Ciocolata calda si USB?

5.11.12

Poate va intrebari ce e cu titlul asta ... va explic imediat. Eu nu beau cafea, dar ciocolata calda imi place si in ultima vreme m-am obisnuit sa beau si ceai, insa nu pot sa le beau fierbinti si nici nu le beau imediat, asa ca am un gadget USB care imi face viata mai usoara si le pastreaza calde timp indelungat, l-am primit acum 2 sau 3 ani si toamna si iarna e mereu prezent pe biroul meu. Despre ce vorbesc?


... plita USB (are 4 porturi, un fir lung de aproape 1 metru si jumatate si se incalzeste pana la 80 grade), nu este mai mare decat un suport pentru cana si poate fi folosita cu cani de metal, sticla si ceramida (cele de metal sunt cele mai indicate), ca sa nu mai zic ce utile sunt cele 4 porturi USB, eu mereu sunt cu cate un stick in mana ....

Am vazut-o la cei de la UsbMania la 41 ron, insa in mod sigur poate fi gasita si pe alte siteuri, si chiar pe ebay. Mie imi place si pe vremea asta o folosesc zilnic (imi pare rau ca nu am facut o poza sa va arat si noua mea cana - e chiar interesanta si am dat pe ea doar 6 ron), o inventie foarte practica din punctul meu de vedere.

Zilele trecute mi-am luat de pe ebay un difuzor pentru uleiurile esentiale tot pentru a fi folosit pe un port USB si mai am in cap o achizitie, dar trebuie sa mai astepte.

Voi folositi gadgeturi USB?

5 comentarii

  1. Chiar utila "jucaria" asta, mai ales in sezonul rece. :)
    Aceasta este,nu?
    http://www.usbmania.ro/cadouri-usb/plita-usb-cu-cana.html#imaginiDetaliate

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, asta vad ca are si cana. Mai e una la 41 care e la fel ca a mea, dar vad ca nu mai e in stoc acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt indicate cănile de metal, dar merg și cele de ceramică, nu? Sau e riscul să se spargă? Că eu nu am cană de metal (și nici nu prea îmi plac)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana, ceramica folosesc eu, n-am si nici nu-mi doresc una de metal. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buuuun, acum mai rămâne să găsesc :D

    RăspundețiȘtergere