Oferta Yves Rocher noiembrie

7.11.12

Multe dintre voi mi-ati spus ca ati profitat de oferta din octombrie dupa ce-am postat-o pe site, asa ca m-am gandit sa vi-o arat si pe cea din noiembrie (o gasiti aici). Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 79 ron si inca exista reducerea de 50% la un produs la alegere (exceptie: promotiile, seturile, produsele cu bulina verde si produsele in editie limitate de iarna - pacat ca au bagat toate parfumurile in promotie, astfel incat sa nu mai poti beneficia de jumatate de pret pentru ele ca atunci era chiar tentata oferta), la o comanda de peste 39 ron se oferta cadou apa de parfum Comme Une Evidence la 50 ml (valoare 155 ron) sau la alegere un set de 3 mini produse din colectia Deliciile Orientului sau set 2 cani. De asemenea la o comanda mai mare de 99 ron se oferta un set pentru manichiura in valoare de 65 ron.

Va tenteaza?



14 comentarii

  1. super!sigur voi profita de oferta lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Deloc ! Asteptam So Elixir Purple, dar n-am de gand sa dau 129 lei pe el !

    RăspundețiȘtergere
  3. irina andreea, ce vrei sa-ti iei?

    Dorrie Kaitlyn, fiind nou aparut n-o sa fie curand la vreo oferta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna tentant!
    Pe mine m-au sunat si ieri si mi-au facut o alta oferta: 1 set (parfum, gel de dush si lotiune de corp parca) la 100 si ceva de lei + transport gratuit + Inca un parfum cadou ( nu mai stiu exact ce parfum au zis)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma gandesc sa profit si eu de oferta asta (Multumesc!), imi place parfumul Comme une evidence :)
    Daca inteleg bine, la o comanda de 39ron pot alege drept cadou acest parfum? daca da, exista vreun cod care se introduse pe site? sau doar se aleg produsele dorite si se plaseaza comanda online?

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen G, suna bine si oferta ta :)

    Ada, nu e nici un cod - daca dai click pe linkul pus de mine te duce direct la oferta si poti beneficia si de reducerea aia de 50% la cel mai scump produs din cos (am scris care sunt exceptiile) si daca nu esti inscrisa la newsletterul lor, te poti inscrie si cu codul privilegiat "newsletter" (asta trebuie sa-l introduci) primesti un cadou surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a venit o alta oferta pe mail acum :)...la orice comanda primesti o mini apa de So elixir purple (5 ml)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inteles acum. :) Multumesc mult! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Am facut ieri o comanda si din pacate reducerea de 50% din produsul cel mai scump nu mai era valabila. O bagasera pe cea cu mini So Elixir Purple (sa vedem cum e). Iar in cele trei cadouri pt o comanda >39 lei nu mai era inclus Comme une Evidence, ci o 'surpriza' pt ten.

    RăspundețiȘtergere
  10. CarmenG, am primit-o si eu ieri si azi m-au si sunat; parfumul care o sa-l primesti cadou e So Elixir.

    bleuciel, daca dai click pe linkul dat de mine in postare vei beneficia de oferta de mai sus; tu ai plecat de la oferta trimisa de ei pe mail unde e parfumul de 5 ml cadou

    RăspundețiȘtergere
  11. @bleuciel: Camelia, are dreptate. Acum o ora am dat si eu o comanda pornind de la link-ul de mai sus si reducerea de 50% este valabila, trebuie doar sa fii atenta ca produsele alese sa nu faca parte din cele care nu fac obiectul promotiei (amintite mai sus de Camelia)... altfel nu vei regasi in comanda nicio reducere. Le vei lua la pret intreg (sau cu reducerea oferita de ei pe site, in general mai mica de 50%)

    RăspundețiȘtergere
  12. daca nu esti inscrisa la newsletterul lor, te poti inscrie si cu codul privilegiat "newsletter" (asta trebuie sa-l introduci) primesti un cadou surpriza.


    Unde trebuie sa introduci codul dupa abonare la newsletter?
    Ati vazut ca s-a schimbat oferta? Acum este un cadou surpriza in valoare de 145.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim, ai casuta cu cod privilegiat - acolo introduci codul.

    Daca dai click pe linkul de mai sus, te duci la oferta postata mai sus - pe site se schimba ofertele mereu.

    RăspundețiȘtergere
  14. va rog, cine ma poate ajuta cu un set de testere mini-rujuri de la yves rocher, in cataloagele pe care le primesc eu, nu mai apar si ca atare nu le pot comanda!

    RăspundețiȘtergere