare sa astept sa am lumina sa fac niste poze ca lumea (la orele la care ajung eu numai lumina nu pot sa am) si pentru ca am atat de multe haine incat nu-mi cumpar ceva decat atunci cand imi place cu adevarat sau chiar am nevoie.

Geaca de la ReFashion (o gasiti aici) am stiut ca o vreau de cand am vazut-o din 2 motive: mi-a placut foarte mult culoarea si imi doream o geaca de piele usoara care sa poata fi purtata oricand. Am avut emotii pana cand am primit-o deoarece chiar nu stiam produsele de pe site si ma gandeam ca poate calitatea e indoielnica.


Asa ca am fost mai mult decat placut surprinsa cand am primit-o - culoarea e si mai frumoasa decat mi-am imaginat eu (as defini-o ca fiind coniac), este lucrata cu grija, iar pielea este atat de moale incat imi tot venea sa o ating (caraghioasa, stiu). Mi-a placut tot la ea: culoare, material, detalii (pielea stantata pe maneci, fermoarele, pozitionarea buzunarelor, gulerul stil tunica) si ma bucur ca mi-am luat-o.



Pretul gecii este 115 ron (redus de la 155 ron) si transportul cu Fan Courier este 10 ron in Bucuresti si 17 ron in tara (daca greutatea coletului este mai mare de 1 kg, se adauga la tarif 1 ron/ kg).

Cei de la Refashion comercializeaza branduri cunoscute (Stradivarius, Mango, Pimkie, cache cache, Massimo Dutti, Dorothy Perkins, Koton), dar si produse sub brand propriu si au colectii noi la fiecare 2 saptamani, pe site sunt mereu promotii atractive si la comenzile de peste 100 ron se ofera mici surprize pentru cliente (acum pe site este o oferta la care la orice comanda de peste 199 ron se ofera cadou un ruj Avon cu aroma de vanilie) asa ca daca sunteti in cautare de ceva, uitati-va pe site si s-ar putea sa gasiti ceva pe gustul vostru.

Pentru ca mi-a placut geaca la nebunie si am incredere in produsele ReFashion am organizat impreuna cu ei un concurs pe pagina de Facebook a blogului unde puteti castiga un trench negru. V-ati inscris?

Cum vi se pare noua mea geaca? Am fost inspirata sau nu?

6 comentarii